• payus

    Zdravim vsechny, zacalo me bavit kolo a vcera sem docela ponicil me stavajici na maratonu v Brdech:( Ale docela me to bavilo:) Jelikoz jsem ale student a do toho kupuju auto, tak penez opravdu neni moc…spis nejsou skoro zadne:( Proto se chci zeptat, zda se da vubec sehnat do 10 tkc, idealne do 7 tkc..

    Koukal jsem treba na tyhle:

    http://aukro.cz/…13_990_.html

    http://aukro.cz/…senstvi.html

    nebo mozna toto kdyby vyslo…

    http://aukro.cz/…16_990_.html

     

    Chapu ze to neni zadny zazrak, ale zase tolik toho nenajezdim, tak snad by to stacilo… Jo a dalsim problemem je, ze vazim 90 kg…

    Dik moc za Vase rady a nazory, jsem v tehle oblasti nepoznamenan:)

     
    0 0
    • jIrI___  

      Vykašli se na auto a zainvestuj do kola ;-)). V téhle cenové kategorii asi na B-F moc rad nedostaneš. Jestli na něm chceš jezdit i maratony, tak raději našetři jednou tolik a kup lepší kolo. Investice se vyplatí, nebudeš muset kupovat nové součástky po každém maratonu.

      0 0
    • Bafoon  

      a co by jsi říkal na tohle?  je to nové ;-) mě ten dominátor-otawa já nevim nesedí mi to, osazení až na tu vidlici (proti rst jsem ze zásady) docela dobré na tu cenu ale víc jak osm a půl – cenu teho apache bych za něj nedával, na 90kg a kotouče dáš té vidli hodně zabrat, upřednostni véčkové brzdy – a volit mezi tady tím apachem a dominátorem doporučil bych ti spíš apache

      ten dominátor za 3500 to by mohlo být v rámci nabídky dobrý kup ale zas je tam rst a mě se to ne-lí-bí neumím se od toho předsudku odprostit :-)

      0 0
      • payus  

        Dikes moc, ja si to myslel…:) Jinak uvazuju o tom jetem Dominatorovi, uvidim na kolik se vysplha, v lednu stejne opdjizdim do zahranici a do te doby by to snad mohlo prezit ne?:) Respektive nezda se mi tak desny…ale jestli je, tak mi to prosim reknete:) A vidli kdyztak vymenim…ne?:)

        0 0
        • Bafoon  

          mno jasně vidli kdyžtak vyměníš ale pořád to bude dominator :-D ne tak zas lepší než drátem do oka, ve vedlejším vlákně se mluvilo o reconu s uturnem z bazaru za 5tis to by byla drsná kombinace ;-)

          nějak nechápu proč si prodávající kupoval 21" rám když má pak sedlo pět cm nad rámem – asi dobrý prodavač

          mno je otazka špatné/dobré s takovým kolem bych se bál(čistě subjektivně)  jet kamkoliv do terénu náboje,ráfky, kliky, rám, vidle(!) toho všeho se od pohledu bojim (já mám skoro metrák) ale jeto kolo za 4tis a co tam vymyšlet – jiná věc by byla srovnávat cenu/komponenty nového detroitu s tím apachem – pak bys byl blázen kupovat detroita

          0 0
    • Blade  

      Za ty prachy nejspíš nějakou solidní bazarovku.

      Případně se vykašlat na auto a začít poořádně jezdit. Shodíš něco z těch svých kil a zjistíš, že auto vůbec nepotřebuješ ;-)

      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • Bruntal  

      Kup ojete. Ja jsem naprilad letos prodal kolegovy Meridu Matss Sport 300 za  6 tisic. Osazeni to melo v Deore (prehazka Deore XT) a maratony zvladalo docela slusne. Prodal jsem jej nebot to byla velikost 22 a to je na mych 183 cm hrozne moc. Tak jsem si poridil opet Meridu (HFS 2000 V). Jak rikam zkus prohledat inzeraty a nejakou slusnou ojetinu urcite sezenes za rozumne penize…

      0 0
      • payus  

        Diky moc za odpovedi!:) Zacal jsem projizdet net a zaujalo me treba tohle, http://www.annonce.cz/…-WW391M.html ale jak rikam vubec se v tom nevyznam, auta a kompy jo, ale tohle fakt ne… inz uz je atm dlouho, ale zkusim to jestli odsouhlasite:) Dik

        0 0
        • Bruntal  

          Za tu cenu ho klidne vem, jestli nejzdis nejak moc, tak te nemusi trapit ani vaha kola (neni tam uvedena) ani levnejsi vidle a vybava odpovida novemu kolu za cca 15 tisic.

          0 0
        • Bafoon  

          klidně ho vem

          0 0
    • jalabert  

      Keby nešlo o MTB, skús pozrieť crossový bike Meridu Crossway SX8 (model 2007). Teraz je vo výpredaji, v SR stojí 7000sk

      0 0
      • Jarkis  

        s meridou by sis taky moc nepomoh, Dominátor, ten už je zkrachlej, protože to sou neuvěřitelně hrozný kola a nemluvím o tom jak se bočně kroutěj rámy, protože maj profil na výšku a né na šířku. Ten Apache by byl slušnej:)

        0 0
    • payus  

      No, vypada to ze vas nejspis poslechnu a pujdu do toho Apache:) Sice se mi moc nelibi, ale pokud by to melo neco vydrzet, tak sem pro:) Jeste jen jedna otazka, neni pro me ram 21.5 moc velky? mam asi 184 cm. Dikes:)

      0 0
      • jIrI___  

        Měřím 188cm a rám mám 21". Takže z mojeho pohledu na tebe velký bude. Ale není to jen o celkové výšce, ale i délce jednotlivých proporcí (nohy, ruce,…) a taky o geometrii rámu ;-)

        0 0
        • payus  

          Tak oprava, mam 186, nejak sem nejspis povyrost…:) Mam ale takovy pocit ze 19ka je pro me mala a 21.5 velka…vim ze je nejlepsi to zkusit, ale centrala toho eshopu je daleko…jsou treba velke rozdily v konstrukci ramu? Ze bych to zkusil na nejakem jinem kole…Dikes:)

          0 0
          • Kebo  

            Ahoj jsem taky student amel sem stejny problem jako ty,jde o to z ceho budes mit lepsi pocit,bud nejakou bazarovku(moje reseni,jeste se mi bohudik nestalo aby zklamala)samozrejme po vymene retezu a kazety pripadne repasu vidle,pokud to bylo nenavratne nutne.nebo nove levnejsi kolo.myslim ze treba ten apache je dost slusny za ty penize…dominatora bych rozhodne nebral

            0 0
          • Bafoon  

            " tady":http:// www.competitivecyclist.com si můžeš zkusit udělat takový teoretický nástřel ideálního rámu pro tvoje povyrostlé tělíčko :-) mě „ideál“ na rám dlouhý 64–65cm s 13cm představcem (což mi přijde teda ukrutné) vozím rám 62,5cm s 12cm představcem a vyhovuje mi to. podotýkám že u velikosti rámu není vcelku nijak důležitá ona délka sedlové trubky ale délka horní rámové(!!) u toho apache jsem to nenašel jen vyšší model  tanka tate (ty woe to jsou jména) tam je horní rámová při 19" – 590cm a při 21,5" – 614cm omrkni meridy authory superiora ti mají geometrii na webovkách a obchody s něma jsou snad všude podle toho rámu pak můžeš ± nastřelit apache – jestli se nepletu apachům se dost podobá merida ale nejsem si jistý. Mno a při 186cm a na maratony by to skoro mohla být ta 21" ;-) ale vyzkoušet bude lepší

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.