• Hadra

    Prosím jestli máte někdo zkušenosti s těmito tretrami Exustar sm303 pcshop.pells.cz/shop/de­fault.asp?cls=sto­item&stiid=16113­.Cht jsem specialized sport ale nikde již nemají číslo 12 :-))Díky!

    Anketa: Co má Hadra na svém těle největší? :-))

    0x
    0%
    0x
    0%
    0x
    0%
    0x
    0%
    0 0
    • redbed  

      Jestli myslíš tyto : viz foto tak ty mám v používání asi 3/4 roku a absolutní spokojenost.Jsou dostatečně tuhé v podrážce,hodně prošité a pro mou nohu opravdu pohodlné.Navíc ten jejich design se mi opravdu líbí.Vše zatím drží,nic se nepárá a neodpadá,jízdu vodou a následné sušení, zvládají bez následků pro jejich další použití.Poměr výkon/cena dle mého solidní.Mohu doporučit.

      0 0
      • Hadra  

        Já myslím že jsou to ony.A co povrch,není to prý pravá kůže,nepraská?Tady je správný link pcshop.pells.cz/shop/de­fault.asp?cls=sto­item&stiid=16113

        0 0
        • redbed  

          není to pravá kůže a dle mého s ohledem na účel použití tretry je to jenom dobře.Zatím nikde nic nepraská,vše funguje tak, jak by kvalitní tretra měla fungovat.Po jízdě stačí otřít hadrem a nechat volně vysušit a jsou připraveny opět k akci :-)

          0 0
          • Hadra  

            Hmm,tak já je vyzkouším,děkuji za pomoc!

            0 0
    • Papaja  

      Taky uvažuju o novýcch tretrách a rozhoduju se mezi exustar 302 a nebo sidi eagl 5, pořád ale nevím které si pořidit, hodila by se rada :oD

      0 0
    • Hnoj  

      Mám tyhle: www.exustar.com/sr202.php Podrážka je super pevná, stejně tak pásky, ráčna na utahování pásky je bezchybná. Exustar je sice nová firma, ale poměr cena výkon je zcela bezkonkurenční.

      0 0
    • Gorgov  

      nechci ti do toho moc kecat, ale šetřit na botách se nemusí vyplatit. Boty bych vzal od výrobce kterej má s jejich výrobou zkušenost. Jinak bys mohl časem při návštěvách doktorů litovat. Můžu doporučit např Sidi,Spešly,Shimana

      0 0
      • sportovni_biker  

        Ani jedna z těch 3 značek, ale neposkytne takový poměr cena/výkon jako Exustar. Vezměme si třeba jejich nejvyšší model: pcshop.pells.cz/shop/de­fault.asp?cls=sto­item&stiid=16095

        Ve stejné ceně od Shimana např. www.trinnity.cz/DetailPage.asp?…

        Od SIDI Je to Bullet 2 u kterého je dokonce napsáno, že je pro hobby jezdce a amatéry, což bych tedy od bot za 3500,– čekal víc

        Spešl má Comp MTB, pak je skok přes 4000,–. Tam si mnoho lidí stěžovalo na tu jejich Body Geometry, takže toho doktora bych spíš přisuzoval sem.

        A pokud jsem dobře pročítal informace, tak ani jedny z nich nemají karbonovou podrážku. Blbůstky, jako karbonové přezky suchého zipu neberu :-)

        0 0
        • redbed  

          jj poměr cena /výkon u exustaru je opravdu v současnosti hodně solidní, jak jsem psal i výše.A jejich design oproti třeba té 3 značkové konkurenci je dle mého také lepší,ale zde je to subjektivní pohled.

          0 0
        • Gorgov  

          co je to poměr cena/výkon u treter? Jako že za stejný peníze co exustary budou ošklivější shimana? Myslim že ten tvuj poměr se ti pěkně otočí až budeš kvuli zmrvenejm nohám chodit po doktorech. Někdo tady s tim měl zkušenosti:) A jednalo se zrovna o zimní exustary.

          0 0
          • sportovni_biker  

            A když do toho chce/může investovat max. 1900,– ? Ty mu přispěješ na nejlevnější Sidi za 3550,–, které jak říkáš, jsou kvalitní. Zimní Exustary tady byly kritizovány, ale víc příspěvků 100% najdu o slavném Body Geometry, kdy si mnoho lidí musela koupit novou vložku, protože je bolely kolena. Jaktože je problém u kvalitní značky?

            Vozím Answer Speeder, prostřední model za nějakých 1700,– už dvě sezóny a to i na silnici a nohy zmrvené nemám. V zimě na ně hodím zatepletné návleky a jede se dál.

            Ne každý má/chce tolik investovat jako ty.

            0 0
          • redbed  

            že měl někdo problém noha x tato tretra ? To je možné,ale tohle můžeme říci o každém a nejen cyklistickém výrobku ve vztahu k uživateli.Neznám výrobek,který by všem naprosto vyhovoval.Zde se jedná o názor uživatele daný tip treter.A ten design bych s tím poměrem výkon/cena nespojoval.Jak jsem psal je to subjektivní hodoncení

            0 0
          • Papaja  

            Já se taky přidám, to co je drahé neznamená že je lepší a znám lidi kteří dy si sidi nikdy nekoupili a ti jezdí na vyšší úrovni, měl jsem doma botasky od sidi a ty se rospadly do jednoho roku, tak potom nevím kde je ta kvalita:oD

            0 0
            • Tomin  

              Já se taky přidám.Každý jsme jedinečný(to zní hezky) a každý potřebuje pro sebe jedinečný výrobek.Můžeš si přečíst hafo recenzí které výrobek vynesou do nebes,můžeš poslouchat rady známých,kladné i záporné,ale stejně pokud výrobek nevyzkoušíš sám,nedozvíš se jestli ti sedí nebo ne.

              0 1
      • lakiss  

        jen pro upřesnění. Exustar je značka, která již několik let vyrábí podešve pro již zmiňovaný Spešl a taky pro Scott…

        0 0
    • Volf  

      To ti nikdo moc neporadí. Já je třeba nekoupil protože mě tlačili do kotníků a proto třeba vozím Diadory, která jsou víc vykrojený / jednou ty Diadory testovali ve Velu a napsali ze mají tendenci k vyzouvání při chůzi :-) / a taky abych byl upřímnej se mně až tak moc ani nelíbily. Nemyslím si ani, že násobek ceny ti zaručí vyšší kvalitu. Např. hodně lidí chváli SIDY, ale mně třeba taky nesedí tak jak bych si představoval. Ber prostě takový tretry co ti sednou. Objeď si pár velkejch obchodů kde mají výběr a obouvej a obouvej. Nekupuješ je na půl roku, teda alespoň si to myslím:-)

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce