• Dudys27

Ahoj všem,

máte s tímto sportesterem nějáké zkušenosti ? chtěl bych se pohybovat kolem 3500Kč. Nejsem vyloženě běžec po horách atd. ale Hory kolo a prostě už dlouho po nějákém sportesteru pokukuju i na běžné nošení.. Byl bych rád za jakékoliv postřehy rady atd. Popřípadě jestli doporučíte nějáké jiné, bohužel asi Suunto jsou mimo cenovou relaci například. J

Předem děkuji

0 0
    • Doktorzet  

Řeším to samé na kolo mám V650 tak jako doplněk bych chtěl m200/m400

0 0
      • Dudys27  

A k cemu jsi zatim dosel? Videl jsi je nazivo poprilade mel na ruce? Vypadajj dobre a na bezne noseni a sportovni aktivity mi prijdou super.. cetl jsem nekde ze akorat ten displej nic moc

0 0
        • Doktorzet  

No zatím se přikláním k m200, více se mi líbí. Mají vibrace (na to jsem zvyklý z miband2 , používám to jako budík abych ráno nerušil přítelkyni) ,snímaní tepu z ruky, takže bych nemusel mít vždy tepák. Na kolo mám tu v650 a jsem spokojený, Tohle bych chtěl na občasné vyběhnutí, posilku, plavání.

0 0
          • Dudys27  

Koukni na electroworld jsou tam za 2700 i s nahradnim paskem to je bezkonkutencni ce­na…

0 0
            • Doktorzet  

No cena pěkná, + pásek za 500kč . No uvidíme :D

0 0
            • Doktorzet  

Tak jsem nakonec koupil ty m200, na ruce sedí pěkně a to mám drobnou ruku. GPS fix byl poprvé delší, jinak pohoda. Podle mapy je celkem přesná. Snímání tepu ze zápěstí je celkem přesný ale hodinky musí být dost utažený. Display je trochu horší, ale nic strašnýho. Ovládání jednoduché, přes aplikaci flow jdou hodinky pěkně nastavit, párování bylo bez problémů. Hrudní snímač tepu šel taky spárovat v pohodě. Zatím jsem tedy spokojen.

0 0
            • Kubiczech  

Mironet má za 2100 bez náhradního pásku, kdyby někdo sháněl.

0 0
          •  
            Obsah tohoto příspěvku je blokován.
            0 0
    •  
      0 0
    • Barak  

Teď byly zrovna nejen tyhle hodinky, ale i spousta dalších v dTestu. Jestli chceš, pošlu ti to mailem.

0 0
    • kamator  

Ahoj s dovolením se přidám, nemáte někdo zkušenosti s tímto?

http://www.umax.cz/…band-p1-gps/

Dekuji

0 0
      •  
        0 0
    • DeeDee71  

nevíte někdo proč v režimu dálkového plavání (venku) nefunguje GPS? Voda nějak GPS vadí?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.