• Nego

    Zdravim, kolega se na me v praci obratil s prosbou o pomoc. Chtel by si koupit nejaky kolo na XC, aby to mel jako alternativu k silnicce, kdyz si chce parkrat do roka vyject do terenu. jeho predstava je, ze by to bylo neco na Aliviu kolem 10.000 penez. Co jsem se dival do nabidek, tak me tam malicko desi vidlice, protoze ma 100kg a tak budou dostavat docela kour. Mel byste nekdo nejakej tip ci radu ? Diky

    0 0
    • Ekscel  

      Co takhle poskládat kolo na zakázku (třeba Spyder, Sprinter a beztak i nějaký nounejm), Alivio dát jen na přehazovačku, zbytek nižší řadu a vidlici podle chuti a potřeb metráku živé váhy.

      0 0
    • Vymi  

      Za deset by to s tim alivkem melo vyjit ale co se tyka te vidle co treba zkusit kdyz ma tech 100 kg nejakou tu Suntourku protoze maji tužší tlumeni nez treba RST… a mohlo by to pro nej byt ok…

      0 0
      • rasto  

        v cene za 10kkc bych si nedovolil doporucovat vidli. lepsi alternativou se mi jevi koupe HT a casem (az to cloveka chytne/ „obali“ se) dokoupeni vidle, klidne i za 7–10kkc.

        0 0
    • Smazaný účet  

      K te vidlici, myslim ze Suntour je dobra volba. Sam vazim cca 110 kg a jezdil jsem na XCP 75, model asi nekdy kolem 2002 s prachovkami. Vidlice je velmi pevná a pri teto vaze pruzi docela dobre. Castecne i tlumi.

      0 0
    • Nego  

      Diky za vsechny rady. Bojim se z k pevne vidli ho nepresvedcim a mozna ze az se mu z te suntourky stane pevna vidle, tak ze si koupi neco lepsiho ;)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.