• Brost1942

Ahoj, chtěl jsem se zeptat, zda je možné uvažovat o upgradu kola v této konfiguraci:

• RÁM FRAME ALLOY, HYDROFORMING, DOUBLE BUTTED, 20"
    • VIDLICE FORK ROCK SHOCK RECON, TRAVEL 100mm, POP LOCK
    • PŘEVODNÍK CHAINWHEEL TRUVATIV FIREX, L: 170mm, 44/32/22
    • BRZDY BRAKE AVID JUICY-5, HYDRAULIC, ROTOR 160mm
    • PŘEDS./ŘIDÍTKA STEM/HANDLEBAR TRUVATIV, STYLO
    • SEDLO SADDLE SELLE ITALIA
    • SEDLOVKA SEAT POST TRUVATIV STYLO, DIA: 31, 6mm, L: 400mm
    • PEDÁLY PEDALS VP-SPD
    • RÁFKY RIMS REMERX DHX 7330, 32H
    • NÁBOJE HUBS SHIMANO 525, DEORE
    • PLÁŠTĚ TIRES SCHWALBE, racing ralph, 26×2,10
    • ŘAZENÍ SHIFT SHIMANO DEORE XT,
    • PŘESMYKAČ GEAR FRONT SHIMANO DEORE XT
    • PŘEHAZOVAČKA GEAR REAR SHIMANO DEORE XT
    • PASTOREK FREEWHEEL SRAM 9 speed, Cassette 11–32
    • POČET RYCHLOSTÍ SPEEDS 27

Jedná se o LF Outline z roku 2010

http://www.leaderfox.cz/…log_2010.pdf

Nevím, čím to je, jestli kolama, nebo rámem, ale mám pocit v zatáčkách se mi velmi vlní zadek (187cm, 90kg) a kolo je docela měkké …

Pláště mám vyměněné Nobby Nic a Racing Ralph, klasiku.

Mám rozpočet 20 000Kč, tak jestli dokonce nebude lepší kolo prodat a koupit nové?

Díval jsem se a RB CRR stojí 7000Kč, zapletená kola cca 10000Kč, + možná by stály za to vyměnit kotouče za větší.

Nebo je varianta, že bych mohl prodat? (10 tisíc bych snad získal, kolo je jinak v super stavu), mohl bych přidat dalších 10000Kč, takže bych měl ve výsledku ±40 000 Kč. Vyplatilo by se koupit, či vyměnit komponenty na kole?

Díky za rady

0 0
    • vantom28  

prodat a koupit nebo postavit jiné. nicméně pochybuji, že to za deset prodáš.

0 0
    • Strakááč  

To za 10 neprodáš.. nebo možná jo :D Zkusit to můžeš, jestli nechvátáš..

Nejlepší je, ho prodat, přidat těch 10 a za 40 si ho nechat od někoho postavit…

Nebo koupit séroivku.

0 0
    • Sindy  

Prodat, pridat, koupit neco takeho: http://www.radon-bikes.de/…race-275-80/ Ještě tam maji stejnej ve 29"

0 0
      • Strakááč  

hodně slušnej „nemec“, pěkný osazení

0 0
      • Brost1942  

29" se mi fakt libí, v přepočtu za 45 tisíc, to doručí už složené??? Je vůbec možné za 45 tisíc sehnat něco adekvátního v ČR, nebo je tu cena nasazená trochu víc? Díky

0 0
        • Sindy  

Melo by to přijít složený. Jen nasadis rodla a kola a jezdis…

0 0
          • Brost1942  

Horší už by byla tedy jenom reklamace… :) Ale kolo je to pěkné, což o to… Sice hliník, ale za tu cenu v čr asi nepůjde sehnat adekvátně vybavené, jest tak?

0 0
    • Singlespeed  

Pokud je kolo v super stavu jak píšeš, tak není třeba nic upgradovat, jen jezdit. Jestli nevozíš v pláštích vyšší tlak, tak se kolo v zatáčce na pevných površích (např. na asfaltu) na tlustých gumách zcela samozřejmě vlní a zadek plave, Je to tak u všech bajků, nenaděláš s tím nic.

0 0
    • michomin  

Prodej to kolo a pořiď si nový ve správné velikosti.

0 0
      • Brost1942  

187cm už je na 22" ? Jinak asi je to jak s oblečením? Podle střihu?

0 0
    • Vilém  

nemas jenom nejak „rozdrbany“ kola? Myslim tim treba volnej vyplet, uvnitr podelne praklej rafek ap. ?

0 0
      • Brost1942  

nemám, nechával jsem to centrovat a kontrolovat, myslím, že ty kola stojí za prd, protože se rozcentrují docela rychle…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.