Ubytování pro rodinu v Krušných horách

13 nepřečtených
  • motas666

    Ahoj,

    nemáte někdo dobrej tip na ubytování pro rodinu s dětma v Krušnejch horách? Nejlépe někde na hřebeni, s restaurací, možnost uschování kol. Nějaké vyžití pro děti přímo v místě ubytování by bylo super.

    0 0
    • jim.v  

      Ahoj, asi neznámější bouda na Mostecku a Chomutovsku.. Já to mám kousek, tak znám jen kuchyni a okolí, ale pokoje jsou prý také na dobré úrovni..

      http://www.horskyhotellesna.cz/

      0 0
    • Martin11  

      Ještě možné na Klínech http://kliny.cz/

      0 0
    • maajkee  

      chata Adélka

      Byli jsme tam s manželkou s kolama a odjížděli jsme naprosto spokojeni a nadšeni. Velice milí lidé, výborná kuchyně, kola v úschovně lyží. Takovej malej útulnej penzionek, rozhodně se nebojím doporučit.

      0 0
    • Slavoš  

      Tak ještě přidám Penzion Rozcestí v Dlouhé Louce.Majitel je celkem vášnivý cyklista.

      0 0
      • Martin11  

        Tak to zrovna doporučit nemůžu. Obsluha hrozná, jídlo nestojí za nic. První a zcela jistě poslední návštěva vloni na podzim.

        0 0
    • Kouba_2005  

      http://www.svejk-bublava.cz/cz/okoli/

      Jestli je majitel vášnivý a jestli je cyklista, to nevím, okolí je ale pro cyklistiku, turistiku a relax v přírodě jak stvořené. Pro děti super aquapark za kopcem.

      0 0
    • Nikovlas  

      Já nedám dopustit na manžele Ševčíkovi a jejich chatu Hydro v Mariánské poblíž Jáchymova. Není to úplně na hřebeni, ale na magistrálu to zase tak daleko není. Ubytování není extra luxusní, ale výborně vařej (i když spíš takový typický jednoduchý tučný jídla) – několikrát jsem se tam stravoval na sportovních kurzech i na soustředění, které jsem uspořádal právě tam na základě dobrých zkušeností, a nikdy jsem nezaznamenal, že by někdo nedostal tolik jídla, kolik chtěl – a při pravidelný sportovní zátěži jsme toho jako oddíl chtěli celkem dost :-). Na cyklisťácích jsme kola dávali hromadně do garáže, od které měl klíče jen majitel. Uvnitř je starší pingpongový stůl, společenská místnost s televizí, další televize v menší společenský místnosti a nevím, co ještě. Některé pokoje mají malinkou koupelničku se záchodem a sprchovým koutem.

      0 0
    • motas666  

      Díky všem za tipy. Nakonec jsem se rozhodl přímo pro Boží Dar, zvažoval jsem doporučenou Adélku, ale z důvodu sociálek „na chodbě“ jsem nakonec zvolil http://www.penziondaro.cz/, defacto hned vedle. Ne že by mi společné sociálky vadili :-)

      A volba to byla velice dobrá, super ubytování v patrovém apartmánu, bohaté snídaně, příjemná obsluha i majitelé. Měli jsme zaplacené jen snídaně, párkrát jsme sem zašli i na večeři, ale na tu se na Božím Daru najde rozhodně i lepší restaurace. Celkově super.

      0 0
      • TomT  

        Dobrej pension na Božáku je taky Sněhulák, hned vedle kostela:)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.