smyk SLX FD-M667 na dvojpřevodník?

8 nepřečtených
  • frbiker

Chystám se vyměnit přesmyk (hoooodně starý Deore) a uvažuje nad SLX FD-M667 kterej má bejt špecijálně na 2 předovníky a RR (http://www.koloshop.cz/…g-presmykac/). Máte s tím někdo zkušenost? Je na týhle kombinaci (mám 22–36-RR) v něčem lepší než třeba SLX na klasiku? A čím jinak řadíte na dvou převodnících+ro­káč? A co Jan Tleskač? :-)

0 0
    • Tomcat  

Páč sem šrotnul Deore (šlo to opravit = kladito + kombinačky) taky po něm koukám

Jak prohlížim fotky je tvarovanej tak, aby počítak s rock ringem takže počítá s malým počtem zubů. Podlě bude víc pevnější. Předtím sem řadil SRAMem jenže nevešel se na GIANta tak sem tam dal nouzovka Deore

0 0
    • kesu  

ahoj,

jsem vám dobrou radou kaslete na to,pred casem sem ho koupil (nastesti mi ho hnoj vymenil bez doplatku) a pri kombinaci 22 a 36 zubu je moc nizkej a neda se nastavit na vejsku aby nedrhnul retez ve voditku.To voditko je totiz mensi.Kupte normální XT trojtác,stáhněte dorazy (jeste malej kousek pro doladeni zustane) a máte pokoj.

0 0
      • Tomcat  

takže Hone a STX to jisti :-)

0 0
        • frbiker  

STX ?

0 0
          • Tomcat  

0:-) SLX ale obyčejnej

0 0
            • frbiker  

myslel jsem si to :-), a asi to tak taky vyřešim…

0 0
              • Tomcat  

Už ho tam mám. Shimano SLX FD-M660 Top Swing,  jen se měl strach co přepákování, ale naštěstí zadní stavba tomu nevadí. Vyndal sem tlumič zkusil jestli se to nedotýká a dobrý

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.