Prodavači kteří nepatří do prodejen.

134 nepřečtených
  • sora

    Dobrý den cyklisti.Asi před rokem jsem se přistěhoval do Liberce a jelikož docela dost jezdím na kole hledal jsem prodejnu,která by uspokojila moje nenáročné požadavky.Byla mi doporučena prodejna Cyklosport Kerda na Švermově ulici.Ale chyba.S návštěvami na této prodejně mám bohužel spíše negativní zkušenosti.Při poslední návštěvě jejich zájem o zákazníka jako mě ovšem gradoval.Vešel jsem do prodejny a přistoupil k pultu.Jedna z prodavaček si na jednom konci pultu pojídala jablko a listovala v časopise a kochala se obrázky květin naproti tomu druhá u počítače obdivovala krásy psů a koček.Tiše jsem záviděl zákazníkovi,kterému prodavač se zaujetím ukazoval druhy bot a hledal nejvhodnější typ pro jeho potřeby.Asi po dvou minutách mě došla trpělivosta raději jsem v klidu,ale ne u sebe opustil prodejnu.Při předešlé návštěvě jsem zase byl obsluhován prodavačem,který si také pochutnával na jablku a s plnou pusou se se mnou bavil.Jelikož jsem měl oblek právě z čistírny raději jsem ukončil hovor a odešel se zbytky jablka na něm.Už jako dítě mě rodiče učili,že splnou pusou se nemluví,ale tento pán asi postrádá základy slušného vychování.A co vy jaké máte zkušenosti s obsluhou na této prodejně.Doporučte mi prosím jinou prodejnu,kde nají o zákazníka zájem.

    0 0
    • petebike  

      podobny reakce sem uz nekde slysel…nejsem z liberce a u Kerdy sem byl jen jednou…v pohode…

      zkus bikesport.cz

      0 0
    • hanz  

      aha a to ses nám kuli tomu aj zaregistroval?..no mě todle víc než něco jinýho přijde jako ubohý..nemáš tu žádnou pověst, jseš tu pár minut a hned tu hážeš špínu na nějakýho kerdu, i kdyby to byla pravda tak si myslíš že sou tady samí debilové co neumí poznat že je má prodavač na párku?

      0 0
      • Twister  

        Ale proč ty silné výrazi, kolego. Vždyť se jenom ptá, na nějaký jiný bike shop. A právě kvůli tomu se zaregistroval

        0 0
        • hanz  

          člověk kterýmu je 2008 let určitě nepotřebuje radu jak najít ve svem okolí jinou prodejnu, nemyslíš :-))))

          0 0
          • navikin  

            Bylo by dobrý se bavit o příspěvku a ne o tom, jak dlouho je kdo zaregistrovaný. (to nemění nic na tom, že příspěvek mohl být přidán již k nějakým starším threadům-tam kde se občas Kerda shop občas mihnul).

            0 0
            • milan1  

              Souhlasím a můžeme hned začít. Tak Kerda tady byl vykreslen už celkem dostatečně, mě by zajímalo, co dotyčný přišel kupovat. O tom jsem se nedozvěděl nic a to už absolvoval dvě návštěvy v dotyčném obchodě.

              0 0
      • KRAJIC  

        A ty jsi tady kdo do hajzlu! Nějaká celebrita co má právo ***** se do ostatních lidí?! To že tu hniješ 100roků ti dává nějaké právo ***** čerstvě zaregistrované?! Týpek byl spravedlivě ******** a na jeho dotazu ohledně prodejny, kde pracují lidé co mají k ježdění vztah nevidím nic divného. Zamysli se nad sebou!

        0 0
        • Luka  

          klidek, lidi uz tady jsou dost podeziravy, bylo tu par „zajimavych“ prispevku od novacku, a nektery smrdely bud reklamou nebo pomluvou, takze schladte hlavu oba…

          0 0
          • rasto  

            kluci by potrebovali, aby se oteplilo. aby mohli vyjezdit hormony :-))

            0 0
            • Luka  

              jezdeni a zima se snad neslucuji?

              0 0
              • wendak  

                slučují, ale v zimě se hormony drží uvnitř … :)

                0 0
                • Luka  

                  ale prosimte, kdo ti vesi buliky na nos? :D … chlapi, vic jezdete a min reste kraviny… :)

                  0 0
        • Radek Broz  

          Ano, dává.

          0 0
          • Volf  

            taky si myslím a přidávám se. Už jen proto, že od Hanze jsem tady už lecos četl, ale krajic je pro mě naprostý no name a ještě docela sprostej… a taky si o zaregistrování a okamžitý kritice nějakého cykloshopu pouze myslím, že je to konkurenční boj a ještě pěkně podrazáckej…

            0 0
            • milan1  

              I já jednoznačně stojím za Hanzem, není to člověk, který by vyhledával konflikty a nelíbí se mu tady jednoznačně hodně podezřelý SORA, to, co napsal a jak to napsal dost nechutně zavání konkurenčním bojem a nebo něčím přinejmenším podivným. A reakce Krajíce? To je jenom využití situace, vždyť od čehopak tady máme historii, podívejte se zrovna sem a je to hodně dole. www.bike-forum.cz/…6/forum.html#… Hanz si tam vysloužil zcela jednoznačně nelibost Krajíce a ten mu to tady při první vhodné příležitosti dává sežrat. Ta jeho reakce byla tak neadekvátní, že mě donutila se na něho konkrétně tropchu podívat.

              Krajís zde splňuje jednu podskupinu, která je celkem nenápadně skrytá a tak je dobré jí trochu provětrat na světle. Jsou to tací, kteří jsou dost (katalogově) propojeni se svým matreriálem a nestrpí aby o něm někdo kriticky napsal byť jenom slovo, to dotyčného popudí a když nenajde odezvu ihned, svojí nechuť si schová a při nejbližší příležitosti takto vyventiluje. Takže pro mě osobně je zde tím nevhodně se chovajícím právě Krajíc.

              0 0
              • Volf  

                Myslíš že ha RB platí :-)

                0 0
                • milan1  

                  Je mi celkem jedno co a jak propaguje, to je ostatně celkem zřejmé ale měl by vědět, že Hanz je opravdu proti němu velká celebrita on jenom kdosi, kdo se snaží využít příležitosti k vyřízení účtů.

                  0 0
                  • Volf  

                    já si s Hanzem párkrád kolem krku nepadnul, ale to rozhodně není důvod abych ho nebránil ve chvíli kdy si myslím, že má pravdu.

                    0 0
                    • milan1  

                      Hanz vždy vystupuje přímo, nemusí být uhlazený a taky někdy není ale napsal toho už tolik, že každý víme, že konflikty nejsou jeho parketa. Naproti tomu, co tady vidím od Krajíce, je útok skrytý a příčinou není jednoznačně zdejší Hanzova reakce. Z mého pohledu je takové jednání podlé, tohle mě stálo za reakci, protože právě takovéhle jednání nesnáším.

                      0 0
                      • Volf  

                        naprostej souhlas… už toho necháme aby nás někdo nezačal podezdřívat, že jsme se domluvili :-)

                        0 0
              • Radek Broz  

                My podporujeme stejnou věc? Něco je asi někde špatně;-)

                0 0
                • Volf  

                  proč???

                  0 0
                  • Radek Broz  

                    Tohle se snad dosud nestalo – rovnováha vesmíru je v nebezpečí:o)

                    0 0
                  • milan1  

                    Vypadalo to, že už budeme končit ale tady Broz tomu dal nový inpuls. Objevil, nebo vlastně ukázal tady zase jinou stránku komunikace na tomto fóru. Shrnout to jde do jednoduché poučky, ty například spadáš do mého vnímání a proto co napíšeš je jednoznačně pravda. Myšlenky jsou jedno, význam také, tohle je takové postižení, které tady krásně vidíš a celkem dost často.

                    Krajíc to také krásně ukazuje. On si potřebuje vyřídit své účty s Hanzem a proto, co napsal Hanzův protivník SORA má jednoznačnou váhu a on ho musí hájit klidně i pořádnou dávkou sprostoty. No a Broz, ten má vypěstován podobný reflex u mne a tak se velice podivuje, že mě nečiní problém souhlasit s jeho názorem. Ona komunikace na fóru má svá nepsaná ale o to platnější a skrytá pravidla, která nejsou pojmenována. Zkušenější jako tebe není třeba přesvědčovat.

                    0 0
                    • Volf  

                      tak já vám udělám rozhodčího jo? Bez vás obou by B-F nebylo tím pravým B-F jasný ;-). A taky jsem s váma kolikrát nesouhlasil.....

                      0 0
                      • milan1  

                        Neber to jako osobní spor ale jako názorné ukázky jak to opravdu funguje. Osoby zase tak důležité nejsou. Ono se to bude jindy opakovat třeba v jiné podobě. Pokud se pojmenují principy a odhalí, na jakém základě mnohdy fungují, dojde k eliminaci takových úletů, jako je vidět zrovna zde. Jak jinak bys to chtěl potlačit? Vystoupil jsi stejně jako já proti né proto, že sis zrovna ty padl s Hanzem do oka, to je vidět ale proto, že ti tady něco dost zásadně nehraje.

                        0 0
                      • hanz  

                        Děkuji všem zůčastněným za podporu :-)…a nepopírám že se občas opřu do něčeho co se mi nelíbí

                        0 0
                • Tomcat  

                  bilá díra?

                  0 0
              • KRAJIC  

                Zpětně musím uznat, že v tom zmiňovaném odkazu na thread o enduro kolech jsem to poněkud přehnal. Bylo to z nadšení pro věc a ne snaha o očernění jiných produktů – to už je jedno. Mne spíš zaráží vaše chuť a záliba v konstrukci složitých psychologických rovnic. Na nic nehraju k nikomu na fóru nemám žádný + nebo – vztah. Právě proto mi připadá Hanzova odpověď na dotaz neadekvátní a dost hustá – měl jsem potřebu se toho týpka zastat. Naopak mi připadá divné okamžité podezdřívání ze snahy o pomluvu. Možná to je naivní, ale ten člověk(SORA) mi přišel spíš spravedlivě ********.

                0 0
                • milan1  

                  Budeš se asi divit ale tvé předchozí vystupování v tom zmiňovaném threadu je pro mě pochopitelné a jednoznačně čitelné. Tohle tady je jednoznačně sprosté a navíc i dost ubohé.

                  0 0
                  • KRAJIC  

                    Promiň, ale tvůj spletitý způsob uvažování nezvládám. Necháme toho-není mám 12 abychom se dohadovali o kokotinách. Nic ve zlém.

                    0 0
                    • milan1  

                      Tak to zkusíme trochu zjednodušit a podíváme na podstatu. Sora, který ti přijde tak sparavedlivě naštvaný sem kromě toho úvodu už nic dalšího nenapsal, nepřipadne ti to divné? Dost zajímavé by bylo zeptat se ho třeba koho tady osobně zná a zda by nemohl poodhalit svojí identitu. Jsi tady krátce a tak sis nedokázal všimnout, že dotyčný splňuje kritéria účelově založeného nicku, který slouží k čemusi podivnému. Všem zkušenějším je proto od počátku hned podezřelý, jenom ty v tom vidíš něco tak čistého, že to stojí za to urážet hned Hanze, kdepak jsi ty načerpal svojí jistotu a kdopak asi je více v právu?

                      0 0
                      • KRAJIC  
                        1. máš pravdu
                        2. trpím komplexem méněcennosti a zmírám touhou po pomstě
                        3. už fakt nemám chuť to rozebírat
                        0 0
                      • Kubiczech  

                        Nechci se poustet do nejakych zbytecnych pri, protoze to si tohle tema snad ani nezaslouzi. Ale ptas se, kde nacerpal svoji jistotu a kdo je vice v pravu? Rekl bych, ze Hanz to neni a Krajic taky ne. Vidim jen podrazdeny komentar Hanzuv (jestli to prameni z jeho zdejsich zkusenosti nevim) a jeste podrazdenejsi komentar Krajicuv. Pro oba mam pochopeni. Tot vse.

                        Dovedu si predstavit cloveka, co uvazuje o zaregistrovani na forum a po tehle zkusenosti si rekne, ze by bylo dobre se o ni podelit. Mozna jde o boj s konkurenci. Mozna. Kazdopadne to rozjelo i docela zajimavou diskusi, takze bych to nevidel jako problem. Kdo chce verit, veri, kdo nechce, at proste neveri.

                        Zda se mi, ze se tu posledni dobou bere vsechno nejak moc vazne. Za kazdym nickem se hleda prevleceny Olkyc.

                        0 0
                        • vili  

                          vili

                           

                          btw. milanovo vyjadrovani je na me taky moc slozity, a i kdyz tam urcite jsou dobry informace, tak nez bych je z jeho prispevku vyloupl do nejake pro mne smysluplne formy, tak to vetsinou vzdam a du na jinej dred.

                          0 0
        • lysergine  

          tyyy vado, to je vyrazivo…

          0 0
        • SantusVagus  

          Karma 100+

          0 0
      • jonys  

        „Milý Soro,neber si to špatně,možná to pramení z toho,že jsi tu nový,ale příště když nám budeš chtít takovouhle zkušenost sdělit,podívej se nejprve do historie,zda se tu na podobné téma již nemluvilo,abys nemusel vytvářet zbytečně nové vlákno.Ono navíc když tohle uděláš hnedle po registraci,může to u někoho vzbuzovat dojem,že se jedná o nějaký špinavý konkurenční boj,což se tu taky stává.Jinak s uvedeným shopem má já osobně zkušenost takovu a makovou.“ Tohle zkus,Hanzi,příště a nebude tady půl debaty zašvihané psychologickýma rozborama reakcí jednotlivých účastníků.

        0 0
    • Krys  

      Neviem prečo, ale keď vidím, ako sa čerstvo zaregistrovaný užívateľ púšťa do hodnotenia konkrétnej podnikateľskej činnosti, mám silný pocit, že sa jedná o pokus o podvod.

      0 0
    • kubad  

      Právě naopak tohle je IDEÁL :-) Nesnáším když otevřu dveře a hned se na mě vrhne prodavač s otázkou co si budu přát. Takhle mám aspoň klid si prohlídnout co potřebuji. A pokud něco chci není problém otevřít pusu a zeptat se. Nechci se zastávat prodavačů ale musi to byt pěkná soda co musi každý den vytrpět :-)

      0 0
      • dieegoo  

        Mluvíš mi z duše. Když budu něco chtít, tak si řeknu. Když se budu chtít podívat, tak nestojim o to, aby mi 3 prodavači stáli za zadkem a ptali se, jestli už sem se rozhod, jestli budu něco chtít.

        0 0
      • Suly  

        Přesně tak, více prodavačů kteří se nenechají vyrušovat od jídla a surfování na netu!

        0 0
      • smith22  

        Přesně tak,taky nemám rád otravný prodavače který mi postavají zaprdeli a akorát mě znervozňují při výběru a takhle to má velká spousta lidí.Jako to jablko by pokud mluví se zákazníkem přežvykovat neměl,to si může sníst až tam nikdo nebude.Vím o čem mluvím,když sem prodával výpočetní techniku tak sem se jen slušně zeptal jestli má nějaké přaní,poodešel sem a nechal ho v klidu vybírát.To že někomu prodavači stojí za prdelí to ho akorát odradí a jde pryč a to můžu s klidem říct, že se to týka 90% zákazníků.

        0 0
        • Honza.L1  

          Taky nemám rád příliš horlivé prodavače a dávám přednost klidu na výběr. Zase na druhou stranu – když někdo přistoupí k pultu a pár minut si ho nikdo nevšímá, ani se nezeptá, jestli má nějaké přání (proč by tam jinak u toho pultu postával, že), tak to taky není ten správný přístup. No ale jak se říká – „líná huba = holé neštěstí“ a když se člověk neozve a jenom tiše závidí, tak ať se pak nediví…

          0 0
          • Petre  

            Souhlas… zakazník u pultu určo něco chce. Pro mě je ideál, když vejdu do prodejny, tak aby se mě prodavač zeptal jestli něco chci a když řeknu že ne, tak aby byl někde kde ho snadno najdu až budu něco potřebovat. V Brně máme dvě prodejny kde todle funguje perfektně..... resp. mě to tak vyhovuje. Bohužel pro prodavače… náš zákazník náš pán ;)

            0 0
            • jIrI___  

              Kdyz nic nechces, tak proc chodis do obchodu? Ja tam chodim, jenom kdyz neco potrebuju. Ale je pravda, ze nemam rad kdyz si vybiram a prodavac mi celou dobu stoji za zadkem a je zticha. Kdyz mluvi a radi, tak se to jeste da.

              0 0
              • JSt  

                ty ses nikdy nebyl ve ksefte jen tak podivat?

                0 0
              • RadoXC  

                Napríklad preto, že idem okolo obchodu a rád sa pozriem na pekne naleštené biky. Väčšinou to skončí tak, že si nejakým drobným nákupom urobím radosť.

                0 0
              • Luka  

                nerikej ze nechodis do kramu jen na cumendu?

                0 0
                • jIrI___  

                  Fakt nechodim jenom na cumendu. A to nejenom do bikovych kramu. Proste nevidim duvod, proc chodit do obchodu, kdyz si nic nebudu kupovat a nic tam nepotrebuju. Jine to je samozrejme kdyz kupuju vec, treba prilbu, ktera se musi vyzkouset.

                  0 0
                  • Luka  

                    divne… a co delas, kdyz se nudis nekde ve meste? ja teda jdu do shopu a okukuju, maximalne si koupim casopis, obhlidnu teren a priste vim kde co maji ci co bych potrebovala noveho…

                    0 0
                    • pitos  

                      ,,divne… a co delas, kdyz se nudis nekde ve meste?,,

                      mě spíše přijde divné se nudit ve městě,když tam nic nepotřebuji tak do města a obchodů nelezu. ale chápu to,mnoho lidí v dnešní době v obchodech tráví svůj volný čas(to ale neber osobně:)

                      0 0
                      • RadoXC  

                        V meste sa nenudím, do centra chodím zhruba raz za mesiac – len keď potrebujem naozaj niečo vybaviť. A práve preto, že je to zriedkavé, nevynechám bikeshopy okolo ktorých idem. Iná situácia je s mojim obľúbeným obchodom na sídlisku. Ten mám takmer po ceste z práce, preto sa tam aspoň raz za týždeň zastavím. Často pritom stretnem známych …

                        0 0
                    • jIrI___  

                      Ve meste se da nudit? No kdyz se nudim, tak radsi z toho mesta odejdu nebo si zajdu sednout do nejake hospody nebo kavarny :-)) Kdyz si predstavim, ze bych mel chodit po obchodech… Z toho mi naskakuje husi kuze. Chapu, ze je pro nekoho prolezani obchodu a traveni v nich spousty casu konickem nebo mozna uz i drogou, ale ja takovy pripad dikybohu nejsem :-)

                      0 0
                      • Luka  

                        vzdavam to.

                        0 0
                        • JSt  

                          ;-)

                          0 0
                          • Luka  

                            ty moc nemrkej, na tebe se taky urco neco najde. ja jsem obchodakovy maniak, kdo vi, co najdeme na tobe… skryte kouty JSTeho duse, zatim neobjeveny, ale jiz brzy prijde VELKE ODHALENI! ;)

                            0 0
                            • JSt  

                              ;-)

                              0 0
                            • pepek  

                              Já bych do těch koutů aji trochu posvítil, ale pak bych neměl s kým jezdit na biku. Je to totiž jediný „kochač“ z Brna, s kterým se dá rozumně jezdit, ostatní jsou tady sami chrti.

                              0 0
                            • fonsta  

                              :-))))))

                              0 0
                      • Lišák  

                        Nevím jak Ty, ale já rád procházím cyklokrámky, abych zhruba věděl, kde, co a za kolik mají. Fakt nehodlám utrácet zbytečně. Jasně, že jdu jenom do těch krámků, které mám při cestě, když jdu něco zařizovat a nelítám po celým Brně, abych koupil duši o 5Kč lacinější. A velmi oceňuji, když mi prodavač za zadkem nestojí. Pozdravím, prodavač se zeptá, jaké mám přání, já odpovím, že se jenom dívám a věc je vyřízena. Tož tak.

                        0 0
      • cekanka  

        nezbývá mi než se pod tohle podepsat : cekanka.

        0 0
      • kleinis  

        Co k tomu dodat…ja su taky prodavac a cele den su na nohach a obskakuju lidi a nekdy je holt potreba se na vterinu vypnout a tak nejak se napit nebo kousnout do „jabka“! Jinak to nejde prezit i s pulhodinou na obed!;-( Tady panacek to vzal za hodne hustej konec…za kterej by to stejne tak mohl vzit i ten prodavac, protoze verte nebo ne tak se denne najde x fakt magoru! Tim nechci rict ze pan v saku co ho cisti v cistirne je magor…beru to vseobecne!:-D Pride mi ze je to spis ta pomluva jak je jiz nahore napsano…protoze kdyz by mu nekdo chtel neco prodat aniz by chtel urcite by sem psal jak sou tam nechutne vlezli!:-D

        0 0
    • Belial  

      Nejsem z Liberce, ale pres net nakupuju docela casto u bikesport.cz – p. Budina .. zatim vzdy spokojenost … pokud neco nebylo, hned poslal mejla bez jakychkoliv vytacek .. vetsinou ale vse prislo do tydne. Resili jsme neco i po telefonu (potreboval jsem poradit) a taky v pohode. Zrejme zadny magor, protoze mne doporucil i to co zrovna nemel a toho si cenim. Zadne nuceni do toho co mam prave skladem jako v 99% shopu u nas. K pripomince ohledne prodavacu … doporucuju trochu asertivity … Ja osobne bych ho asi poblil, protoze by se mi z toho zvedal kufr. Suchym odchodem jsi mu nedal moc najevo, ze je neco spatne.

      0 0
      • Martin  

        s bikesportem budina mám sice zkušenosti pouze přes internet, ale na mejly odpovídají, jsou vstřícní a když se objeví problém, tak ho expresně vyřeší.

        0 0
    • přišlapávač  

      Tak já asi možná z Liberce jsem, kdo ví.....k panu Kerdovi se nebudu vyjadřovat- tím myslím nejstaršího a staršího, nejmladší z nich, který je nahoře ve sportu je asi nejochotnější…ser­vis dobrý, tam mám známého mechanika a ten umí divy…pana Budinu :-) můžu taky doporučit, to je člověk na svém místě. Ale zase tak tragicky bych to s tou obsluhou nevidel a jak píše výše Kubad, tak jsem radši když na to mám klid, pak se vyjádřím co chci, obsluha teda občas neví, ale navedu jí a pak odejdu :-) …i když je pravda že tam už skoro nic neberu.....

      0 0
    • Bafoon  

      viděl bych to jak kluci výše, když chci okukovat jsem rád že si mě nevšímaj, když chci něco vědět nebo koupit mám ústa a pak si přeci „náš zákazník náš pán“ vynutíš docela snadno, mám tu také takovou prodejnu kde pán ví že kupuju přes net ale já zas vím že tam má občas zajímavý věci takže se navzájem tolerujem :-) jinak v liberci fyzicky i přes net je dle mého šikovný kluci v bikesportu na pražské ul.

      0 0
    • wartburg  

      Ja bych ti doporucil, abys zustal ve svym obchode a nelezl ke konkurenci.

      0 0
      • prodi  

        a já bych tobě doporučil: pusti si doma kreslený porno a neotravuj zde na B-F

        0 0
    • De.Fly  

      ja u kerdy chtel koupit kolo,na dotaz emailem ihned odpoved, nakonec jsem tam koupil jen vidli marcošku a potreboval ji okamzite upravit a dat na moje kolo( rychly odjezd na tux)vsechno bez problemu,venovali se mi prodavac,a myslim ze i osobne pan Kerda…

      0 0
    • Mug  

      Mě by taky nejvíc naštval ten znečištěněj oblek. To bych nekous :-))

      0 0
      • wendak  

        já bych chtěl vidět jak ten prodavač jí, že kousky jablka lítají na vzdálenost cca 50 cm (normální odstup), jen jestli se klucí nemuckali ;)))

        0 0
    • kolombo  

      Znám obě prodejny o kterých se tu píše a spokojen jsem v obou :-)

      Ale fakt je ten že když se s lidmi zná člověk osobně a jmény, pravidelně tam chodí a nakupuje, tak to funguje úplně jinak, než když někam vlezeš poprvé :-)

      0 0
    • Peslezedirou  

      Život je tak těžkej, co?

      0 0
    • marekmaue  

      to co popisuješ, je při nejmenším zajímavé, mě se teda jednou stalo v nejmenovánem obchodě s kolama (Cyklo Jožá:), že když jsem rozrazil dvéře, tak jsem viděl babičku – jako pokladní a dceru, která tam hrála s babičkou Člověče nezlob se, no když jsem potřeboval něco odbornějšího, jako třeba novej kotouč 203mm na CenterLock, musela zavolat syna, jako mechanika, a ani ten nevěděl, co to po něm chci … nejvíc se mi líbí na E-shopech .. prostě si vybereš co chceš, necháš poslat, zaplatíš a pohoda ;)

      0 0
      • Kubiczech  

        Vim o cem mluvis… (: To je kolorit cykloobchodu na mensich mestech. Mel si stesti, ze tam mechanik vubec byl. U nas byva jen obcas a pokud nechces nosic, blatnik nebo blikacku, tak ti nikdo moc nepomuze… (:

        0 0
        • Volf  

          to máš blbý, u nás jsou tři cykloshopy a všechny patří klukům co jezdili a do dneška ještě jezděj......

          0 0
          • Kubiczech  

            Abych byl ferovy, tak musim dodat, ze se stavalo spise drive. Dnes uz jen obcas.

            0 0
            • marekmaue  

              no, já mám nejbližší bike shop vzdálený kolem 15km, když to není věc, kterou potřebuju fakt nutně, a nestojí moc peněz, tak to kupuju na netu ..

              0 0
    • pavelm  

      Jako liberecak Ti shrnu moje zkusenosti, treba Ti pomuzou pri vyberu:

      1. Zmineny Budina sport – rekl bych jeden z nejlepsich kolo-kramu v Liberci. Vetsinu veci maji skladem, maji zajimavy ceny, v prodejne je i servis a i tady spokojenost (cistota, poradek v dilne, sikovny mechanik). Ocenuju pristup. Sam pan Budina zavodne jezdil/jezdi takze umi poradit a vi co prodava.
      2. Cyklosport Kerda. Zase tak tragicky jak pises bych to nevidel. Vetsi sortiment hotovych kol na krame, prodejna pro siroky rozsah zakazniku. Prednosti je i sirsi vyber obleceni, prileb, obuvi. Ceny komponentu-rekl bych asi vyssi nez predchozi obchod. S obsluhou jsem potize nemel, ale vzdy jsem vedel co chci koupit.
      3. WideBike – tady mam zkusenosti jen se servisem a to ty nejlepsi. Mechanik byl velmi stricny a sikovny (dokonce jsem mu jednou musel nutit penize:) )
      4. BikeServis v Jablonci – zkusenosti jen se servisem vidlice a bez problemu, tez doporucuji.

      A tim konci muj vycet prodejen ktere znam a mam s nimi dobre zkusenosti. Chtel jsem zminit i prodejnu kde jsem spokojen nebyl, ale treba jsem mel zrovna pech a nechci jim kazit kseft.

      0 0
      • Fana.A  

        Tak tohle je pěkný shrnutí.Pro někoho kdo hledá slušnou prodejnu, slušnej přehled, navíc napsaný slušně a bez emocí. Dávám za velmi slušnou 1.

        0 0
    • Skalamander  

      narazil jsem na serveru bike-eshop.cz na tuto odpověĎ prodavače na dotaz:

      Otázka k produktu Horské kolo MONGOOSE Amasa Comp

      Tomáš Zdeněk (02.12.2008)

      Dobrý den. Zakoupil jsem si u Vás kolo Mongoose Amasa Comp 2008. V seznamu komponentů je uvedena vidlice Suntour X1-lo se zdvihem 120 mm. Byla mi dodána Suntour x100 se zdvihem 100 mm, která opravdu neodpovídá mým požadavkům. Žadám tímto o cenové zvýhodnění nebo výměnu vidlice. Děkuji předem za kladné vyřízení.Tomáš 

      Filip Mašinský | Bike-Eshop.cz (02.12.2008)

      Dobrý den, udávaný zdvih je pouze teoretický a technicky tato vidlice takto pracovat nebude. Je počítáno i s bezpečnostním dorazem, který normálně nepruží. Použité informace jsou oficiální od dovozce, není to naše specifikace.

      Drzost prodejců už opravdu nezná mezí.

      0 0
      • pajan  

        :-DDD

        0 0
      • Vilém  

        No ja nevim. Kazdej dovozce ma v katalogu napsano, ze mohou nastat zmeny ve specifikaci. Takze s timto tezko pochodi. Treba Merida taky mela loni nejaky nizci kola osazeny bud Suntourama nedo SR J2(J3), nebo brzdy davala napred Sh485 a pak Juicy 3, kdezto v katalogu byl uveden Suntour potazmo Sh485. V tomto pripade byly obe zmeny k lepsimu, ale mohl by se najit nejaky hnidopich, ktery by to napadl, ze nema na kole to co v katalogu a ze to urcite sundali v prodejne, aby na tom vydelali.

        0 0
        • Skalamander  

          Dovozce může mít v katalogu napsáno, co se mu zlíbí. On neuzavíral smlouvu s dovozcem, ale s obchodem a pokud uzavřu kupní smlouvu a obchod mi dodá něco jiného, tak s tím toho lze dělat hodně.

          0 0
          • Vilém  

            Jak myslis, rekl bych ze v praxi bys tezko pochodil se svym jednoduchym vysvetlenim.

            0 0
            • Skalamander  

              Při uplatňování svých nároků bych se v tomto případě asi opřel o ustanovení občanského zákoníku týkající se kupní smlouvy, zejména: Právo odstoupit od smlouvy má kupující i tehdy, jestliže jej prodávající ujistil, že věc má určité vlastnosti, zejména vlastnosti kupujícím vymíněné, anebo že nemá žádné vady, a toto ujištění se ukáže nepravdivým.

              Jnom upozorňuju, že vadou v právním smyslu není pouze nějaké poškození nebo nefunkčnost věci. Vadou je i faktická odlišnost předmětu od předmětu specifikoveném ve smlouvě.

              0 0
              • Vilém  

                Ale jo, zen si to treba do Haagu. Jen k tomu co jsi sem vlozil vyse. To ze dostal na kole jinou vidlici nez byla ve specifikaci, ho sice muze mrzet, muze stvat atd., ale funkcne by si stejne nepolepsil a jak jsem psal dovozci (vyrobci) si vyhrazuji pravo na zmenu osazeni. Kdyz se mu to nelibi a byl by tak „ostry“ a akuratni jako ty, tak at kolo vrati a je to. Muze si koupit jinde a jine, ktere bude presne odpovidat popisu v katalogu.

                0 0
                • Skalamander  

                  Jo, já jsem tak ostrý a akurátní, že by mi nebylo jedno, kdyby mi poslali úplně jiné zboží. S tebou musí být radost obchodovat.

                  0 0
                  • Vilém  

                    S nikym neobchoduju i kdyz je pravda, ze s obchodem mam nejakou zkusenost. S zakaznikem bych se nijak nedohadoval, pokud nedokaze pochopit zmenu specifikace a trval by na vraceni zbozi, tak bych mu ho samo vratil, protoze na to ma narok. Jen me bavi zapal nekterych lidi, ketri kvuli naproste blbosti jsou schopni delat peklo.

                    0 0
                    • teepeex  

                      tyvole ty jsi vazne z jiny planety :))

                      0 0
                    • Tomínos  

                      No zrovna záměna zdvihu na vidli mi nepříjde jako taková blbost :-) Podobnej model od jinýho výrobce beru, nebo když ti dají lepší taky :-) Ale když ti pošlou horší měli by se zeptat, že to kolo má jiný osazení než uváděli a jestli ho teda ještě chceš.

                      0 0
                      • Vilém  

                        Proste chyba ve specifikaci. Schvalne jsem koukl asi do 10eshopu, kde toto kolo nabizeji. Vsude maji ve specifikaci „X1-LO zdvih 120 mm Lock Out“ kdezto ve vsech je prilozena fotka s X100. V zadnem shopo jsem nenarazil na poznamku typu „zmenena specifikace, je tam jina vidle“. Takze potom jsou vsichni tito prodejci automaticky neseriozni, kdyz slepe prevzali udaje od dovozce? Nechci je nijak obhajovat a jak jsem napsal vyse, pokud s tim ma zakaznik problem, tak at je vrati.

                        0 0
                        • Tomínos  

                          Proti tomu neprotestuju, ale v odpovědi z obchodu není ani zmínka o vrácení, jen nějakej nesmyslnej blábol o bezpečnostním dorazu :-) To jako, že když 100 vidli pořádně narveš tak se z ní stane 120 nebo co :-)

                          0 0
                          • Vilém  

                            No odpoved shopu byla pravda „trosku“ zvlastni:)

                            0 0
                          • SantusVagus  

                            To si spíš vychcaný odbchodník tvrdí, že 120 mm vidle bude stejně chodit  jen 100mm, tak co by ten zákazník vlastně chtěl, že?

                            0 0
                            • Tomínos  

                              To máš pravdu :-) Takže když místo foxky dostaneš pevnou, tak je to vlastně jedno, protože by se jednou stejně určitě zadřela :-)

                              0 0
                        • kámen úrazu1  

                          Chyba nechyba ve specifikaci. Musí upozornit, že místo inzerovanýho pomerančce prodávají mandarinku.

                          0 0
            • Smazaný účet  

              Pochodil. Prostě jsi objednáním uzavřel kupní smlouvu na produkt s nějakými specifikacemi (které jsou u eshopu vyvěšeny na jeho webu). Přišlo ti něco jiného. Rozpor s kupní smlouvou. Můžeš chtít vrácení peněz včetně poštovného, výměnu za požadované zboží, nebo úměrnou slevu, to už je na dohodě. Přesně takhle jsem vracel kuchyňského robota. Inzerován byl s bohatým příslušenstvím, přišel sotva s polovičkou toho co nabázeli. Důvod – změna specifikace produktu u velkoobchodu. To mě nemusí zajímat, to je věc obchodníka, že špatně spolupracuje se svými dodavateli. Vrátili mi prachy vč. poštovného za zaslání zpět. Taky už jsem takhle vracel pláště na kolo, když mi poslali jiný než jsem chtěl. Je to dost jasný. Jediný co může být obtížný je komunikace s prodejcem, ale to si holt člověk musí rozmyslet kde nakupuje.

              0 0
          • Smazaný účet  

            Áno, typický rozpor s kupní smlouvou.

            0 0
    • Robin Hood  

      Lidi se k tobě vždycky budou chovat tak, jak jim to ty dovolíš, amen.....

      0 0
      • cyklomaniask  

        .. no mozno je na tom nieco pravdy, ale jedno je iste, spatne obchody skoncia sami lebo tam ludia nebudu chodit. Jedna firma minule leto otvorila v Puchove obchod v centre. Raz som tam zasiel ja len tak zo zvedavosti a predavac mi dal jasne na javo ked som sa na nieco pytal ze nemam otravovat. Nezavisle na mne mal takuto skusenost aj jeden znami a na jesen uz bol aj obchod zatvoreny. Ked je spatny predavac, tak je jasne ze nezarobi na najom a musi zakonite skoncit. Preto si myslim ze ked obchody funguju niekolko rokov a su tam stale ti isti predavaci, tak to je obchod ktory nie je zly, a to ze ma niekedy niekto s danym predavacom problem je len vynimocne a moze byt na vine aj samotny zakaznik, ked sa sprava povysene a premudrelo :)

        .. howgh, dopisal som :)

        0 0
        • scret  

          tohle mozna funguje na mensim meste, podivej se na prahu, lbc, tam si kazdy zbozi najde svyho blbce, teda kupce:)  viz. thready z historii napr. o kramech Sterba, Kerda atd.

          0 0
    • sosacek  

      No potěš – tady to je jako u psychiatra..

      0 0
    • gaspadin  

      Zdarec,

      Nejsem sice přímo liberečák, ale z Jablonce je to kousek:-)) v Liberci jsem pár obchodů prošel a nemám nějáké výrazně špatné zkušenosti. Jenom chci napsat že jsem za OC Globus objevil „nově“ (otevřeno od října :-)) otevřený bike shop – cykloworld. ze zvědavosti jsem tam nakouknul a strávil jsem tam skoro 3 hodiny… parádně jsem si pokecal s prodavačema a nakonec si i něco nakoupil. opravdu jsem se tam cítil dobře. Dělají tam i servis (jsou slušně vybavený). Sice nemůžu posoudit kvalitu servisu páč sem tam nic neměl, ale jestli servis bude tak dobrej jako přístup prodavaču k lidem tak se není čeho bát:-)

      Tím jim nechci dělat reklamu, zkus a uvidíš.

      0 0
      • pitos  

        dneska registrovaný,hned napíšeš tohle a prý nechceš dělat reklamu:)…mě je to jedno ale děláš tady z lidi blbce

        0 0
        • Skalamander  

          psychiatři nazývají tuto poruchu slangově „paranoia milana slance“…

          0 0
          • Vilém  

            Za tu dobu co jsi tu, jsi asi na moc podobnejch pripadu nenarazil. Ver, ze se tu nekolikrat do roka podobne nezavisle recenze a doporuceni objevuji, takze bych to nenazyval tak jako ty.

            0 0
          • milan1  

            Velice „slušný a závažný“ příspěvek.

            Drzost tohoto anonyma je myslím i na zdejší poměry dost vysoká.

            Kdyby si skutečně přečetl tento thread a došel k uvedenému názoru, tak mu doporučím přezkoumání vlastních rozhodnutí za prvé.

            A za druhé pořádnou omluvu, nevidím jediný důvod, kterým bych zde já vyprovokoval takovou nechutnou reakci.

            Téma zde, nejsou jistě útoky na osobu bez zjevného důvodu.

            0 0
            • Skalamander  

              Již jsem si několikrát měl možnost přečíst si tvé konspirační teorie na téma „fake ID, dvojitý, trojitý účet, reklamní vlákna“, takže jsem k podobnému výroku nesporně patřičně legitimován. A to nepočítám to, že jsi mě jednou, když jsem se zastal jakéhosi diskutéra, neváhal ihned označit za jeho druhý účet pouze na základě toho, že jsem ze stejného města.

              0 0
              • milan1  

                To jsem si teda k tobě dovolil opravdu hodně.

                Drzost mívá pro své jednání mnoho omluv a anonym může vláčet plné jméno někoho jiného zcela bez příčiny ve špíně.

                Přečti laskavě toto téma, které je mimojiné starší, než tvé trvání zde na fóru a najdi si odpovědi.

                  
                0 0
                • Skalamander  

                  Pouze jsem poukázal na tvé objektivně prokazatelné paranoidní jednání a nevím, jaký vliv by na to mělo zveřejnění mého celého jména? A navíc- co kdybych někdy potřeboval vytunit vidlici? :)

                  0 0
              • gaspadin  

                tak už jsem konečně pochopil co to znamená slangový termín „paranoia milana slance“ :-))

                0 0
                • milan1  

                  Vidím, že potřebuješ změnit svůj opravdu nepovedený vstup.

                  Víš, každý další krok přesvědčuje a rozhodně sis teď pomohl :-))

                  Mě jsi teda přesvědčil dokonale.

                  0 0
        • gaspadin  

          to sem si mohl myslet že si nekdo všimne mojí dnešní registrace a začne mě tady za to kamenovat…

          blbce z nikoho nedělám – nikomu nic nevnucuju – jen jsem si dovolil napsat svůj dojem z návštěvy v odchodě – odpust mi mou troufalost…

          0 0
      •  

        Bodeď by sis tam pořádně nepokecal, když tam nikdo nechodí, velkej krám, moc toho tam nemaj a ceny nezajímavý, vůbec bych se nedivil, kdybys byl jedním z prodavačů co se tam nuděj a nemaj do čeho píchnout, tam mě už nikdo neuvidí.

        0 0
        • gaspadin  

          to co jsem napsal je čistě můj dojem.. ano, je pravda že tam moc lidí za tu dobu co jsem tam byl neprošlo, ale bike shopy koncem prosince nepraskají ve švech asi nikde…

          asi chodíš jinam… to je tvoje věc, já mám taky svůj oblíbenej obchod (a výše zminovaný to není)

           
          0 0
          •  

            do tohoto bike krámu moc lidí nechodilo ani před vánocema, jsem zvědavej kdy to zavřou, nájem za tak velkej prostor musí dost vysokej, je to tam takový neosobní, vyloženě hnusný.

            0 0
            • jIrI___  

              Já jsem byl v cykloworldu sice jen v Brně a tak černě bych to zas neviděl :-). Je pravda, že lidí tam taky moc nebylo, ale jinak ten velký prostor je pro mě jen plusem. Člověk se nemusí obtížně (hlavně teď v zimě když nosím bundu, batoh a jsem tak nějak neskladný) a opatrně proplétat mezi kolama aby se mohl podívat na kliky, atd. Prostě jsem tam cítil takovou volnost, ne stísněnost jak třeba u Hanáka v Brně (osobně považuju za nejlepší cykloobchod co jsem kdy navštívil), kde je strašně moc věcí na malém prostoru. Jinak s cenama a sortimentem mi to v cykloworldu taky nepřipadlo nijak strašné, díky umístění v nákupním centru jsem čekal nějakou hypermarketovku a to se naštěstí nekonalo :-)

              0 0
            • gaspadin  

              no uznávám že to je trochu neosobní a jestli se jim bude dařit ukáže až sezona. Za sebe můžu řict že mě to tam nepřijemný nebylo-už sice mám svůj oblíbený obchod je to takový typycký cyklo obchod (málo místa:-), známí lidé.

              jejich cílovou skupinou asi nebudou „zarytí bikeři“ (jako je asi většina tohodle fóra) ale sváteční jezdci co si tam po nákupu v globusu rovnou šoupnou kolo na servis

              0 0
              •  

                nevím proč, ale pořád víc mě připadá, že seš s tím krámem nějak spojenej, že ho tak obhajuješ, jestli je to jen náhoda, tak si vyplň líp profil a dej kolo ať Ti ho můžem zhodnotit. Zdar.

                0 0
                • miki  

                  Tos mu poradil!.Teď vyvlíkne nejlepší kolo co má na krámě a vyfotí.:-)

                  0 0
              • felix.org  

                Vzhledem k těm cenám servisu, který uvádějí na webu, si nemyslím, že by tam sváteční cyklisti nakupující v Globusu dávali kolo na servis… :-)

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.