• Smazaný účet

    Zdar lidi. Uměl by mi někdo poradit, jestli je možno nějakým způsobem dát teleskopickou sedlovku na Scott Spark 960, model 2015 a pokud ano, tak jaký typ, resp. jaký typ mechanismu, způsob vedení kabelu, atd.?

    0 0
    • Petr L2  

      Nějak se mi nechce věřit, že jsi se alespoň pokusil podívat, jestli to někdo neřešil před tebou a nic nenašel a neobtěžoval se ani oměřit nebo si zjistit, jaký průměr má sedlovka na tom Scottu.....

      0 0
      • Smazaný účet  

        Poraď, nebo mlč. Kybicovat zkoušej někoho jiného.

        0 0
        • Japhy  

          Na ještě mokrou registraci poněkud machruješ, nemyslíš? Pohledej a nezapleveluj zbytečně BF dalším zbytečným vláknem.

          0 0
          • Mr.Duck  

            Nic ve zlym, a timhle prispevkem k tomu jen prispivam, ale tohle forum by bylo mnohem lepsi, kdyby lidi delali co Op pise. Muzes hledat jaky vlakno chces, stejne bude zacinat recma ze si mel hledat a nemas se ptat. Tohle je forum, je od toho aby se lidi ptali. Kdyz ti to prijde jako blba otazka, tak to muzes ignorovat a ono to zapadne do historie. Misto toho je tu plevel o hledani v historii v doslova kazdem novem vlakne a rada nikde zadna.

            Sem tu nakejch 10 let, vetsinou docela aktivne, ale tehdy se tu clovek i neco dozvedel. Ted se tu lidi bud jen hadaji a nebo se posilaji do historie, ale nejaka uzitecna informace se tezko hleda ve vlaknech s 1000 off topic prispevkama jako je ten tvuj a ted i muj.

            Bohuzel je to myslim osud celeho internetu, ktery byl super zdroj informaci dokud ho pouzivali prevazne nejak vzdelani lidi a byl to dobry zdroj overitelnych informaci, zatimco dnes ma internet kazdy dite od 6 let a bezdak na toluenu, kazdy si mysli ze vsechno vi a vsechno zna a mysli si jakej je kool joutuber.

            /rant over, sem smutnej

            EDIT:

            …a jeste reaguju na 3 roky starej off topic, protoze nekdo hledal v historii, damit! :)

            0 0
            • Morchella  

              +1

              Když jsem loni hledal v historii, jak nainstalovat teleskop na Sparka, tak jsem se přesně tady prd dozvěděl a jinde jakbysmet :-)

              0 0
            • Barak  

              Hlavně, když někoho pošlou do vláken o tisíci příspěvcích z nichž velka část je off topic.

              0 0
            • tonik666  

              Tak hlavně od té doby, co už není klasické hledání, které umožňovalo hledat strukturovaně, tak se hledat moc nedá.

              Ten výsměch od googlu není žádné hledání

              0 0
        • Petr L2  

          Je tady dobrým zvykem, hlavně kvůli tomu, aby se nezakládalo mnoho souběžných vláken o tom samém, nejdříve projít jestli se tvůj problém již neřešil, nebo neřeší. Takže si dej tu práci a projeď si to, je toho tady tolik, že je zbytečné ten dotaz pokládat. Tak hodně zdaru a trochu se zklidni jo?

          0 0
    • novas752  

      Máš díru na vedení lanka/hadice rámem? Pokud ne, chce se ti do rámu vrtat? Obě odpovědi „ne“ = vedení vnějškem, alespoň jedna ano = vedení vnitřkem. Změř si průměr sedlovky, délku rovné části sedlové trubky (aby se sedlovka dala dostatečně zasunout do rámu) a délku sedlovky co trčí vysunutá z rámu (aby teleskop ve vysunutém stavu neměl sedlo příliš vysoko) a podle toho hledej.

      0 0
    • jirkas  

      Ahoj, prosím o radu.

      Existuje nějaká teleskopická sedlovka s celkovou délkou od spodu po zámek sedlovky do 32cm? Délku zdvihu neřeším, bude minimální, cenu taky ne. Díky.

      0 0
    • schrapnel  

      Prosím pomôžte mi s motiváciou.

      Chcem teleskopickú sedlovku. Jazdím si väčšinou v okolí Polabskej nížiny a romýšľal som dokonca nad kúpou karbónovej sedlovky. Akurát pred pár dňami som bol prvýkrát na singletracku a taký teleskop by som fest využil. Pár krát ma to skoro vykoplo cez riadítka …

      Akurát mám morálny problém kúpiť sedlovku, ktorej cena bude skoro 20% ceny kola… (… my tí šťastnejší s 27,2mm …)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.