• dudanek78

Čau borci, dneska jsem si koupil Polar M400. Základní nastavení jsem myslim zvládl. Podařilo se mi i synchronizovat hodinky s mobilem(aplikace Polar Flow). Ale už neumím trénink dostat do aplikace Strava. Kdyby někdo měl takové zkušenosti a pořád mi tak bych byl moooc rád. Prosím jednoduše. Díky.

0 0
    • Barak  

Přihlaš se pod svým účtem do Polar Flow → v pravo nahoře Nastavení → uvidíš Strava ikonku → Připojit, zadáš jmého+heslo ke strava účtu.

Až to propojíš, tak Polar Flow předá záznam do Stravy v okamžiku, kdy ho stáhneš z hodinek.

0 0
      • dudanek78  

Tak jsem to udělal, ale pořád se mi na Stravě trénink neobjevil. Ale nevím jestli to nemůže být tím že jsem na STRAVU přihlášen přes Facebookovy účet a na Polar Flow jsem se zaregistroval přes mail?

0 0
        • Barak  

Je jedno, jak se do každé z aplikací přihlašuješ. Ale, když páruješ účet, musíš samozřejmě zadat v Polar Flow jméno+heslo přímo od Stravy.

Já mám Strava aplikaci v mobilu a když se mi z Polar Flow natáhne trenink do Stravy, mobilní aplikace hodí hlášku a chce import tréninku potvrdit.

0 0
          • dudanek78  

Jsem debil proste mi to nejde. Myslím že postupuju správně, ale trénink co už mám na na Polar Flow se mi prostě ve Stravě nezobrazuje. Ale dík za radu.

0 0
            • Barak  

A máš v Polar Flow uvedený datum spárování se Stravou?

0 0
          • dudanek78  

Tak už mi to jde, musel jsem zahájit nový trénink. Nenacetlo to trénink který jsem měl na Flow uloženy ještě před synchronizaci se Stravou.

Tak ještě jednou díky za rady. Čau měj se.

0 0
    • Teapack33  

Tréninky před spárovánim se nezobrazí, jedině je vyexportovat z Flow a ručně nahrát na Stravu

0 0
    • barakludek  

Prosim Vás nevim jak nastavit profily a obrazovky na M400 pre PC

Dekuji za radu

0 0
      • Metrick  

Po přihlášení na web polar flow klikni na ikonu uživatele, v nabídce je mimo jiné i „Sport profiles“ . Rozklikni to a vyber konkrétní sport, pak kliknout na edit a v nabídce „Training views“ se pak dají profily obrazovky upravit.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.