• Stefky

    Ahojte,

    planujem si kupit kolo, a zaujimalo by ma co si myslite, chcem nejake fajn kolo na volny cas, jazdenie cez mesto, mimo mesto, jazdu prirodou, lesom, stezky, kopce, ale i jazdenie z nich. Myslite, ze to je fajn kolo na dlhsie jazdenie a ci je to moc minus ze je to XC a nie Trail kolo ? Pretoze chcel by som mat konfort i pri jazde dole svahom, Co si myslite ? Dakujem za odpoved. Alebo by som mal radsej hladat nieco ine ?

    0 0
    • novas752  

      Chsiel je dost drahý kolo. Hliník (sice velmi dobrý), ale na tu cenu mizerně osazený. A ano, je to xc, jestlisi chceš užít i sjezd dolu terénem, tak trqilové kolo vykouzlí větší úsměv na tváři. Ale zase je o dost těžší.

      0 0
    • JachymP  

      Chisel je super kolo, je moc pěkně zpracovaný, ve skutečnosti vypadá ještě líp než na fotkách. Osazení u Chisel comp je OK, jediné co je na výměnu jsou záplety. Nižší model Chiselu má osazení slabší. Cena, jak píše Novas, je brutální.

      Jestli je to kolo pro tebe: těžko říct, když tě neznáme. Nějaký ten trail zvládne když nahodíš bezduše (páska je nalepena, stačí vyměnit ventilky a nalít mlíko). Ala každý si pod slovem trail představuje něco jinýho ;) Kdyžtak ještě vyměnit pláště, Fastracky se na to kolo sice hodí, ale zvládlo by i trochu těžší plášť pokud je to tvoje preference. Samozřejmě, je to XC kolo.

      0 0
    • esmo  

      Podle toho co a jak to píšeš, bych řekl, že ti bude stačit XC kolo. Nepotřebuješ se tahat s trailovým bikem, jen protože jsou dnes ty traily v módě.

      Chisel je fajn kolo, ale poměr cena / výbava jsou bída.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.