• Corbett

    Zdar, jedu to poprvé ( mám to v plánu ), jedu tu delší, tu jsem nic nenašel, tak se ptám, řekne mi někdo pár slov k této akci. Zajímají mě postřehy – po jakých cestách se jede, podloží (když bude vlhko, bude bahenní peklo), technická náročnost, sjezdy, výjezdy, srovnání s různými podniky tohoto typu. V SK jsem jel jen Strážovský maratón, tak spíš něco tu za hranicemi na Moravě :-))

    Děkuji

    0 0
    • skier  

      Řeknu Ti teda pár slov.Neřeš to jedem :-)Jo a včera jsem ti zapoměl říct zásadní věc.Dovolenou buď posunu nebo zruším,takže pokud bude zdraví,tak SUDETY jedu.

      0 0
    • ememem  

      je to povedal bych stredne narocny pretek v malych karpatoch(76km/20­00m). pokial vyjde pocasie je to pekne, pokial leje tyzden v kuse co prave bohuzial leje tak je blato :-) ale karpaty pomerne rychlo vysychaju takze bych si tipol ze je to bude OK. samozrejme uvazuj len dlhu trasu, na kratku sa ti cestovat neoplati. chlapcom sa z ciste lokalneho preteku dari robit asi organizacne vobec asi vobec nr.1 v nasich zemepisnych sirkach (akurat dnes mi napr. dosiel nejaky mail o zadarmo strazenom parkovisku aut ci bikov co aj uz viem uz od piatku a pod.). navyse sa z toho stalo celkom vazne celovikendove spolocenske podujatie (ak by si chcel zobrat rodinu – cosi je tu).

      ale jak sa im to podarilo dostat do Inter Mountain Series do jednej partie zo salzkou a spol. a to tak aby tam zostal aj horal (cize slovensko tam ma moentalne 2 zavody) to nechapem :-), asi sila sponzora ale uprimne zas druha salzka, horal alebo istebne to neni obtiazou ani scenericky, s tym pocitaj.

      0 0
      • Corbett  

        Děkuji – prošel jsem si už i ohlasy z předešlých ročníků a nezbývá se nic jiného, než se těšit. Měj se fajn – ahoj :))

        http://mtbs.cz/…ie/popis-xcm

        plus další :-))

        0 0
        • ememem  

          len male info ak by sa niekto chystal – sucho isto nebude, 10 dni prsalo a ked to uz vyzeralo dobre tak sa vcera prehnal slusny niekolkohodinovy lejak takze ta nasiaknuta zem vyschnut isto nestihne(navyse vyzera ze moze nieco spadnut aj dnes, vlhko a po slnku ani pamiatky). skor bych to videl pri danom pocte startujucich na slusne blato…

          0 0
          • vifon  

            jj, asi tak nejak

            0 0
          • Corbett  

            Tak hoši – i když nepatřím k těm, co by s obutím kola dělali nějakou vědu, tak jsem to přezul na trochu drsnější vzorek. Tak doufám, že závod není veden z 70% po kameni, šotolině, nebo dokonce po asfaltu. Zítra na startu zdar : – ))

            0 0
            • skier  

              To bude v pohodě.Blaváky nemůžeš brát vážně.To je jak Praha,napadne tam 3cm a je město paralyzované na celý den :-)))

              0 0
              • Corbett  

                Tak že mám přezout zpátky na ten svůj standart?

                Jasně – beru to s úsměvem :)

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.