Tipy na trasy v okolí St. Michael - Lungau

13 nepřečtených
  • Chudlick

    Ahoj všem,

    v květnu se chystáme do Lungau a chtěl bych se zeptat místních cestovatelů, zda někdo tuto oblast zná, jestli má případně nějaké tipy, kam stojí za to se podívat. Případně jestli někdo nemá nějaké GPX podklady pro GPS.

    Díky moc.

    0 0
    • CLZ  

      Ahoj.. byli jsme tam 2×… pokaždé ubytování v Thomatalu – Wolfgang Grübl – vařili jsme si samy… jako ubytovaní super.. na emailovou poptávku vždy zvýhodněná cena.. tuším 12,5E za noc včetně sauny…

      Míst je tam spousta… předpokládám, že pojedete na MTB… určitě bych doporučil http://goo.gl/maps/52LGi vystoupat z jihu od Michala a sjet do Brandwaldu… super výhled …

      Na noční jízdu super okruh Thomatal – Bahnhof – Tamsweg – Pichlern – Thomatal

      Užijte si to!!!

      0 0
      • Chudlick  

        Děkuji moc:)

        Už na to koukám na mapě:) Jinak co si myslel noční jízdou?:-)Já noční jízdu vidím spíš někde v hospůdce u weissbiera:)

        0 0
        • CLZ  

          Mno v našem podání to znamená, že jeden večer za túru se vezmou v noci (když je jasno) kola se světlama a šup na kratší výlet – celý je to po asfaltu a pěkná kochačka…:) občas člověk sjede z cesty, občas u Zell am see najde opuštěná šlapadla, občas se jde do jezera vykoupat nahý..:) doporučuji projet při příjezdu jako první vyjížďku za denního světla..:)

          A ten druh Tvé noční jízdy se koná celý týden..:D

          0 0
          • Chudlick  

            :-Dtak to potom už chápu, určo je to dobrodružné:)U Ze­llu to právě celkem znám, letos tam chci jet na týden na dovču. Proto jsme ted chtěli zkusit něco jiného, ale tu lokalitu vůbec neznám:)Myslíš, že má cenu si kupovat nějakou tu mapu nebo průvodce, kde by měli být značené mtb stezky?nebo to je jakž takž značený v pohodě?

            A koukám, že doplnění tekutin si vysvětlujeme stejně:)

            0 0
            • CLZ  

              Mě se víc líbilo v Thomatalu než u Zellu… tam bylo na můj vkus moc lidí a celý to bylo už moc zamířené na prachy. Nevím, jestli průvodce, ale my vždy žijeme z map a informací, které zjistíme a zdarma dostaneme na informacích.. V hotelu nám vždy rádi půjčí mapu a mají tam i z ty z informací… Informace jsou v Michalovi, a když už tam budete, tak mrkněte do toho kostela přes cestu..:)

              Cesty pak vybíráme večer předem, info mapy + mapy na googlu… jediné co kupujeme, tak opravdu dobrou podrobnou turistickou mapu ve slušném měřítku… tu kupujeme na místě.

              Jinak jako typ by mohla být i destinace, kde jsme byli letos…:) – Biberwier – http://www.alpspitz.at/ – Mají tam moc fajn dětský koutek, do kterého jsme na večerní rehabilitace byli odsunuti po prvním večeru v penzionu…:)

              0 0
              • Chudlick  

                :-D na první kolej příjíždí expres:-))

                Je pravda, že je to tam víc profláknutý, ale jsou i místa, kde to není tak lidnaté. No uvidím, co mi dá ten svatý míša:)Já právě taky už pokukuju kam zajet, ale když to tam člověk nezná i podle mapy je těžký něco vymýšlet. Jinak tu cestu, co si mi doporučoval, to je z michala na Grosseck?A neměl by jsi něco ještě na druhý den?:)

                našel jsem todle, ale vůbec to nemůžu na mapě najít:(

                http://youtu.be/E4M0oyog-hc

                0 0
    • Chudlick  

      refresh – jestli ještě někdo neporadí, dík.

      0 0
      • BB  

        někde doma se mi válí bikerský průvodce oblastí, kde je asi 10 etap. Pokud si z Prahy a mohl by ses pro to zastavit, tak zapůjčím, pokud najdu.

        0 0
        • Chudlick  

          Z Prahy jsem, odkuď jsi přesně?Ono asi stejně nejspíš nějakou mapu budu muset koupit, mam sice něco v mobilu, ale tam nejspíš nebudou všechny stezky a traily. A nějaký tip na vyjíždku by jsi měl?kam se třeba podívat a ták, tudle oblast vůbec neznám…

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.