• 11roman11

    Dneska mi tlumič na mém kole předvedl poměrně neobvyklou událost…

    vlezu na kolo a vše ok po cca minutě jízdy slejzám a čekám na kámoše kterej mě po příchodu upozornil že mám prázdnej tlumič......

    tlumič byl zhruba v pozici půl na půl jakoby 50% sag. takže jsem připojil pumpu a zjistil že tam je 220 psů no a to na tom bylo to divný. Silou to roztáhnou nešlo tak jsem ho vyfoukl a on se při nulovým tlaku stáhl tak až mi to ulomilo ten šroubovací konec na hadici od pumpy.....( když jsem ho vyfukoval tak jsem měl kolo pověšený za sedlo ve vzduchu. ..byl to celkem fofr jak ucházel tlak tak najednou vystřelilo zadní kolo na horu a bylo po pumpičce a na tlumáku pěknej rejpanec )

    Jinou pumpou jsem to nafoukl na 220 psů a tlumák vyjel na plnej zdvih takže opticky ok. Ale při prvních cca deseti stlačeních v něm cvakalo pak to přestalo. Takže vypadal i fungoval normálně, pak sem ho zase vyfoukl na nulu jestli se opět scucne no a už to neudělal..... zase sem ho nafoukl a vydali jsme se na pojezd…jezdil jsem skákal jsem a v pohodě takže nechápu co to jako mělo bejt.

    Setkal jste se někdo s něčím takovým nebo podobným????

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.