• StaryPes

    Zdravím,hledal jsem zde hodně ale nenašel jsem nějaké novější téma takže se předem omlouvám.

    Zvažuji koupi nového horského kola,do teď jsem jezdil bikros a lehčí 4X na Spešlovi P3 a už mě to nějak omrzelo takže chci zase začít jezdit asfalt,lesní cesty a lehčí sjezdy (Nějaký ten prudší kopec). Měřím 190 cm a vážím 70 kg.

    Měl jsem vyhlédlého ghosta za 17 tisíc ale po srovnání jsem zjistil že tohle kolo http://www.velokram.cz/index.php… je výbavou podobně.

    Chtěl bych se zeptat jaký je váš názor na tohle kolo,popřípadě co by jste mi doporučili za kolo :)

    Děkuji

    0 0
    • Dave-geo  

      Tohle mi za 11 tisíc přijde dost málo (i za 9) Kolo za 9k se tu řešilo předevčírem, dával jsem tu link na nějaký Rockrider alespoň se suntour XCR a Sram X5 3*9

      Pokud bys měl možnost pustit těch 16–17 tisíc, přemýšlel bych o individuální stavbě. Pokud se líbí rámy Force, MRX, Apache, nebo něco podobného za rozumnou cenu, dá se z toho vymyslet už poměrně slušný kolo. (tipnul bych si Epicon, komplet Deore a možná zbyde i na trošku lepší brzdy/lehčí pláště)

      0 0
      • StaryPes  

        Skládal jsem si toho spešla a už na to nemám náladu,chtěl bych koupit něco nového,levného. Nechci s tím kolem jezdit MS ale jen takové „čochtačky“ :D

        0 0
        • Dave-geo  

          Nee skládat sám, nechat složit ;)

          Co si budeme povídat, většinou si to za cenovku od mistra skládače sám ani nepostavíš, pokud vyloženě nejdeš po výprodejích, slevách a bazarech.

          Na fóru se tomu věnuje pár lidí, stačí si je najít. Trocha e-mailové konverzace a dostaneš hotový kolo. V naprosté většině je úplně někde jinde, než sériovky za danou cenu..

          0 0
          • StaryPes  

            Tak díky,pokusím se nějak domluvit,prosím poradíš mi kde to hledat,jsme tu nový a nemám přehled

            0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce