Superior XP 979 nebo Cube REACTION C:62 RACE 2X12 ?

6 nepřečtených
  • Mikebike1

    Vybírám mezi těmito dvěma novými koly 29", která mohu mít za stejnou cenu:

    1. https://superiorbikes.eu/…ack-neon-red
    2. https://www.cube.eu/…e-2x12-2020/

    Je mi 50+, výška 170 cm, váha 75 kg. Jezdím převážně cyklostezky, lesní cesty a někdy lehký terén. Na starém Author Kinetik 26" (13,1 kg + batoh) obvykle jezdím vyjížďky kolem 50 km, ale před 4 lety jsem dal i 150 km :-). Bude to nejspíš mé poslední horské kolo.

    Prosím o radu, které a proč zvolit? Díky

    0 0
    • tomasz70  

      Mám Cube ale model reaction gtc race 29 2018 a jsem spokojen jak s geo která je trochu kratší ale tak mi to vyhovuje tak s jízdními vlastnostmi. Kamarád má stejného Supa a také si nestezuje jen je to více asi závodní stroj jelikož není tak pohodlný jako Cube. Pro někoho výhoda pro někoho nevýhoda. Na takové rekreační ježdění i s cílem většího nájezdu je asi výhodnější více pohodlí než absolutní tuhost. To už jsem zjistil sám. Pokud člověk hodně závodí tak bych se toho také nebál jelikož je Cube pořád parádně tuhý ale i komfortní pokud se to dá takhle říci. Pokud je příležitost si oba vyzkoušet je to určitě výhoda. Já Cube kupoval na bazaru ale Supa jsem znal od kamaráda. Tak malé porovnání, i když ne bezprostřední jsem nějaké měl. Ovšem tak na okraj od přítelkyně Lapierra 627 pro Race 2015 ve 27ce je oba co se týče pohodlí prevalcoval a subjektivně byl co se týče zrychlení a dymamiky jízdy nejlepší. A to na Cube nemám zase tak špatné kola. Dt Swiss XR 391 na dt Swiss 350 kach straightpuul. Ale určitě najdeš i další značky které budou splňovat dané požadavky.

      0 0
    • RapMan  

      ber to, které se Ti víc líbí, obě jsou ok. Já bych bral Cube (protože jsem na něj zvyklý, viz. profil). Ale ten SUP je papírově více než o kilo lehčí (realita může být jiná) Zkus popřemýšlet, jestli chceš mít ještě přesmykač…

      0 0
      • Mikebike1  

        Díky. K tomu přesmykači – mockrát se mi hodí, když potřebuji rychle podřadit, přeřadit vzadu třeba o 2–3 stupně a zároveň ještě o placku vpředu. U 1×12 bych takhle rychle nepodřadil.

        0 0
        • adam1  

          U 1×12 podřadíš krásně toho se neboj :)i o 3 stupně u sh slx,xt,xtr. líp jak u dvojplacky ,když tak vyzkoušej .

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.