• FOSA

    Zdravím,

    chtěl bych poprosit zkušenější o radu. Je tohle jezditelné? Pročetl jsem x rubrik s výběrem kola kolem 30tisic, tohle dle toho co jsem se dočetl, by to nemusela být špatná volba, pevné osy, vyhovuje mi i systém řazení, vidlice by měla být tak rozumná (na tuhle cenovku), nevím teda co brzdy, případně kde tratí, pominu-li tu barevnou šmoulí kombinaci… :-))

    https://www.kolasvorada.cz/…t-red-2018-l

    Je to rozumný výběr? případně co zásadnímu mu schází, nebo naopak kolik přeplatím za značku? :-D

    Díky!

    0 0
    • Jaarque  

      Je to více než jezditelne. (Viz můj profil). Skvělej lehkej pohodlnější rám se sportovnější geometrii, BSA střed, bowdeny vnitřkem, obě osy pevné. Judy fajn vidlice, ale spíš pro holku – tenke 30 mm nohy. Osazení horší, jak bývá u ostrého S zvykem, desítka řazení nepotěší. Brzdy taky nejsou žádná pecka, ale alespoň se moc neserou. Příjemná jsou kola, žádná lehká váha (počítám že kolem dvou kilo), ale náby chodí moc pěkně a ráfky jsou odolné, pevné a mají poctivých 25 mm vnitřní šířky. (Jsou i vypaskovane, takže jenom nahodit ventily a mlíko a duše pryč). Kolo má 12,2 kg v L. Za mě dobrá volba na univerzální XC kolo.

      0 0
    • plysovykozisek  

      Já bych se toho nebál. Mám už druhé kolo od Specialized a nemůžu si stěžovat i když konkurence nabízí lepší výbavu. Ale mě jde o pohodlí. Ten Chisel nevypadá špatně slušný brzdy atd.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.