• BubikCZ

    Ahoj, mám před sebou dilema ve výběru Ronina – vyplatí se podle vás odlehčený, více vybavený RONIN s jednopřevodníkem než o deset tisíc levnější model (a tím zbydou peníze na vybavení)?

    RONIN SL 2018 (odlehčený)

    http://cz.author.eu/…8-ua42901401

    RONIN 2018 (levnější)

    http://cz.author.eu/…8-ua42901301

    Díky!

    0 0
    • Doktor-Prase  

      Hydrobrzdy chceš!

      0 0
    • Jiraron  

      Mám Ronina 2017. Koupil jsem ho kvůli ocelovemu rámu a ten je na celém Roninovi to nejlepší!!! Ze žádného jiného kola neslezu po 100 km tak odpocaty :-). To že Author začal vyrábet ocel jsem objevil na poslední chvíli, už jsem si chtěl nechat poslat ocelový kaffenback od Planet X z GB. https://www.planetx.co.uk/…s/kaffenback . Z Ronina jsem nadšený. Na SL jsou koukal a asi záleží jestl se chceš jet projet odpoledne na gravelu nebo jestli chceš cestovat. SL je víc Gravel. Normální Ronin má daleko větší využití v cestování. Já preferuji to druhé takže bych šel zase do klasiky. Většinou jezdím s nosičem, brasnou apod a tam těch pár deka dolu nenahradi chybějící přední prevodnik. Podle mě mohli na SL úplně zrušit ty navarky na přední vidlici a dát tam karbon. Tím by šla ještě váha dolů. Jediné co bych na kolu trošičku vylepšil je tvar přední vidlice. geometrie na výše uveden kaffenbacku mi přijde lepší proti úderum do rukou na horších cestach.

      0 0
    • MrtweyUbrus  

      Ronin SL pěknej ale ta geometrie je nějaká podivná, přijde mi to hrozně krátký.

      0 0
    • gloom  

      Zdravím, před nějakou dobou jsem zvažoval, že bych si koupil kolo na nějaké rekreační ježdění a zalíbil se mi ronin, ale pak z toho sešlo a dnes jsem objevil inzerát, který mě trochu hlodá a proto bych vás rád poprosil o radu, jelikož dle fotek se mě zdá, že osazení je krapet pozměněno. Koukám, že má rovná řídítka, ráfky mi dle fotek výrobce nesedí, ..... V kolech se vůbec nevyznám a nerad bych naletěl

      Jít či nejít do koupě?

      Inzerát:

      Author Ronin 2018

      15 000 Kč

      Author Ronin 2018 vel. 56 minimálně ježděno na jaře letošního

      roku koupeno. Seriózní jednání sleva jistá.

      0 0
      • Vilém  

        To je nejaka skladacka s pouzitim Ronin ramu.

        0 0
        • gloom  

          No, původně jsem myslel, že vyměnil jen řídítka, když kolo kupoval na jaře, ale kdo ví, co je to zač. Děkuji za reakci a nechám si tedy zajít chuť.:)

          0 0
          • Vilém  

            Tak rafky jsou remerx, sedlovka force, kliky s jednopilou…

            0 0
          • jeniiiik  

            Proč zajít chuť?

            Pokud se ti líbí, sedí ti cena/výbava tak to ber.

            Takové sady se prodávaly zvlášť, bylo jich jen pár kusů tak to obchodníci celkem rychle rozebrali. Vzhledem k ceně mě celkem sere, že jsem je nevzal. ;)

            0 0
            • gloom  

              Líbit se mi líbí, cena je taky fajn, jen jsem ještě požádal „pána“, zda-li by mi neposlal nějaké info o použitých komponentech. Ale sám se v tom houby vyznám, tak bych vás pak poprosil o zhodnocení.

              0 0
            • gloom  

              Tak pán prý chtěl nějaké kolo na silnici a nechtěl berany, tak si nechal postavit kolo na rámu ronin a co jsem se dozvěděl, tak prý jediná změna oproti originál roninu jsou jiné pláště a jiná řídítka.

              Dle fotek je jen originál rám, např přehazovačka je od Sram X7. Více jsem z obrázků nevyčetl. Pán mi poslal i video, ale do messengeru, takže tady ho nelze vložit.

              0 0
    •  

      Nechápu ten model s duralovou vidlicí.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.