• jenik00

    Ahoj, sháním pro bráchu nějaký levný celopéro z druhý ruky, a zítra se jedu podívat na tohle: http://www.cyklobazar.cz/…mper-comp-09

    Je to podle Vás už moc velkej risk, brát kolo, zvlášť FS, rok výroby 2009, tím pádem pět let ježděný.

    Mám na mysli samotný rám.

    Předem díky za odpověď.

    0 0
    • HonzaG  

      Tak nevím, jestli stárne materiál, ale asi záleží, jak moc na něm jezdil. Např můj Stumpy, stejný ročník, má najeto sotva pár tisíc:)

      0 0
      • McBlacky  

        Mam stejnyho a dam na nem tak tisic rocne :) protoze mam dalsi dva bajky a silnici. Ale jinej na to muze dat deset rocne, chce to videt. Ram samotny vydrzi dost jde o vidli a tlumak atd

        0 0
    • tomfree  

      Měl jsem tenhle ročník a bylo to skvělé kolo,najel jsem na něm 15t a ani ložiska jsem nemusel měnit.

      0 0
    • Neťa  

      Nebál bych se toho, kolo vypadá na první pohled hodně zachovale, vidle je po servisu, ložiska nová, takže důležitější otázkou zůstává už jen ten Triad. Já mám ten samý ročník (jen model Elite) a tuším třetím rokem používání mi na něm prdlo těsnění v tlumení (prý celkem běžný jev), od následného servisu zatím bez problému. Ložiska v čepech jsem měnil po čtyřech sezónách, už v nich slušně lupalo. Jinak jsem měnil ještě blbě chodící Elixíry za SLX, ale obojí máš tady taky vyřešeno.

      0 0
      • McBlacky  

        posílal jsi ten Triad ke Švecovi nebo ti to dělali jinde?

        0 0
        • Neťa  

          Kdepak Švec, Bikelive. Ten první servis po tom defektu stál tuším něco přes litr, ale další – už preventivní – snad tři stovky – to jsem tam dokonce pak volal, jestli opravdu dělali i tlumící část :-) A prý jo – sleva za opakovaný servis.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.