Výdrž baterie v hrudním pásu polar 725X

33 nepřečtených
  • Bra68

    Jak dlouho vám vydržela baterie v hruďáku? Já mám dva měsíce 725X a začlo to zlobit. Alespoň si myslím že je to baterie v HP. Tepy ukazujou dobře tak do 30 35 km/hod. Potom to začne ukazovat kraviny 215–225 tepů. Jak spomalím zas to naskočí správně. Zlobí jenom tepovka. Jinak všechno funguje jak má. Zejtra vyměním baterii, ale pro jistotu se ptám jestli máte někdo podobnou skušenost? Předem dík za radu.

    0 0
    • Zdenda CUBE  

      Tak pokud ti tepy ukazuje do 35 km/hod. nějaké přijatelné a celkem reálné údaje, a po pře­kročení této rychlos­ti to vyletí na 215 - 225 tepů, tak bys a­si neměl  hledat problém v ba­terce, ale spíš si n­ech udělat zá­těžový test s EK­G a přeměřit tlak,  to vypadá že po pře­kročení určité hranice zátěže ti vys­kakuje tep a jes­tli si necháš po­radit od matadora s vlas­tní zkušeností, tak to m­oc neodkládej a moc přes 180–190 tepů do vyšetření nejezdi

      0 0
      • Bra68  

        Chlape nechci se tě dotknout, ale teď si mě fakt pobavil. Dvakrát do roka jezdím do Casri k Mudr Martínkovi na laktátovo křivku. Jsem nízkotepec a a kdyby se mi na budíku ukázalo 176 tepů, je po mě :o) Maximálku mám 175. Rychlost 35 a víc je myšleno s kopce. Pod kopcem na rovině když nešlapu tak na budíku mi naskočí normální tepy okolo 80– 90 tepů za minutu.Takže problém bude asi jinde než v mým srdečním svalu :-) Jo ještě klidovej tep po ránu mám okolo 40/43 tepů a letos mám najeto skoro 5000 tisíc tak bych na tom neměl bejt tak špatně :o) Ale přesto dík za snahu.

        0 0
        • přišlapávač  

          jestli máš volnej dres a ten z kopce vlaje a „tluče“ du snímače, tak to je možná ono 

          0 0
          • Bra68  

            To nemám. Jezdím ve fiunkčním sportfulu nebo Craftu a dres mám uplej. Možná to je kravina, ale připadá mi to jako by fakt byla slabá baterka a jak se jede rychlejc, tak ten signál strhává vítr nebo co a ukazuje to kraviny. Ale nevím to je jen hypotéza :o)

            0 0
            • Rychlej turista  

              Proč se ptáš, když si nechceš nechat poradit a trváš na svém? Dělá to to triko.

              0 0
              • Bra68  

                No nevim. přišlapávač psal jestli mám volnej dres. Já napsal že ne. Mám obtaženej dres že těžko to jde víc. A že by mi po dvou měsících bezproblémovýho užívání polaru najednou začalo triko, který oprvdu nevlaje „tlouct“ do snímače mi připadá prostě málo pravděpodobný. Nic víc nic míň.

                0 0
                • craft  

                  mam tiez ten problem a stava sa to iba pri rychlom  zjazde po nerovnej asvaltovej ceste kde sa prenasaju kratke intenzivne vybracie z vytlkov, ale niesom si isty moze to byt aj dresom alebo narazmi vzduchu

                  0 0
                • Rychlej turista  

                  Teoretických možností je spousta, ale prakticky přichází v úvahu jen ta statická elektřina. V zimě, když jezdím nabalený a přes to ještě neprofuk, tak nto nedělá nikdy. Ješte to blázní na přejezdech a ve městě pod trolejemi. Kdyby to bylo baterkou nebo mechanickou vadou, blblo by to i při malé rychlosti.

                  Jeď úplně naholo a uvidíš, že to bude OK. Pokud nemáš srst :-D

                  0 0
            • Svět videa  

              zkus jeden sjezd bez trika a uvidíš ;-)

              0 0
        • Ravo23  

          odporuca sa pridat avivaz pri prani funkcneho pradla kvoli statickej elektrine ;)

          inak dnes mi to tiez ukazovalo bludy. a po napojeni na PC ma cakal odkaz, ze: Vas prijimac ma slabou baterii.  tak rovno vymenim baterku v hodinkach (polar s710| a aj v hrudnom pase. neviete nahodou na kolko ma to cca pride?

          k tematu: dva mesiace je velmi kratka doba. a ak ti to funguje v nizsich rychlostiach, tak to baterkou podla mna nebude. skus ocistit kontakty, poriadne navlhcit pas pred jazdou..

          0 0
          • Svět videa  

            to je pěkná blbost přidávat aviváž při praní funkčního prádla!!! ztrácí pak svoji „funkčnost“

            0 0
    • Splinter  

      já v jednom funkčním triku taky jezdím občas intervaly na 210–225 tepech.. A není to tím, že by vlálo…

      Taky nevím co s tím..

      0 0
      • Bra68  

        Myslíš že by to mohlo bejt fakt tou statickou el.? Je možný že to manželka vyprala bůhví v čem :o)

        0 0
      • RadoXC  

        Mám sveter, v ktorom mi ihneď tepový údaj vybehne na 220 a potom to už prestane ukazovať. Našťastie ten sveter nosím len na bežky a aj to len vo veľmi chladnom počasí. Aviváž nepomôže, je to proste taký materiál (alebo nevhodná kombinácia so spodnou vrstvou).

        0 0
    • tiru  

      ten problém sem měl taky – sice s jinčí značkou, ale zlobilo to i při běhu ..tepy kolem 220 – sem se pri nich i pěkně nasmál )) Vyměnil jsem baterku a oka!

      0 0
    • MARIN  

      no ja bych to reklamoval, kdyz to mas jen 2 mesice

      0 0
      • Bra68  

        No brnknu do All systému, ale na reklamaci bych to neviděl. Bude to nějaká kravina. Buď ta baterka v pásu nebo to funkční triko. Uvidím co mi poví. V devět začínaj makat, tak tam du volat. Večer jedu na Malevila, tak bych potom rád viděl jak jsem to protrápil :o)

        0 0
        • :)))5  

          řešil jsem něco podobného na hac5,bylo to i stejně rychlé,cca 2 měsíce od nákupu.Byla uplně zoxidovaná baterka a kontakty.Nová baterky,vyčištění a makalo to bez problémů

          0 0
    • Lister  

      Tipuju slabou baterku v kombinaci s horším kontaktem ve sjezdu (podle mě hlavně způsobené tím, že vitr vyfouká vlhkost z pod tepáku, která zlepšuje kontakt + možná i otřesy, ale to mi nepřijde jako méně pravděpodobné) a statickou elektřinou z trika (přidávat kvůli tomu aviváž k praní je ale totální hovadina, protože to pak můžeš to triko přímo vyhodit)

      Mě to dělá dost často hodně podobné vylomeniny. Navíc je to u mě komplikované tím, že mám hrudník celkem zarostlý, takže než se zapotím a chytne to kontakt tak třeba prvních 10 minut nevidím nic nebo podobné nesmysly jako třeba 250 nebo 290 tepů :-)

      Zrovna včera mi to dělalo úplně to stejné – dokopce při pomalé jízdě a slušném pocení pohoda, z kopce to vždy vypadlo, sundal jsem moiru a pak už pohoda. Dnes se chystám na nákup nové baterie – ono to uřčitě pomůže.

      Jinak pokud jde o tu výdrž, tak záleží hlavně na tom, jak často to využíváš, já mám tepák 3 roky a teď budu měnit podruhé. A vždy měním baterku jak v pásu, tak v hodinkách. Nevím jestli to má smysl, ale když už tak už, ať nejsou zbytečné problémy ( ta baterka stojí pár kaček)

      0 0
      • Lister  

        když tak nad tím ještě uvažuju, tak hlavním viníkem bude asi ta statická elektřina, která vzniká nejspíše třením rychle proudícího vzduchu přes triko. Protože když vezmu tu samou moiru jako základ pod nějaký neprofuk, tak potíže nejsou nikdy.......

        0 0
    • Pebe  

      taky mi to u Wearlinku dělá ve sjezdu, když nemám batoh (hrudní zapínání) nebo narvaný kapsy. A je to tím plácáním dresu (stačí se i v tom sjezdu víc narovnat a přestane to). Dělá to jenom občas, tak to extra neřešim…

      0 0
      • Bra68  

        Pravdu máš. Ale je to asi víc věcí dohromady. Dres + funkční prádlo. Volal jsem jim a řekli mi, že to není tím že by plápolal dres a „pleskal“ o ten snímač, ale že se tře s tím trikem a pak ty elstat. výboje ruší signál. V některejch případech je to prej suchou pokožkou , ale to není můj případ, páč se potim jako prase. Mě to udělalo teď poprvé, tak skusím vzít dneska jiný triko a uvidím. No a pro jistotu sjedu manželku, že to blbě vyprala:o) A dík všem za váš čas.

        0 0
        • Pebe  

          taky se potim víc než je obvyklé, takže tou suchou pokožkou to u mě nebude :-)

          asi to bude ta elektrostatika…

          0 0
    • Smazaný účet  

      Tyjo, to je dobrý. No mě lídl tepák ukazuje takový nesmysly když jedu podle tramvajový trati, jinak ne… nemáš na kole eště nějaký bezdrátový věci, co by se mohly rušit? Já třeba když se nahnu blízko s hrudním pásem nad kompjůtr, tak se „rozjede“, dtto s mobilnim telefonem.

      0 0
      • Bra68  

        Ještě že ti to rovnou někam netelefonuje, když se blbě nahneš :o)

        0 0
    • adco  

      Mne pôvodná batéria vydržala v HP aj hodinkách 2,5 roka, pred výmenou začal vypadávať signál,ale bludy to neukazovalo. Ja som tiež zarastený a ako na potvoru práve na maratónoch mi zvykol vypadnúť signál z HP. Zohnal som tzv. „sonogel“ ktorým sa natriem pred nasadením navlhčeného pásu a odvtedy žiaden výpadok signálu.

       
      0 0
      • Lister  

        když si představím, jak ten sono gel dokáže krásně lepit, tak je mi z toho úplně špatně…ale je pravda, že mám k němu pracovní averzi :-D

        0 0
        • adco  

          Používam „DAHLHAUSEN Ultrasound Gel“, ktorý sa mi nezdá lepivý, aj tak sa sprchujem po každom švihu a periem komplet všetko zo seba, takže mi to nevadí.

          0 0
          • Smazaný účet  

            Já mam zas nějakej gel co se dával k takovýmu tomu škubači svalů… nelepí to vůbec, a funguje výborně.

            0 0
          • Lister  

            Vůbec nevím, jaký mámje my, ale když si vezmu, že od něj smrdím celý den v práci a pak bych ho na sebe měl ještě matlat i doma, tak se mi dělá špatně :-) Většinou mám celý ruce zaflákaný, občas ho mám i ve vlasech, tak si od toho chci aspoň doma odpočinout :-)

            0 0
    • maxtor  

      Jak už bylo výše napsáno – statická elektřina. Dělá mi to taky na začátku vyjížďky, když málo namočím místo styku elektrod s pokožkou. Buďto to neukazeje vůbec nebo těch 220. Jak se zahřeju a zapotím, je to v pohodě.

      0 0
    • maxtor  

      Jinak, k dnešnímu dni mám v S725X „total time“ 367 hodin (to je taky minimální doba, kdy byl hrudní pás v provozu – k tomu je nutno připočíst taky čas, kdy jsem jej měl na sobě, ale neměl spuštěné měření v tepáku, takže minimálně 400 hodin) a baterie stále bez probnému drží.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.