• cekanka

Takže to vypadá, že jsem donutil tátu, aby si koupil k padesátinám konečně bajka, aby mohl jezdit plnohodnotně se mnou. Na jeho výšku chce 29. Má vybraná dvě kola. První je Felt NINEcomp (s Torou 318 air) www.feltracing.com/08/product.asp?… Druhé Superior 829 (model 2008 s Dartem) www.superior.cz/…29/bike.html?….. A teď dotaz. Která z vidlí je pro něj lepší volba (neočekávám, že by byl ochoten kupovat Rebu29:-()? Které z kol byste doporučili vy?

Anketa: Kterou vidli doporučíte?

0x
    0%
    8x
    100%
    0 0
    • cekanka  

koukám, že odkaz nafelta se nenačet dobře. Tak ještě jednou

www.feltracing.com/08/product.asp?…

0 0
    • Misfit  

no ja si myslim ze urcite toru pri tej vahe to bude ina liga nez dart

0 0
      • cekanka  

mi jde spíš o to, jestli jde vůbec tora na takovou váhu nafoukat, ale je pravda, že dart s kotoučema by pod ním asi brzo odešel

0 0
        • gumid  

Nemám sice 120 – jen 105 ( 103 až 107 dle období a žravosti ) a Tora 318 Solo Air v úplné pohodě, aspoň zatím.

0 0
          •  

29" toru 318 jsem zatím projel jenom cca 60 kilometrů, ale zdá se, že ji mých 105 kilo moc nevzrušovalo. prostě si hleděla svýho, na kořenech chodila, na asfaltu moc nechodila a při brždění nejevila snahu prozkoumat spodek rámu. pohoda

0 0
    • Team6  

asi bych volil supa. ten felt se mi zda ze ma podle fotek tu vidli hodne podtrzenou a to by pri ty vaze nemuselo delat dobrotu (muj nazor). sup bude mit asi spotrovnejsi posed ale to by se melo dat doladit. kratsi predstavec… atp.

0 0
      • cekanka  

Máš pravdu, že to tak vypadá, ale rozdíl mezi úhlem hlavovky je 1° (Felt – 72°, Sup – 71°). Ještě by mě zajímalo, jaký je rozdíl v brzdách Hayes Stroker Trail / Shimano M485, ale to asi ještě moc porovnatelné nebude. Přecejenom to jsou novinky.

0 0
    • blondos  

Tak ještě můžeš koupit tohle www.superior.cz/…29/bike.html?… ale to je bohužel tak o 7 tisíc víc než ty předešlý kola.

0 0
    • roud  

Nevim co doporučit jediný co vim je že Darta určitě ne je to strašná vidle oproti němu je pevná vážně zlatá…

0 0
      • burnout/syndrome1  

Dart je něco jako axel od manitou,možná ještě hůře,rozhodně ne na 100 a více kg.Z těch dvou rozhodně Toru

0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce