vyplatí se levnější mtb 27,5?

6 nepřečtených
  • jereme

    Zdravým všechny.

    Již nějaký ten rok spokojeně užívám kolo superior xp930 26er (link už asi nenajdu, je to starší model. Cena cca 45tis odazeni xt/xtr).

    Před nedávnem se mi poštěstilo vyhrát kolo shodou okolností taky sup ale o hodně nižší model, konkrétně xc 807 viz. http://superiorbikes.eu/…/black-green

    Moje (omlouvám se jestli poněkud hloupá) otázka zni: Vyplatí se mi přejít na bike 27.5er byť nižší kvality (některé komponenty jako přehazovačka, sedlovka atd by asi šli přehodit – k výhře jsem zaručák stejně nedostal, takže se v tom mohu pohrabat xD)? Nebo mám zůstat u své kvalitnější 26er? Finance na nakup nového kola nemám a asi ani ještě nějakou dobu mít nebudu xD.

    Zatím jsem tedy osobně pro moznost ,,vetší kola" otestovat na mnou známých tratích (prostě využit toho že mám doma momentálně oba rozměry k dispozici – vyhrane kolo ma přesně moji velikost) a pak s největší pravděpodobností výhru zpeněžit. Ale rád se nechám přesvědčit i jinak… Nerad bych udělal nějakou zbrklou chybu, přeci jen pochybuju, že nově vyrane kolo prodám za vice jak polovinu jeho hodnoty.

    Anketa: které kolo zachovat?

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.