ULTRASPORT MNOU - ZÁKAZNÍKEM POHRDÁ

21 nepřečtených
  • jakub

    ahojte, tak jsem se nakonec po max peripetiích roozhodl že si koupím tuto přilbu… www.bartsport.cz/…y/met-dedalo

    přez kamaráda ze shopu jsem si jí objednal ve zmíněném ULTRASPORTU, čekám týden, druhý týden, s tím, že kamarádovi, který tam neustále volal byly opakovaně sděleny nějaké výmluvy (doplním, že náš první dotaz do této firmy byl, zdali mají tyto přilby vubec na skladě, na což nám bylo sděleno že ano). Závěr, dnes přišlo kamarádovi zboží od ULTRASPORTU, přilba nikde… volal tam, a sdělili mu, že letní zboží už není..... Jako vždycky jsem věděl, že jednání týpků v Ultrasportu je jené… ale toto je fakt smutný, no asi se nepotřebujou zabívat clovíckem, kterej si u nich objedná „blbou přilbu…“

    0 0
    • Jirik123  

      tomu nejak nerozumim, linkujes na Bartsport ale mluvis o ultrasportu (vyrobce hadru sensor..). Nebo to je jeste nejakej jinej ultrasport?

      0 0
      • blue  

        a co třeba ultrasport, kterej prodává přes bartsport? schválně se taky podívej do patičky eshopu ultrasportu a bartsportu

        0 0
        • Jirik123  

          To svedci jen o tom ze ultrasport/ul­trastore.cz a bartsport prodavaji pod kridly mallu, stejne tak jako spousta dalsich obchodu. Jak to maj mezi sebou fakt nevykoumam. Mozna nam to zakladatel tematu osvetli..

          0 0
      • jakub  

        nee jen jsem chtel ukazat, jakou prilbu jsem chtel… nejde o link…

        0 0
    • Lin  

      Taky moc nechapu.. Jinak v bartsp. jsem byla shodou okolnosti v patek a dokonce mi dali jen tak slevu…

      0 0
      • mosquito  

        jen tak? .. musela jsi moc mrkat nebo kdybych sel koupit batoh tak odejdu se stejnym uspechem :-D

        0 0
    • nooski  

      Taky jsem přímo u Ultrasportu kupoval přilbu, kupoval asi dva měsíce:) Několik e-mailů bez reakcí a nakonec mi bylo zděleno, že v tom roce už helmu nedostanu:) Kašlat na ně, je to banda flegmošů, to tak vypadá že jim to je všechno jedno.

      0 0
    • easyrider  

      „zabÍvat“ jo? :)

      0 0
    • scret  

      jj,to jsou proste typci z ultrasportu,voni sou halt jiny no:))

      0 0
    • Hnoj  

      Tohle je zas postavný na hlavu. Objednal sis to u bartu nebo u ultrasportu?

      Ultra sport je totiž dovozce přileb MET, ale přilby dedalo už nejsou dostuoné někdy od května :-)

      0 0
      • Street  

        pokut vim z vlastni zkusenosti tak prilby jsou k mani vetsinou zacatkem sezony a pak je to pruda. musim ale rict ze s klukama na prodejne jsem helmy resil pro sebe i zname uz vicX a nedam na ne dopustit. jsou to punkaci ale zlaty hosi.

        0 0
        • Bea  

          Mozna to jsou punkaci, da se s nimi pokecat po telefonu, kdyz jsem resil uvolnovani (ve smyslu, ze se povolovaly behem jizdy) klik Race Face, ale kdyz jsem ted potreboval patku saltru na RM Slayer, tak me zase moc nebavi se petkrat upominat a doprosovat. Nejdrive patka nebyla, pak se nevedelo jaka tam prijde, pak byla poslana (jako hozena do obalky a hned pujde), pak jeste jednou a pak prisla. Holt by to melo byt trosku vyvazene. Takze tak nejak, priste bych RM dost zvazil.

          0 0
    • coffield  

      Mnou zase pohrda Ski a Bike Centrum Radotin. Nejdriv mel jeden typek narazky na nalepku Bikeranch na mem kole, ktera je na ramu ale odjakziva, protoze je v BR koupene a protoze je starsi nez cely jejich slavny bajkcentrum, a pak mne ten samy poslal doprdele, protoze mi uz po nekolikate udelali ruzne opravy na ruznych kolech spatne a ja se uz neudrzel a napsal to kamsi na forum. Na jejich omluvu nutno podotknout, ze tam dotycny pracuje nedlouho, aby celou tu sagu zazil, ale holt ho maji spatne vycviceneho a ja ho poslechnu. Uz mne tam neuvidi. Kazi jim to proste takove vyrazne drobnosti a je to skoda – jsme skoro sousedi.

      0 0
      • Petre  

        Ani se ti nedivím, se mnou jakožto zákazníkem se musí jednat jak v rukavičkách… prodejce podle obličeje neví kolik mám v kapse peněz a kolik hodlám utratit, a když se o mě nestará tak na něj kašlu a najdu někoho kdo mý prachy chce :) Co se týče ultrasportu, tak jsem si u nich chtěl obědnat náhradní vycpávky do helmy, dostal jsem odpověď že nejsou k sehnání. Pak jsem koukl na web METu a byli tam, jen obědnat. Přemejšlím jako helmu koupit a nejsem si jistej jestli to bude zase METka, s jejich přístupem si mý prachy nezaslouží.

        0 0
        • coffield  

          S tím bych zase byl opatrný. Oni někdy někde píšou, že je něco skladem, ale když si to objednáš, tak se okamžitě dozvíš, že vlastně ne. Nehněval bych se na značku MET. Ty helmy jsou dobré. Třeba Ski a Bike Centrum Radotín je nahraditelné – nemají nic, co by nebylo jinde. Ale značka jako taková nahraditelná není – i pokud jde o design.

          0 0
    • Vrci  

      Taky jsem chtěl helmu od Met (stará praskla po pádu tak jsem chtěl znovu Met), byl jsem ochoten zaplatit za Stradivarius 199, ale chtěl jsem si ji vyzkoušet. Bohuže ji v ČB nikdo nemá, nabídl jsem koupi za MOC od obchodního zástupce pro JČ se setkáním ČB, Písek, Strakonice nebo Tábor. Jediné co mi poradili, že helmy od nich bere prodejce v Plzni. Takže mám Uvex FP 1 Race.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.