• zdenalfofin

    Zdravím.Mám od minulého roku tretry Sidi a po cca 20 km mě začnou brnět/pálit prsty. Když nezastavím a neprotáhnu prsty a jedu třeba 50km,tak potom je to hnus.Mám ploché nohy a když jsem ještě hrával fotbal,tak něco podobného se mi stávalo v kopačkách. Díval jsem se na Kupkole tam mají pouze jedny anatomické.V dis­kuzi zde na Bikeforu měl někdo stejný problém a bylo mu doporučeno,že stačí koupit ortopedické sportovní vložky a bylo po problému.Má někdo podobnou zkušenost?Nechci koupit vložky za 800/900 kč na zkoušku a potom zjistím,že mi to nepomůže.Děkuji.

    0 0
    • Hroch Peťas  

      Zkus změnit polohu kufrů. Vložky koupíš na zkoušku třeba ve Sportisimu za pár kaček

      0 0
    • Markony  

      Mne spíše pálily chodidla vyřešeno strčil sem tam ještě jednu vložku z normálního obchodu za cca 60 Kč ± a mam pokoj .

      0 0
    • Namtos  

      Pokus máš problém s chodidly, tak pohledej tady bylo vlákno o návštěvě ortopeda a ten ti udělá vložky na míru. Pojišťovna proplatí větší část ty asi 500–600?

      Z tohoto vlákna vedou odkazy na problém s chodidly

      0 0
    • zdenalfofin  

      Dříve jsem si myslel,že tretry mám moc utažené,ale když jsem si koupil slabší ponožky a tretry nechal více povolené,tak byl problém stejný i když mě noha v tretrách lítala.Nad polohou kufrů jsem taky přemýšlel,ale kamarád se mi na tretry díval když jsem seděl na kole a kloub palce byl tam kde má být.Kufry jsem při montáži přidělal do středové polohy.Kam snimi mám popřípadě hýbat? Tretry dozadu nebo dopředu? Děkuji.

      0 0
    • scoty  

      Jaké máte zkušenosti s těmito vložkami? Na netu jsem viděl, že je lidi hodně do Sidi treter dávají, protože ty origo jsou fakt tak na vyzkoušení.

      https://www.kolasvorada.cz/…ed-blue-4445

      0 0
    • pepz  

      Já mám SIDI MTB TRACE a dokupoval jsem do nich vložky GIRO X-Static Sn Fit Kit… :-) Sedí parádně, jsou kompatibilní s jakoukoli cyklistickou obuví.. v sadě i výměnnými inzerty pod klenbu chodidla (dle velikosti S, M, L)…takže za jednu cenu všechny možnosti výšky.. obával jsem se, že napoprvé netrefím „správnou klenbu“ a budu muset kupovat třeba dvoje vložky…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.