• Madman1

    zdravím Audiofili a wšechny, co mají rádi čistej zvuk linoucí se ze sluchátek.Pročetl jsem některé dredy o sluchátkách a poslechu hudby co jsem našel.Ovšem doba se změnila a na trhu jsou nová sluchátka a já bych si chtěl pořídit nová sluchátka k MP3 Sandisk Sansa.Mám rád hudbu od popu až po elektro, hiphop a jungl a techno neposlouchám, proto Vás tu Bikeři žádám o radu jaká sluchátka si vybrati, koukal jsem po Porta a Sporta Pro, ale co jsem tak kukal tak mě hodně oslovili Sennheisery ze sport edice. Tak prosím poradte, značku a tipy nechám na Vás, děkuji všem…

    Anketa: tak jaké audiofílské sluchátka?

    0 0
    • vikicek  

      Mam Koss Porta Pro a maximální spokojenost. Pokud bys chtěl méně basů, tak Sennheiser PX100 je supr alternativa :)

      0 0
    • Vegan  

      Koss Porta pro, Pripadne Koss Sporta Pro maji skoro stejny zvuk ale kazdopadne Zvuk je na vybornou a hlavne dozivotni zaruka za pausal je neskutecne super uz mam treti nova sluchatka celkove me to vyslo na 2100 :) 1690 porizovaci cena a 2× 200.- za zaruku :)

      0 0
      • vikicek  

        No vidíš a od roku 07 dokonce platí, že když máš autorizační kód ( pozor na to, nekterý dovozci prodavaj levnější porty bez toho kodu), tak potom je ten paušální poplatek pouze 50kč !!

        0 0
    • TheIF  

      Jestli na kolo tak určitě nějaký in-ear sluchátka např: Creative Aurvana, Sennheiser CX 300

      0 0
      • Martin  

        in-ear na kolo??? co je to za pikovinu??? dyť si tím zacpeš zvukovod a oddělíš se tím od okolí???

        0 0
        • TheIF  

          No a ? Vzdyt jinak uslysis tak akorat vitr. Nesmis jen jezdit po prostredku a ze z niceho nic je vedle tebe auto, ktere te predjizdi na to si za chvili zvyknes.

          0 0
          • bohyn  

            Souhlas, vozim je (HPM-70 + SE K800i) i ve meste a zatim me auto prekvapilo jen 1×, jinak sem o nem vzdy vedel s predstihem.

            0 0
      • pepko  

        na kolo mi tiez pripadaju najrozumnejsie in-ear … mam samozrejme aj koss porta pro … na biku som ich mal mozno 2× … potom som videl tipka co siel s nimi oproti mne a odvtedy ich na bike uz nenosim :-)))) … nie som predsa martan, ze ?

        skusal som aj koss the plug, ale dost zle sa nasadzuju, su strasne prebasovane a na bike az prilis izoluju okolity zvuk …

        takze najviac som nosil origos smejdiky dodavane k mp3 playeru … ale pred par mesiacmi som skusil tieto z hongkongu a musim povedat, ze ma neskutocne prekvapili … vlastne ani na domace pouzitie ine nepouzivam (porty niekde zapadaju prachom) … rozhodne ich podporucam, maju velmi pekny zvuk, su maximalne komfortne, dobre sa nasadzuju a nevadia ani pri celodennom noseni na biku …

        http://www.dealextreme.com/….dx/sku.4319

         
        0 0
        • Smazaný účet  

          to mi nerikej ze je postovne zdarma?

          0 0
          • Žulda  

            Je. Koupil jsem tam ženě sluchátka k mobilu, i s redukcí to vyšlo asi na 3 USD a hrají slušně.

            0 0
          • ivaneck  

            akorat musis mit Paypal. Jinak proti dealextreme nemuzu rict nic a jenom doporucuju

            0 0
            • pepino  

              Záleží jak co, asi 1/3 věcí jsem jim posílal zpátky. Zrovna dneska přišla čelovka, ani si neškrtne :(

              0 0
              • Smazaný účet  

                a vrácení funguje bez problému? jak dlouho to trvá?

                0 0
                • pepino  

                  No posílal jsem 2 vetší obálky, asi 60kč poštovný, po asi cca 3 týdnech mi to poslali vyměněný.

                  0 0
          • Smazaný účet  

            a jak je to s nejakym clem nebo nejakyma skrytyma poplatkama?

            0 0
            • Žulda  

              Poplatky nejsou a clo se u takhle levných věcí neplatí, je tam nějaká hranice, asi 3000 kč nebo tak nějak.

              0 0
    • jIrI___  

      Záleží jaký chceš systém „uchycení“ v uších. Já bych třeba nesnesl mít přes hlavu kovový oblouk. Jiné než špunty do uší bych nechtěl, proto mám Koss Keb a jsem spokojený :-). Z tvojeho výběru bych se přiklonil asi k Sporta Pro.

      0 0
    • Madman1  

      tak ted jsem to odentroval brzo, se omlouváám…

        

      tady pár tipu na sluchátka co mám vybraný, nejde mi až tak o to jestli budou uzavřená nebo otevřená, jen bych nerad Clip-on sluchátka

       

      Koss Porta Pro

      Koss Sporta Pro

      Sennheiser Sport MX-75

      Sennheiser DH 215

      0 0
      • Martin  

        pokud to chceš na kolo, tak z Kossů zcela jednoznačně sportapro – porty mají lepší zvuk, ale sporty mají sklápěcí most který můžeš nosit jak na temeni, tak i na týlu, což znamená možnost nosit sluchátka i helmu senny neznám, takže v tomhle nevím. ale sporty vozím už 4 roky a jsem s nima spokojený

        0 0
        • lutte1  

          zkoušel jsem obojí , jak porta tak sporta , která vlastním a řekl bych že porta akorát líp sedí na hlavě , zvuk je u každých trošku jiný , ale u obou je naprosto špičkový , mě třeba více sedí zvuk z těch sport :)

          jo a na kolo sem to eště nezkoušel :) přijde mi to nebezpečný

          0 0
          • Vilém  

            Nema cenu to ani moc zkouset, porty co mam, nema smysl na kole pouzivat. Clovek neslysi nic nez vitr. Pochybuju, ze jina kontrukce mostu u Sporta neco na totom zmeni.

            0 0
    • thiel  

      on ten mp3 player aj tak asi zvlada len mp3 do 128 kbit, takze ci uz kupis koss porta pro alebo sennheiser px100 napriklad, urcite pri pouziti s mp3 prehravadlom neukazu vsetko co dokazu.. :-)

      0 0
    • Smazaný účet  

      me treba na kossech vadi ze je ma kazdej druhej… :)

      0 0
      • Vilém  

        Nj, ja je kupoval a jeste tu ani nebyl dovozce, ted tak premyslim, ze je mam snad 13–15 let. To jeste porty balili do pekne krabice z tvrdeho kartonu se zaviranim na suchy zip:) Malem jsem uronil slzu:) Tehdy je nemelo moc lidi.

        0 0
        • pepino  

          Já Porty kupoval asi v 98, pak mi je ukradli, teď mam Sporty. Že je má každej druhej je to poslední, co bych řešil:-)

          0 0
    • Symetric  

      No hodně záleží kde a co chceš na sluchátkách pos­louchat.

      Já mám ty Sennheiser PX100. Nemám rád příliš přebasovaný zvuk (TUC-TUC monotóní muzika mě absolutně nebere). PX100 jsou za ty prachy velmi dobré – v nějakém testu psali, že mají dokonce zvuk na úrovni některých modelů v kategorii kolem 3000Kč. Sice k nim není ta nekonečná záruka, ale zase se dají perfektně složit a je k nim takové šikovné poměrně pevné plastové pouzdro.

      Je však nutné mít dostatečně výkonný přehrávač. Třeba když je připojím k telefonu K750 (pomocí redukce), tak jedou dost potichu.

      Díky tomu, že jsou otevřená, tak propustí do ucha hodně okolního hluku a z poslechu si venku tolik neužiješ nebo je musíš mít příliš nahlas. Ve městě je lepší určitě použít spíš pecky nebo špunty.

      Jinak na kolo jedině a zásadně bez sluchátek!

      0 0
      • Madman1  

        zdarecm, tak dneska jsem měl ty Koss Porta pro na kebui a jako LUXUS, skoro jsem se hudebně udělal:-D, ale ne v poho, jen kdyby neměli tolik basuu no, jinaš pohodička

         
        0 0
        • vikicek  

          Tíhnou do basovýho spektra, ale věř, že se to dá vycentrovat kvalitním EQ ;-)

          0 0
        • jackx  

          Ahoj, Proty mají opravdu dobrý zvuk, ale jak už někdo psal nahoře, na kolo vhodný nebudou, protože vítr v nich dělá opravdu rachot. Mě občas stačí jít jen po ulici a už to je pořádnej rámus, když trochu víc zafouká. Doporučoval bych Ti (když zůstaneme u značky) spíš Plugy. Fungujou víceméně jako špunty do uší (zmačkáš, zasuneš a počkáš, až se roztáhnou). Jen pozor na hlasitost, takhle uvnitře uší už to může být nebezpečný. Co se týče basů, tak to je asi všeobecná vlastnost Kossů. Jsou prostě nabasovaný asi proto, aby se líbily masám lidí a hodně se prodávaly… Pokud chceš vyrovnanější zvuk, tak rozhodně Sennheisery. Na kolo ale budou bohatě stačit Plugy za cca 600,– + doživotní záruka za 200,–

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.