• samorost-sazavsky

stavim zimaka, potrebuju pevnou vidli

nevite kde by se dalo neco echtovnejsiho, predevsim co se tyce hmotnosti , sehnat ?

treba ma nekdo doma nejakou triple butted crmo nebo alu ?? krk potrebuju 20 cm

cena by zavisela na qalite

diky za radu

0 0
    • Alesh  

Zkus kontaktovat Romana Pavlika, nejaky pevny vidle jsem u nej kdysi na krame videl. Pravdepodobne jeho vlastni produkce: http://www.sfinxbic.cz/

0 0
      • samorost-sazavsky  

uz jsem zkontaktil, ale je treba pripravit 3500,– coz nevim jestli investuju

este me napada hlinikova od rb … ta by mela stat tak 1200

0 0
    • rasto  

Ja koupil od p. Pavlika author MTB hlinikovou pevnou za 200,–. Na sveho zimaka (zlomil jsem na nem Manitou). ale myslim, ze dela i neco z oceli.

0 0
    • Meesha  

Echtova bude Moratka… :-)

0 0
      • McBlacky  

to jo ale něco musíš taky jíst žejo a když koupíš moratku už na jídlo nezbyde :-(

0 0
    • Tomcat  

Kona CrMo DMR CrMo DaBomb CrMo Monty Al

Zkus Pepu Dreslera , protože trialisti dou taky polehkejch komponentech tak to na XC bude super.

0 0
    • náčelník  

Já bych se poptal po krámech, před nemnoha lety se prodávaly i kola na XT s pevnou vidlicí, zákazník hned koupil odpruženou dle své volby a pevnou nechal v krámě nebo ji strčil doma pod postel. Já tam mám ocelovou Diamond Back, ale asi bude mít krátký krk. Přes víkend se pokusím potopit pod postel a změřit ho. Před takovými deseti lety byly chváleny pevné ocelové vidlice GT Bologna (název bez záruky).

0 0
    • Vilém  

Ja radi ostatni,je treba projit bazary a obchody.Sam jsem nedavno sehnal nakou triple butted Author(750g) za 50 Kc:) Jezdi ji mlada a musim rict ze jsem byl mile prekvapen jak je pohodlna.

0 0
      • samorost-sazavsky  

to by bylo presne ono

0 0
        • Peslezedirou  

Ahoj, před lety jsem jezdil pevnou vidlici GT z materiálu Reynolds. Výhoda byla ta, že materiál na vidlici se od patek tánul ve stejné síle, o proti klasickým vidlím, kde je materíál poměrně zhuštěnej. Tím vidlice krásně tlumila, přesně tak ják má cr-mo. No, doufám, že jsem to posal správně. Kyby se dala sehnat tak bych po ní určitě sáhnul.....

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.