• noviisek

Jakou vybrat pevnou vidlici na Véčka s ekvivalentem zdvihu cca 100mm?

Koukal jsem, že vycházej cenově dobře Pellsky.

Vidlice XF6 Long je hliník, nebude to mít extrémní předozadní pohyb s mojí vahou, nebo koukat po jiné?

Neřešte prosím pohodlí :)

Klidně i nabídněte, pokud máte.

Anketa: Z čeho pevnou vidli

0x
    0%
    7x
    100%
    0 0
    • MlokCZ  

Ona karbonová Pellska (jezdil jsem XF2 long) nijak moc předozadní tuhá není a cvičila slušně.

Já to ale vozil na kotoučích a cvičila hlavně při ostrejším brždění. Na v-čkách to bude mnohem více v pohodě, tam bych do té karbonové klidně šel i s tvojí vahou.

Škoda, že potřebuješ na v-čka, jinak bych doporučil karbonovou OnOne (tu teď jezdím). Oproti Pellsce je o třídu tužší a už s ní ani to ostré brždění kotouči moc necvičí.

0 0
      • noviisek  

Jde mi jen o to, aby se mi nezlomila a nelítala 5cm sem a tam..

Klidně bych si pořídil na kotouče, ale to už bych musel kupovat nový kola a brzdy a to se mi moc nechce. :(

0 0
    • nox159  

cau,

mam na prodej pells long v karbonu na Vcka, jeta max 500km 70kg jezdcem jako nova neřezany krk myslim…

pokud bys mel zajem napiš mi do mailu v profilu, jiste se domluvime… ( napis jakou cenu by sis predstavoval… pokud bys chtel fotky tak ji vyhrabu a nafotim )

vali se mi tady doma uplne zbytecne…

0 0
    • Pedro RB  

hliníkovou určitě ne! Al je měkké, ne pružné. takže když už se taková vidle pohne dozadu, tak se už nevrátí..

0 0
    • mr.kokos  

Myslím, že nějakou Pellsku jsem viděl ve výprodeji na stránkách RB.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.