Vůle v sedlovce RS Reverb AXS B1 30,9/200 mm

8 nepřečtených
  • u1461602

Dobrý den.

Prosím o radu zda je na reklamaci sedlovka RS Reverb B1. Po cca. 500 odjetých km se mi začala sedlovka tzv. „vyklat“ doleva a doprava. Je tam prostě znát stranová vůle zhruba 0,5 až 1 mm. Sedlovka ve stavu nové mi tohle nedělala a žádná vůle zde nebyla. Je tohle důvod pro reklamaci, nebo je to normální jev a nemá cenu to řešit? Děkuji. Roman

0 0
    • va-bo  

To je normální Luďo.

0 2
    • Kouba_2005  

Viklat do strany nebo je ta vůle rotační?

0 0
      • u1461602  

viklání do strany – když podržím sedlo, tak je na něm cítit vůle, nedrží pevně ale krapet se hýbe doleva a doprava. Není to moc, ale od novoty mi to nedělalo. Myslel jsem nejdříve, že je jen potřeba dotáhnout sedlo v zámku sedlovky, ale při bližším prokozkoumání jsem zjistil, že sedlo je dotažené OK a spolu se sedlem se hýbe i horní noha sedlovky.

0 0
        • Kouba_2005  

Jakákoliv vůle je bohužel standardní u drtivé většiny teleskopických sedlovek. U některých to vymezit jde, u jiných nikoliv. U Reverba AXS mám vůli rotační, tedy špičkou sedla v ose sedlovky pohnu tak dva milimetry vlevo či vpravo. Že by se to ale klátilo do boku a sedlovka se jakoby vyvracela, to ne.

0 0
          • u1461602  

Defacto to co popisuješ, tak stejně se to chová u mně. Tak ti děkuji, budu to brát jako vlastnost a případně budu sledovat jestli se tato vůle nebude zvětšovat, to bych pak asi už reklamoval. Aby mi lítalo sedlo pod prdelí sem a tam, tak to bych asi už nesnesl.

0 0
            • Johny.Merida  

Mám to úplně stejně, taky jsem z toho byl po zakoupení ******** drahé :-) sedlovky chvíli nervózní,ale už to neřeším.

0 0
    • novas752  

Vůle sotva milimetr neni vůbec nic

1 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.