• wda

    Tak lidi, přiznejte se, kdo jedete?!?

    0 0
    • wda  

      oprava fotky

      0 0
    • Pedro RB  

      MlokCZ by tam moch dělat horského vůdce..

      0 0
    • Bobesss  

      Pro mě je to dáleko :-(

      0 0
    • v POHODÌ klokan  

      Ty nebudeš mít zkouškový? Já asi nebudu moct – i když nebudu ještě mít zkoušky, tak budu dřepět nad bakalářkou :-(

      0 0
    • karliner  

      Mno, velocamp v termínu Malevilu, to už vypadá skoro jako nějakej šprajc… Samozřejmě volím Malevil.

      0 0
    • Martula  

      Asi opět ANO.

      0 0
    • easyrider  

      Jestli je to v termínu Malevilu tak a) jsou hoši z Vela trotli a za b) účastnim se nej maratonu v Čechách

      0 0
      • André Vebr  

        Dřív, než začneš někoho označovat za trotla, laskavě si uvědom co vypouštíš do světa. Myslíš, že je snadné najít vhodný objekt pro takovou akci a v takovém termínu aby všem vyhovoval? Navíc na kemp většinou jezdí lidí bez závodních ambicí. Raději jeď opravdu na Malevil, protože kemp je pro pohodě a ne o prudičích, který musí za každou cenu na něčem hledat chybu a k tomu ještě někoho urážet.

        0 0
        • Martula  

          No s těma termínama je to opravdu nepředpokládatelné, pořádat takovou akci a v nějakém areálu je také těžké. Jak píšeš, ten kdo zvolí VC-je to spíše taková společná dovolená, naopak Malevil-závodní akce…

          V tomto hledu se rozhodně zastávám Vela. Nevím proč takové urážky jako trotli…

          0 0
        • easyrider  

          Ahoj Amdré. Promiň za to označení, nepřišlo mi zas tak hanlivé. Na velokemp jezdím poslední 3 roky a opravdu vím, o čem je. O to víc mně to mrzí, protože se kryje s jednou nej akcí co jsem poznal a kdo Malevil zná, ví své. (a opravdu nemám závodní ambice) Tak ještě jednou promiň – příště to snad vymyslíte líp. Měj se a pozdravuj Rudu! :)

          0 0
          • André Vebr  

            A já si říkal, že mi to jméno něco říká. Ty máš ale štěstí, kluku ušatá! Omluva se přijímá. :)) Možná jsi to tak nemyslel, ale mě to zcela lehounce nadzdvihlo ze židle. :)) Inu, je třeba udělat si jistý priority. Taky jsme to v redakci řešili (tu termínovou kolizi), ale nakonec usoudili, že lidí, kteří by chtěli na obě akce bude z celkového počtu jen mizivé promile. Na druhou stranu termín VK je zž několik lez dozadu daný, vždy se to motá okolo 9.5., takže já vlastně nevím, čemu se lidi diví :)))) Pozdravy vyřídím!

            0 0
        • Lister  

          bych řekl tím líp ne :-)…chrti se pojedou vyřádit jinam a sem pojedou opravdový pohodáři.

          Už mě lanařil jeden se spolupořadatelů, ale nevím jestli pojedu, jedině že by byla i nějaká skupina pro děti do tří let a jednonohé důchodce…to bych pak mohl stíhat :)

          No než se rozhoupu, tak bude vyprodáno, takže je vlastně rozhodnuto… :-)

          0 0
          • SELMIRA  

            mno, já teda nejsem žádná chrtice, ale mě ta kolize termínu taky vzala :o((( Páč občerstvovačky na Malevilu…modri vedi…fnuk… ale co uz. Na VC se chystame s bezva partickou. A taky aspon zas po letech potkam stare zname… Myslim, ze to pude. :o)) Akorat ten jidelnicek me moc nenadchnul. Ale to jsme taky poresili. Ac masozroutka, asi zvolim ten bezmasej, pac neni tak fadni /hlavne jsou tam ty knedliky ovocny!!!/ a flakotu si dopreju k obedu. :o)

            Yeyeye, ja uz se tesim. A vim urcite, ze ne sama. :o))

            0 0
        • Biker jak Pes  

          ROFL … xD

          0 0
        • miki  

          No něco pravdy na tom bude .protože když jsem se chtél přihlásit na jeden starší VK tak komunikace žádná a po 3 dnech mi přišel mail že ubytování je už obsazeno.Takže tam budou mít bordel.

          0 0
        • karliner  

          Tak nevím, jestli by redaktor prestižního bikerského časopisu jednak neměl projevit větší nadhled a druhak napsat příspěvek bez pravopisných chyb a překlepů, protože pak opravdu vypadá trochu jako trotl :-)))

          0 0
          • André Vebr  

            Mě zase přijde kouzelný, jak někteří zde musí za každou cenu vše komentovat i za cenu totálního OT. S Easyriderem jsme si to už osobně v mailu vyříkali, zasmáli se a tím je to pro nás uzavřená kapitola. Já nad věcí jsem, akorát mě štvou někteří chytráci mající pocit, že snědli všechnu moudrost světa. K překlepům nemám co dodat, občas člověk pospíchá a nemá ani čas si po sobě vše přečíst. Tohle mi připomíná jedno pořekadlo o tom extrementu do kterého čím se víc rejpá, tak víc smrdí :))

            Add přihlášky VK: na stránkách www.priessnitzova60.net je průběžně doplňovaný (cca ob 2 dny) seznam přihlášených. Pokud se tedy někdo přihlásí a není mu hned odpovězeno, může se zde alespoň ujistit, že se s ním počítá. Bordel v tom myslím není, akorát asi není člověka, který by seděl 24hod u PC a okamžitě reagoval na vše.

            0 0
            • miki  

              Tak to v tom bordel je ,a za tím si stojím protože komunikace přes mail 3 dny žádná/posláno několik mailů/ a když jsem dostal konečně odpověd tak mi bylo napsáno že už je obsazeno.

              0 0
              • karliner  

                Jsi bezduchý šťoural. Bylo Ti vysvětleno, že bordel v tom není a Ty si nedáš pokoj a zmiňovaný exkrement opět rozryješ ;-)

                0 0
    • artur  

      jj já jedu loni jsem byl taky a z mé strany maximální spokojenost :-)

      0 0
    • Dag  

      Ja bych chtel jet, ale jaksi se nemuzu s nikym domluvit. Kdyby jste nekdo chteli jet z Havirova a okoli a mate podobny problem, tak se ozvete. Nejak to dame dohromady :-)

      0 0
      • Kreo  

        Ahoj,

        Ja jsem z Ostravy a jsem uz regnuty, akorat kamaradi se kteryma mam domluvenou chatku nejsou z moravskoslezskeho kraje, takze zacinam resit mou cestu do Plzne Takze, kdyby jste mel nekdo stejnou cestu z okoli a mel volne misto v aute, popripadne by jela nejaka skupinka vlakem, tak bych se rad pridal

        Diky. Honza

        0 0
    • jakub  

      taky bych jel… no musim si to rozmyslet… popravdě se mi nechce tolik utrace paac vim, ze bych tam asi nezustal celou dobu… no jak žíkám… promyslím to…

      0 0
    • laufdeck  

      No sem hodně zlakan ale neni skym jet kdo by se přidal nekdo prahy a okoli..

      0 0
      • Sheep-Master  

        čau, já jedu s kámošema, cca 17–19 let, rekreační cyklisti. Sme 4 a máme chatku pro 5. Tak jestli se chceš přidat noproblem…

        0 0
    • vojta  

      Ze Zlinska se cirou nahodou nikdo nechysta ? Na samostatny vylet se mi to jevi jako trochu pridaleko.

      0 0
    • Bonebiker1  

      ..tak to oživíme…jedete se pobavit na biku, nebo vyhrává Malevil?

      0 0
    • Bonebiker1  

      ..tak zítra vyrážíme…

      0 0
    • Jituschka  

      Pěkné to bylo!  (:

      0 0
    • mastihuba  

      i když sem na takovou akci vyrážel trošku s despektem, tak musím uznat že jako dobrý. :)

      0 0
      • mastihuba  

        jo nejel někdo z přítomných dam a slečen tendle bajk? jak je to s posedem a velikostma?

        0 0
    • Genarito  

      už jsem fotky házel do „oddílového“ threadu :o) ale kdyby se někdo nudil, může na pár fotek mrknout… Akce byla ok, jen mě trošku mrzel ten rovnější terén… Na poježdění s rodinama, ale good. Návrat do Českého středohoří byl v neděli nádhernej. Vidět z dálnice na horizontu ty kopce bylo parádní :o)

      0 0
    • Pijer  

      Taky se mi to líbilo a hlevně to počasí bylo luxusní. Jinak jsem byl nemile překvapený, jakou paseku a na jak velké ploše dokáží lesáci + oprava kolejí v okolí způsobit. Už se vůbec nedivím, že lesákům nejde pod vousy, že se jim tam prohání lidi na kolech a vidí ta jejich zvěrstva :-(

      0 0
      • sorak  

        celkem dobre receno!

        ale vetsi cast te skody bych pripsal panum, co opravovali zeleznici – ty nakladni tatrovky naprosto spolehlive rozjezdily a rozbahnily tretinu lesnich cest v okoli prehrady!

        0 0
        • Andrea  

          Musim se pridat, ty lesni cesty byly v desnym stavu! Nejenom kompletne rozlite, ale take jim tam vytekala nafta, nebo olej, nebo nejaky jiny svinstvo, kazdopadne ty kaluze byly uplne mastny. Jezdili jsme s pejskem a to byla hruza udrzet ho, aby se tam nenapil, kdyz mel v tom vedru z litani porad zizen.

          Jinak Velokemp byl jako kazdy rok paradni, jen loni byl lepsi ten doprovodny program (besedy), i kdyz chapu, ze sehnat kazdy rok nekoho jako Navratilovou a Kopku se asi neda.

          Pocasi uzasny, testovacich kol spousta a letos i hodne silnicek, coz me potesilo. Jen malou vytku bych mela vuci kuchari. Ty vecere byly fakt slaby – jeden den „rizoto“ – obarvena ryze s kousky papriky, to byl fakt hnus a dalsi den jsem zase z masove smesi vylovila kus igelitu… 

          0 0
          • game_over  

            večeře byly hodně slabé, hlavně ty mini porce, po každé vyjíždce jsem měl vždycky hlad, že bych snědl koně a voni dají takové malé nic…

            a ještě k jiné drobnosti… jsem docela vděčný nějakému dobrákovi a pak také organizátorům za vrácení rukavic specilized :)))

            0 0
          • Iv15  

            jj, taky se musim přidat ke stížnostem na jídlo, nejen na porce, ale pro „sportovce“ bych si představovala trochu jiný složení, než vepřo-knedlo-zelo.......aspoň, že ty snídaně byly fajn a taky občerstvení za zlaťáky ;-)

            rovinatější terén......no pro nás z polabský nížiny to bylo až až :-D

            0 0
          • Jituschka  

            Já naopak musím říct, že jsem byla jídlem mile překvapená, čekala jsem to daleko horší. Konkrétně rizoto a kuřecí směs mi velice chutnala! Každý to má asi jinak, ale já jsem byla spokojená.

            S těmi besedami je to asi těžké, nalézat stále nové zajímavé osoby. A potom také záleží na obecenstvu. Beseda od slova besedovat nemůže fungovat, když je to pouze jednostranná záležitost.

            0 0
            • game_over  

              no chutově to docela šlo(když je hlad sní se skoro všechno :))… ale objem mohl být větší

              0 0
          • easyrider  

            Joo vašeho pejska sme tam pozorovali při pikniku na dece ale než sme mu stačili něco dát tak ste ho odvolali. :) To s váma běhal celou vyjíždku?

            0 0
            • Andrea  

              Nee, celou vyjizdku by nezvladnul :-) Behal s nama cca dve-tri hodky dopoledne, pak jsme se vratili do kempu a ulozili ho a pokracovali sami. Pak vecer kolem seste jsme vyrazili znovu na vecerni „venceni“. Takze mel dvoufazovy trenink :-))

              0 0
    • mastihuba  

      jo a někdo ztratil, (zahodil, zapoměl) píchlou duši i s krabičkou na stezce lesem od kempu do Stříbra. Budu rád věřit že to bylo neumyslně, protože i tohodle a jinýho cykloodpadu(kar­bošneky apd.) v lese přibývá. Tak já jen aby jste si na to dávali bacha. :)

      0 0
    • vysmátej bajker  

      Jaké tam bylo bajkování,přeci jen jídlo asi už nestihnem ale chtěli by jsme nějekou trasu projet.

       
      0 0
      • Genarito  

        pokud mám mluvit za sebe, tak musím říct, že na mě až moc rovný… to bylo to co mi utkvělo v hlavě :o/ jinak lesíky jsou pěkný

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.