• pee.tr

    Chtěl bych poprosit někoho, kdo vlastníte tyto boty, zda by mi na základě sdělení čísla boty a změření vlastní nohy mohl takto poradit, jaké číslo mám zvolit přes e-shop. Předem díky.

    0 0
    • Kouba_2005  

      Shimano vždy brát o číslo větší.

      0 0
    • Azmir  

      U shiman to bude o číslo větší, já mám nohu 44 a tretry 45

      0 0
      • pee.tr  

        Což to jsem už taky četl, ale v jednom krámě mi dali už Shimana i 47 a vůbec jsem se do nich nedostal. Přitom jiná značka mi byla 45ka. Běžecký boty nosím s označením US12 UK11 45,5 další mají zas označení US12 UK11,5 46. Takže se vůbec nevyznám.

        0 0
        • Azmir  

          A máš širší nohu že bereš verzi E ?

          0 0
          • pee.tr  

            Netuším jak moc, ale je fakt, že v každé nové botě se cítím na šířku stísněně a později mám botu do šířky víc rozšlápnutou. U pevných treter odhaduju, že by to mohl být ještě větší problém. Ale je fakt, že nevím, o jak moc si tu širší verzi mám představit. Někde píší, že 0,5cm, ale když člověk neví, jaké šíře je ta klasická.

            0 0
            • mmm.edia  

              Napište na info@.outdoor-cyklo-sport.cz, není problém poslat tabulku velikostí. Na krabici jsou rozměry boty uváděny v několika číslováních, u některých modelů je pak i tabulka s šířkou chodidla pro tu kterou velikost. Problém u Shimano bot je, že jsou opravdu velmi úzké, standardní střih má i u čísel nad 48 snad šířku nějakých 10.2cm, což je šílené, neboť já třeba mám skoro 12cm a jsem odsouzen k tomu líp plavat než jezdit na kole :) Rozšířené velikosti na tom pak už nejsou tak hrozně, byť na 12cm se samozřejmě nedostanou. Celkem si ale myslím, že pokud máte širokou nohu, bude to chtít spíše jinou značku bot.

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.