• Heatly

    Ahoj bikeři a bikerky. Řeším obměnu hodinek Xiaomi Pace. Chtěl jsem si k narozeninám udělat radost a pořídit si nové hodinky. Dnes dorazily Garmin Vívoactive 4. No po půl hodině testování jsem velice zklamaný. Vzhled naživo nic moc, grafika snad ještě horší než u Xiaomi a ovládání, celkově pohyb mezi funkcemi je tragické. Nechal jsem se zlákat značkou a pár funkcemi které mé xiaomi nevlastní. Hodinky musí z ruky a i z baráku. Otázka nastává, čím nahradit Pace? Kouknul jsem na Polar Vantage M a i nový model Vantage M2. Jaké máte zkušenosti s těmito hodinkami? A co aplikace od Polaru třeba s porovnáním aplikace Zepp od Xiaomi? Chci si s funkcemi hodinek polepšit o level výše a nebýt zklamaný z grafiky a ovládání jako u Garminů.

    0 0
    • Espen  

      Garmin jsou sportovní hodinky no. Ty tedy musíš hledat nějaké smart watch :-D.

      0 0

        MTBIKER doporučuje

      • Heatly  

        Chci hlavní zaměření na sport. Nechal jsem se zlákat. Nakonec po rozmyšlení tak extra nepotřebuji funkci NFC. Chci hodinky co mají slušnou grafiku, zvládnou odolat vodě a mají o kus lepší apku než Xiaomi a výdrž baterie s GPS aspoň 20 hodin.

        0 0
        • Espen  

          Aby měly výdrž s GPS 20 hod, musí se holt osekat grafika. VA 4 jsou spíš dámské hodinky na takové to běhání, vycházky a hlídání menstruačního ciklu :-).

          0 0
          • Heatly  

            A co třeba ty Polar Vantage M? Dle videí je mi grafika na videu příjemnější. Ovládání sice 5 tlačítek, ale vydrž baterie je obrovská. Nechá se dokoupit hrudní pás.

            0 0
            • Heatly  

              Jako další možnost je Suunto 7. Jaké máte zkušenosti?

              0 0
              • Kubiczech  

                Suunto 7 nejsou sportovní hodinky. Výdrž s GPS je fakt malá, dost problematické připojení externích senzorů, Android Wear taky spíš k vzteku, pokud nejsi echt fanda.

                Od Suunto bych vzal řadu 9, případně chvilku počkat na nové 9 Peak, ale ty budou cenově výš.

                Polar Vantage M/M2 taky fajn, pokud chceš opravdu sportovní hodinky. Displej spíš bledší, výdrž super, sportovní funkce bezkonkurenční.

                0 0
                • Heatly  

                  Zítra vracím Garmin a vyzvednu si Polar Vantage M2. Dnes jsem strávil dost času hledáním zahraničních testů a různých videí. Hodinky na pohled krásně (na videu) vesměs si je všichni chválí jako sportovní hodinky střední třídy. Cenový limit byl 8 t. Ještě včera jsem byl za kamarádem co vlastí Garmin 745. Vzhled super. O tom že jde dát víc údajů na displej či další strana s údaji ani neví :-D. Aktuální cena je 11–12 t. což už je na mě moc. Hlavní využití bude kolo, plavání, chůze a přes zimu lyže a fitness. To splní, notifikace zvládají a třeba ukazatel počasí a předpověď je fajn. Muziky nevyužiju, platby NFC taky nijak extra nepotřebuji.

                  0 0
                  • Barak  

                    Dobrá volba.

                    0 0
                  • rasto  

                    mám za to, že budeš spokojený. kolega v práci vlastní Vantage M, nedá na ně dopustit. jiný zas Vantage V, i ten je z nich hotový.

                    0 0
                  • Espen  

                    Na podzim jsem chytil akci na Fénix 5 sapphire Black za 8000,–.

                    0 0
            • Růža17  

              Vantage M má kamarád. Je s nima nadmíru spokojený ale bere to čistě jako sporttester na běhání… Používá stravu… Rozhodně to nejsou Smartwatch…

              0 0
              • Heatly  

                A kolik tam jde v průběhu aktivity mít maximum údajů? Je možno víc než 4? Třeba hodiny, čas jízdy, průměrná rychlost a třeba i nastoupané metry a tep, takže aspoň 5 údajů?

                0 0
                • Růža17  

                  Napsal jsem kolegovi. Až odpoví dám vědět

                  0 0
                • kiwaf  

                  U Garminu jde samozrejme taky vic nez 4, vyberes si nejake datove pole ze storu. Navod u nich nebyl? :)

                  https://apps.garmin.com/…af1fcb964305

                  Jestli ti jde primarne o krasny displej, tak to musis hledat uplne jinde.

                  0 0
                • Růža17  

                  Odpověď je . Že mu to je jedno běží a vidí tep a vzdálenost.

                  0 0
                • mr.nikdo  

                  Jen 4 udaje. Ale zvolis si vic obrazovek a mezi nimi prepinas.

                  0 0
                • Barak  

                  Nemá smysl dávat na jednu obrazovku tolik údajů. Lepe se na malém ciferníku zoriwntujes s menším počtem údajů. Lépe udělat třeba dvě tři obrazovky a radit na ně údaje dle důležitosti.

                  0 0
        • Michall85  

          Mám Amazfit T-Rex a naprosto spokojený, výdrž baterie výborná a fakt hodně vydrží. Jen jsou hodně velké

          0 0
    • Jasam  

      Pokud sportovní, tak Casio G SHOCK. Pokud chytré, kup si nový dTest (5/2021). Je tam test chytrých hodinek i náramků. Třeba pomůže.

      0 0
    • pavelxy  

      Co máš proti grafice Garminu? Co máš proti ovládání Garminu? Ano po stránce grafiky to nejsou Apple watch, ale něco za něco… Buď chceš funkčnost, nebo grafiku.....

      0 0
      • Heatly  

        Tak třeba číny mě před dvěma roky stáli necelé 3 tisíci a garmin dnes 8 tisíc a grafika je snad horší než u Xiaomi. Třeba další, políčka v aktivitě. Čína má možnost až 8 údajů, garmin max co jsem našel bylo 4. Mám porovnání na stejných trasách na kole oproti garmin 245 a i 745 že Číny dle mateřské app udávají hodnoty vzdálenosti a nastoupaných metrů max +/- 2% na vzdálenosti 50 km a 800 m nastoupaných metrů. Prostě nepatrný rozdíl i dle Stravy. Takže hlavní důvod změny hodinek byl možnost zaznamenávání plavání a tím pádem odolat ve vodě a o něco lepší měření tepu a pak trochu lepší funkce mateřské App.

        0 0
        • Slavik  

          Na vyber si…

          0 0
        • gregorus  

          Pokud ti šlo o grafiku, měl jsi vzít venu. Ovládání vivoactive i venu je podle mne výborné a intuitivní, pro mne to bylo příjemné překvapení.údajů při aktivitě můžeš mít víc, vždy max. po 4 na obrazovku.

          0 0
    • Auditor  

      Hledals?

      Namatkou Hodinky na kolo/turistiku/pla­vání nebo VANTAGE V2 x FORERUNNER 945 PRO x FORERUNNER 745 MUSIC – ok, tj garmin vesmes, ale stejne… nebo Sportovní hodinky kolem 6 tisíc – Polar, Garmin, Suunto a dalsi …

      Co vlastne od hodinek presne ches…?

      0 0
    • Bruca  

      Garmin instinct solar. Nic nemá, grafika super a výdrž baterie ještě lepší :-))

      0 0
    • decimax  

      Garmin fenix, forerunner..Suunto trosku zaspava posledni dobou proti Garminu..A grafiku neresit, to je zamer jak se tu uz zminovalo, jde o zivotnost baterie..Okouka se i ten amoled s lepsim rozlisenim kterej budes muset mit nastaven na automaticky vypinani, aby se hned hodinky nevystavily..Mam fenix 6 pro bez solaru, solar byl uz hodne penez navic za malo muziky a baterka super ..Kdyz nepoustis Gps vydrzi kolem 14 dnu..

      0 0
      • decimax  

        A nemyslim ze by na sport byli dnes lepsi hodinky jak garmin, kdyz vemu v potaz mapy a zivotnost baterie, tak se tezko hleda konkurence..Teda aspon podle mne..

        0 0
        • JachymP  

          Jenže v tomhle vlákně nejde o sport ale o grafiku :)

          Kdo nepochopil, že Garmin má možnost zobrazit skoro libovolný počet datových polí, tak si ho prostě nezaslouží ;)

          0 0
          • Heatly  

            Nejde hlavně o grafiku. To že jsem nevěděl že garmin zvládne na jedné obrazovce max 4 pole a obrazovek je možné mít víc, to jsem také nevěděl. Mě dostalo víc věcí najednou, takže souhrn.

            0 0
            • Maska1  

              Mám Forerunner 745 a lze nastavit i šest polí na jedné obrazovce, kdy obrazovek lze mít vícero, kdy můžou rotovat, nebo si je přepínáš ručně.

              0 0
    • decimax  

      Asi máš pravdu:))Potom nezbejvá než počkat na garmin fenix 7 a celou novou řadu, třeba bude lepší rozlišení při zachování stejné výdrže baterie ale stím nepočítám letos když vyšli Endura..nebo se třeba konečně probere suunto a zareaguje na Garmin ale tomu taky přestávám věřit už.Ale za mně aktuální garmin displeje cajk, věcné a čitelné:)

      0 0
      • Espen  

        Jenže Fénix 7,jestli někdy budou, tak budou s cenou úplně někde za bukem :-D.

        0 0
        • JachymP  

          Na to bych si vsadil že budou stát víc než Xiaomi ;) Ale že by opustili transreflexní displej? Já tipuju, že ne.

          0 0
      • Rychlej turista  

        Já mám čerstvě safírový Tactix Delta PRO a jsem spokojený, jak želva, má vše, co potřebuji. Je to zřejmě jen vylepšený Fénix 6. Nejvíc jsem se obával o čitelnost, bo jezdím s dálkovými brýlemi, ale čitelnost je skvělá a to i na sluníčku. Jen na mapě nepřečtu popisky, ale čáry jo a to mi k orientaci stačí. Nosím je nepřetržitě, nabíjel jsem na 75% předevčírem a baterku teď mám na 65% – s GPS ještě 40 hodin a bez GPS 20 dnů. Se solárem jsem měl při koupi stejný názor jako Ty – málo muziky za hodně peněz.

        0 0
    • embi  

      Hledas totiz Garmin Venu. To jsou vice smart watch od Garminu. Maji AMOLED.

      0 0
    • jIrI___  

      Když chytré hodinky, tak Apple Watch, o ničem jiném nemá smysl uvažovat. Když sportovní hodinky, tak naopak nemá smysl uvažovat o ničem jiném než o Garminu, řada dle zaměření. Mezi levnými hodinkami je pro mě favorit Huawei Watch GT2, ale je to za cenu vekých kompromisů.

      0 0
      • Smazaný účet  

        GT2 má jeden velký kompromis a to ten že neumí se spárovat se stravou či jiným trackerem. Plus nejde expedovat GPX data.

        0 0
        • jIrI___  

          Tak nějak. Z těch podstatných věcí bych ještě uvedl, že se během zapnuté aktivity nezobrazují notifikace. Někdo to nevyužije, ale pro mě je důležitá informace když mi zvoní telefon a rozhoduju se, zda zastavit nebo to nechat být :)

          0 0
    • l.bily  

      Apple watch 6 a aplikacia workoutdoors.

      0 0
    • Heatly  

      Edit: příběh výběru hodinek pokračuje :-D dva dny mám Polar Vantage m2. Na ruce krásně hodinky. Pro mě asi zatím nejhezčí na trhu. Problém :-D vyzkoušeno na dvou cyklo aktivitách. Dnes mě Polar oproti Stravě obral asi o 150 výškových metrů a dvě a něco podobného. Takže místo 340 m ukázal Polar 190 metrů. Hodinky jinak super, ovládání tlačítky mi vyhovuje, ta grafika jednoduchá a font písmen a číslic mi byl příjemný. No nic, další hodinky půjdou z ruky a baráku. Velká škoda. Ten problém dle Fb. je u Polaru bohužel standart. Další cenově přijatelná alternativa a vzhledově hezké hodinky jsou Suunto 9 a to co se mi moc nechce a to Garmin 745.

      0 0
      • Barak  

        A jak víš, který z údajů je ten správný? S čím Stravu porovnávas, s daty z Polar Flow?

        0 0
        • Heatly  

          Ano. Polar Flow vs. Strava. Podle majitelů a uživatelů Polar je to běžná záležitost. Mají to ověřené s hodinkami jiných značek. Doma jsem exportoval trasu ze Stravy no map od cykloserveru který beru jako přesnější tak ten rozdíl byl dá se říct ten stejný, jak u Stravy vs Polaru.

          0 0
          • Barak  

            Jak mas nastavené zaznamenávání trasy? Nemáš tam kvůli úspoře baterie záznam třeba po 10 sec?

            0 0
      • Smazaný účet  

        Ja mam Samsung Watch 46mm jenom kvuli notifikacim a hovorum, pouzivam pouze na kole. Ovsem mam problem, ktery spočívá v tom, ze mi digi netikaji, kdyz tam mam naladeny rucickovy cifernik. Nevite někdo kde se to da v nastaveni naladit ? Nikde nemůžu dohledat.

        0 0
        • JachymP  

          To si pleteš, digitálky netikaj. Jen ručičkovky ;)

          0 0
        • kapsch  

          Galaxy Wear → Zvuky a vibrace → Systémové zvuky a vibrace → Tikání (mám Active2, ale čekám bych, že to bude stejné)

          Ale záleží, jestli jej ciferník podporuje. Já mám „Prémiový analogový“ od Samsungu, a po nastavení ciferník ve výchozím nastavení tikal, já jsem si to vypnul..

          0 0
          • Smazaný účet  

            Myslel jsem slysitelne jestli tikaji, kdyz si je dáš k uchu. Jestli to jde tak super, zkusim jeste pohledat v nastaveni. Jeste by to chtelo imitaci natahovaciho kolecka.

            0 0
            • kapsch  

              Ano, tikal z reproduktoru při zapnutí displeje, nevím, jestli jej u ciferníku nebo i u ostatních obrazovek, já jsem to hned vypnul..

              0 0
              • Smazaný účet  

                Tak ted nevim jestli si neděláš srandicku ;), ja teda celou dobu jo ;). Tak byvala hlaska pred triceti roky cca : kolik ti tikaji digi voe ?

                0 0
                • kapsch  

                  :D :D nedělám, tady se vždycky najde nějaký expert, který vyloženě potřebuje nějakou blbost :D a tohle zrovna vím, protože jsem to právě okamžitě vypínal :D

                  0 0
      • decimax  

        Koukam ze se to zacina pekne prodrazovat:)Neni lepsi rovnou koupit to nejlepsi:)?

        0 0
        • Heatly  

          Zajímavý. Vrátil jsem garmin na prodejně a dnes přišel dobropis kde mi vrátí i poštovné. Takže pane co přesně se mi prodražuje? Tím samým způsobem v neděli vrátím i Polar. A co me to bude stát? Max pár minut času :-D

          0 0
        • Heatly  

          Garmin dle kamarádky mají i putky na úřadech. A proč? Protože to má každý druhý a když na ně někdo kouká, tak je považuje za sportovkyně a oni ani neví jak se pouští aktivita. Zvládnou sledovat kolik nachodily kroků :-D garmin vzhledově fajn, ale ne žádná velká pecka jako pro mě třeba Polar. I ty suunto 9 jsou hezčí pro mě než třeba garmin 745.

          0 0
          • jaja01  

            Zatím co ty, který sportovní hodinky vybíráš primárně podle vzhledu, jsi oproti těm „puťkám na úřadech“ na výši.

            0 0
            • Melvin  

              Přesně to samé mě napadlo :-D

              0 0
              • Heatly  

                :-D koukám že žijete v nějaké bludné představě :-D to že mám na hodinky nějaké kritéria které by měli splňovat když utratím nemalé peníze, tak so představuji že za ty peníze to budou hodinky které mají merení hodnot na nějaké vyšší úrovni, výdrž baterie a také to vzhledově mě příjemné hodinky. Hodinky budu nosit 24/7.

                0 0
                • Barak  

                  Vzhledem k tomu, že nemáš anung, jak to tak vypadá, které hodinky maji či nemají barometr a proč bys ho případně měl nebo neměl chtit, to úplně nevypadá, že bys měl nějaká rozumná kritéria podle kterých vybíras.

                  Možná, kdyby ses před koupí, třeba i řady, poradil, ušetřil bys dost casu.

                  0 0
                  • kubasek  

                    A prodejcům náklady spojené s dodáním/vrácením zboží a jeho dalším prodejem nové vs. rozbalené.

                    0 0
                • liborg1982  

                  Proč se vlastne ptáš, když nechceš slyšet odpovědi? Jo jinak mám taky Garmin :-) (Instinct, protože mé zacházení s hodinkami je mírně agresivní)

                  0 0
                  • Melvin  

                    Taky mám Garmin a zrovna displej mě příjde super, pro jeho skvělou viditelnost na přímém slunci.

                    0 0
      • mr.nikdo  

        Na starem Garminu GPS60 cosi mne vzdy Strava ubrala asi 10 % vyskovych. Ta gps jela dle barometru.

        Na Polarech a mobilech Strava tak 10–15 % pridava. Polar nema Barometr.

        Chtel bych mit Tvoje problemy.

        0 0
        • Heatly  

          Jenže tohle není 10% procent. Tak na to nekoukám. Dnes koupit po netu a mám 14 dní na vrácení. Takhle si můžu zkoušet celý sortiment hodinek a zjišťovat. Ne ze bych chtěl, ale asi to tak bude bohužel potřeba. No určitě se to nezapise jako nejhladsi nákup v životě :-D

          0 0
          • gregorus  

            U hodinek není špatné si sepsat seznam nezbytných funkcí (to je samozřejmě individuální) a podle toho to vytřídit. Zužuje se to hodně rychle, pokud máš aspoň střední nároky na multisportovni funkčnost.

            0 0
          • Barak  

            Tak kup Polar Vantage V2 a máš to vyřešené.

            0 0
            • Heatly  

              Hele to ro take neřeší. Lidé s Vantage V i s barometrem mají prý tu samou vlastnost. Asi 6 lidi mi to potvrdilo na Fb. Prostě toto je vlastnost Polaru.

              0 0
              • Barak  

                Totalni nesmysl. Polar s barometrem jsem mel několik let. Měřil naprosto přesně. To samé pár lidí s Polary v mém okolí. Ani v žádném z testu nikdy nebyl tento problém zmíněn.

                0 0
                • Heatly  

                  Koukni. A nebo mi poradte, vysvětlete že to co mi ukážou hodinky je cca přesný údaj. Je mi jasný že ty údaje v civilním použití nikdy nebudou přesné na metr.

                  0 0
                  • Barak  

                    Pokud máš hodinky s barometrem, dostaneš presny údaj.

                    Pokud ne, záleží na mnoha faktorech. Na mapovém podkladu, na který GPX záznam nahrajes (hustota vrstevnic), na trase, kterou jsi jel (viditelnost satelitu) na algoritmu, který případně používá daný server pro vyskove zobrazení atd. Jsou tu o tom vlákna.

                    0 0
                    • Heatly  

                      No vidíte. Děkuji. Xiaomi Pace měly barometr. Kvalitu neřeším, ale se Stravou jsem byl kousek od sebe. Ano už jsem začal hledat více informací. Závěrem řeknu že hodinky fajn, hrál jsem si s nima a vše se mi líbí, ale tento údaj se mi nelíbí. Jasný, jsem cyklista amatér, ale chci znát nějaké hodnoty vzdálenosti, času a výškových metrů a i průměrné rychlosti abych se dozvěděl jak mi to třeba dnes jelo. Já nebojuji s jinými cyklisty, ale bojuji se sebou :-D takže chci nějaké přesnější hodnoty už od hodinek! Ne od nějaké druhé podpůrné aplikace.

                      0 0
                      • Barak  

                        To je jednoduché, kup hodinky s barometrem a na Strave zakaz korekci vysky. Snad je to dokonce výchozí nastavení při zdroji dát že zařízení s barometrem.

                        0 0
                        • Heatly  

                          Jestli výchozí, tak to tam určitě mám doteď. No musím kouknout, jestli Polar Grit mají barometr. Mé prostě ten vzhled Polarů je příjemnější než Garmin.

                          0 0
                          • Barak  

                            Vantage M nemají barometricky výškoměr. Zatímco Vantage V nebo Garmin FR 745 ano.

                            0 0
                            • Heatly  

                              Grid x mají. Zrovna ten koukám Muskovi na satelity starlink jak nademnou létí :-D

                              0 0
                              • Barak  

                                O těch jsi ale nic nepsal, ne?

                                0 0
                                • Heatly  

                                  Ne. To byla jen taková vložka a radost. Zrovna jsem přijel doma na kole kdy jsem přejel vesnici ve stoje a ledem na sedle a najednou kouknu nahoru, a hele Starlink.

                                  0 0
                      • Mikikuba  

                        Furt to bude jen přesnej součet nepřesnejch čísel…Pokud chceš něco přesnějšího počítej si hodiny aktivit a udělej zátěžové testy na tepy a watty…To jediný má smysl počítat. Zbytek je viz první věta.

                        0 0
                • Mikikuba  

                  Přesně tak Polar s barometrickou korekci jsou jedny s nejpřesnějších hodinek. To samé Garmin.

                  0 0
                  •  
                    Obsah tohoto příspěvku je blokován.
                    0 0
          • mr.nikdo  

            Vis, jak se pocita prevyseni z GPS a jake to ma negativa?

            Jake jsou rozdily na zaklade trasy a rychlosti?

            Napsal jsi k tomu vic? Tohle je dlouhodobe pozorovani a ne na 1 vyjizdce.

            Navic pokud nebudes mit barometr, tak to nikdy nebude presne.

            A svete div se, i s barometrem Ti nekdy Strava da vic anebo i min nastoupanych m.

            0 0
      • Auditor  

        Je tu na tohle tema vlakno – bud to o strave nebo ted nevim.

        Kazdej (strava, polar, garmin, osm, mapy.cz atd atd atd) maj jiny vyskovy data a proto jinak vychazej hodnoty.

        Do toho si pridej rozdil gps vs barometr (a jeho kalibrace) – prooste neni jak mit udaje stejny.

        (ja to vidim SuuntoApp vs Strava).

        Res to tak, ze si vyberes, kde pro tebe budou data relevenatni, pomeritelna… a tim se rid, v tom nastroji pomeruj.

        0 0
    • RapMan  

      Já jsem spokojený s Apple watch. GPS to bere z telefonu, takže je docela přesná.

      0 0
    • decimax  

      Koukam ze tu se hleda stanovene meridlo s nulovou toleranci:)Tak hodne stesti:))

      0 0
      • Venda  

        To je prece jasny. Kdyz si prostě půjde zabehat na atletickej stadion 10 km, tak hodinky musej ukazat tech10 km maximálně metr od cile ;-).

        A pak teda jeste spickovej amoled displej a vydrz mesic a pul…

        0 0
    • Pincek  

      Mám polary celkové asi 7 let, pošleD ni rok a půl vantage V titan a musím říci ze jsou to za tu cenu nejlepší hodinky na trhu, pokud to člověk mysli se sportem vazne. Vantage M nejsou o moc horší, par veci jim chybí, ale jsou dobrou alternativou pro lidi co chtějí ušetřit a stejně mít dobrý sporttester. Co se tyče nastoupanych metru, měří většinou naprosto přesně plus minus 20 metru. I aktuální výška je přesná podle tabulek max do 30 metru, nikdy jsem neměl větší rozdíl, většinou je to spíše na metry a to nemusí byt úplně přesná hodnota na turistických ukazatelích. Z vlastní zkušenosti vím, ze největší rozdíl děla kvalita signálu GPS. Pokud hodinky necháš před začátkem aktivity ještě chvilku hledat sateliuty(ikdyz už se tváři ze jich mají chycenych dost) je následná aktivita o dost přesnější i vyskove. Já po zezeleni ukazatele satelitu čekám ještě třeba 15 sekund než to zapnu a nebývá problém. Každé hodinky občas ustreli, jinde to lepší nebude, to mi věř. Je to o chipu na satelit a t mají tedka všichni Sony, vydrž výborná přesnost průměrná…

      0 0
      • kiwaf  

        Garmin u mych hodinek vylozen pise pockat 30s

        Wait an additional 30 seconds after acquiring a satellite signal before starting or exiting the activity.

        Waiting for 30 seconds will result in the altimeter being automatically calibrated. No message will appear. Simply waiting the 30 seconds allows the calibration to be complete.

        0 0
    • dědek mohy  

      Mám Fenix 5S. Vzhled mi přijde v pohodě, displej super, podsvícení zapínám opravdu jen ve tmě. Výdrž baterky bez GPS cca týden, s GPS tak 10 hodin. Možná že to od novotí bylo lepší, mám je z druhé ruky.

      Při spuštění aktivity používám 3 údaje na obrazovce (a více obrazovek). 8 údajů mi přijde nesmyslné, abych za běhu hledal malé písmenka…

      Za mě Garmin parádní. Ale mám zkušenost jen s tímto modelem

      0 0
    • Venda  

      Hele a co vse chces teda na te jedne obrazovce vidět? Ja pouzivam ctyri a rekl bych, ze na jednu z nich jsem se jeste nepodival.

      0 0
    • THORX  

      Venu 2

      0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
    • peter934  

      zena si kupila Polar ignite, skusala ich size iba raz, podla mna aj gps chcela chytit hned v parku pod stromami a nepodarilo sa :) rozmyslam ich vymenit za POlar vantage alebo garmin forerunner 45S. co myslite, ktore su lepsia volba? bude to hlavne na beh, prip bike. chce hlavne jednoduche ovladanie, pouzitelne gps a nech nieco aj baterka vydrzi. milion funkcii aj tak nevyuzije.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.