• EasyShare

    Ahoj všem,
    už jsem tu toto téma sice řešil, ale zatím jsem nic nekoupil. Řekl jsem si, že bych si je mohl koupit teď. Pokud ovšem se nevyplatí počkat po Vánocích. Otázkou je jestli vůbec budou nějaké slevy.

    U pedálů jsem si asi jist: Look Keo Classic budou asi dobrá volba…

    U tretrů si moc nevím rady: chtěl jsem Adidas Vueltano 07, ale vůbec nikde je nemohu sehnat a když už, tak jen na objednávku (bez vyzkoušenní to nebudu riskovat, přecejen různé tretry sice ve stejné velikosti mi mohou jinak „sedět“). Ještě mě napdnuly Sidi Zeta, jenže ty nemají přesku. To by nebyla dobrá volba? Do treter bych investoval tak těch 3200,– pro začátek… Díky

    0 0
    • z9ma  

      Keo asi nebudou špatné, já bych ale po zkušenosti s Time RXE/RXS neměnil, ale to je jen otázka osobních sympatií.

      Co se týká treter, tak bych zvážil, jestli trochu nepřiplatit a nevyužít slevu na Sidi Energy u Svorady (3890,–). Podle mě lepší tretry než Sidi nekoupíš. Samozřejmě nemusí mít ve výprodeji Tvoji velikost a původní cenou už jsme uplně jinde. Já vozím Sidi Scarpe Dynamic (nebo tak nějak) – jako Zeta, jen pouze 2 sucháče. Vlastně nejlevnější bota, ale jezdí se v nich dobře, perfektně mi sedí, ale je znát, že to zapínání má rezervy.

      xcr.cz/shop/pro­dukt-590–4636-sidi-06-energy-2-ht-carbon.html

      Tak dobře vyber :)

      0 0
    • Zdenda CUBE  

      Je to zase jako u všeho, každá noha jiný požadavek. Ale po zkušenostech z mnoha tretrami bych doporučil vyzkoušet boty Specialized, touto volbou určitě neprohloupíš. A co se týká pedálů, raději bych vyzkoušel Look Keo Carbon, mají trochu větší styčnou plochu a noha je v nich stabilnější a jsou i lehčí.

      0 0
      • EasyShare  

        To jsou asi nové Sport Road 08, že? Ty vypadají dobře a supr cena. Při nich bych mohl koupit alespň lepší pedály…

        0 0
    • jecnak  

      Adidas jsou, jestli ti sednou, fine, take bych se spis vyhnul presce – tlaci pri delsich jizdach. Ohledne dostupnosti se zkus zeptat v Kastaru – ofiko dovozce. Co se tyce pedalu, doporucuju take spis Time – muze byt starsi model Impact, ktere se ted vyprodavaji ve sleve (napr. v Bikeranchi v Praze, nebo obcas i na eshopech) a jsou plne kompatibilni s kufry od RXS. Vyhodou Time je nejnizsi vyska pedalu, velka stycna plocha a setrnost ke kolenum.

      0 0
    • tejky  

      já sem si letos udělal radost a koupil Shimana R-300, je to jako chodit doma v papučích, prostě pohoda, sidi mám na bike a jak zmoknou tak se roztahnou, taky jsou dost široký a noha v nich nesedí, proto bych je na silnici nechtěl. Takže bych doporučil SH, minimálně s karbonovou podrážkou. Přezka není vůbec potřebam sucháče drží v pohodě. Pedály mám Look keo, ale myslím, že lepší jsou ultegry, mají větší plochu.

      0 0
    • Mug  

      Look jsou fajn, ale pokud máš Shimano sadu tak bych šel do SPD-SL na úrovni ultegry nejsou drahý (1560,–)a budou držák. www.kupkolo.cz/…icni_46/Akce

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.