• vizi

    nemáte někdo na prodej vzduchovou vidlici s G2 geometrií? můžu případně použít normální vidlici bez G2? máte někdo zkušenosti? Jak se bude chovat kolo ?

    0 0
    • sportski  

      pokud potřebuješ na klasiku 26 palců kolo, tak to leda bazar. loni jsem sháněl a u dovozce (bretton) jsem zjistil, že mají pár G2 vidlí, ale jen 29er, tak tam kdyžtak napiš.

      já koupil klasiku epicon, zatím najeto asi 10km, necítím vyloženě horší vlastnosti, spíš rozdíl mezi pružinou a vzduchem jako něco vyjímečného.

      0 0
    • sportski  

      budu citovat z nového časopisu MTBAction, kde jsou otázky čtenářů (str. 23)

      Otázka zněla stejně jako ta tvoje, jen tam dotyčný přidal otázku, zda rozdíl pozná technicky méně zdatný jedinec, konkrétně jeho žena:-)

      Výměna vidlice G2 za klasickou bude mít vliv na stopu kola, která ovlivňuje celkovou stabilitu řízení. Menší předsazení korunky se projeví zvětšením stopy, tedy stabilnějším projevem řízení. Rozdíl by to ale neměl být velký, navíc kola s touto geometrií jsou poměrně živá, takže v případě tvé ženy si troufnu tipnout, že se jí po této změně bude jezdit možná i líp, jelikož bude přední kolo stabilnější.

      0 0
    • Luk029  

      Zeptám se tady na jeden dotaz, vidlice s G2 geometrii má offset 51mm kolik má klasická vidlice? díky za info?

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce