• lanko
    Dnes psali na MTBS:

    Santa Cruz tak vyslal světu jednoznačnou zprávu : jednočep ještě rozhodně není mrtvý ! Příznivci virtuálních technologií a novinek v tomto směru tak letos až na malé detaily vyšli naprázdno.

    Model VP Free se má začít alternativně dodávat také v provedení s hlavou 1,5" jinak snad VPP modely zůstávají všechny v nabídce beze změn.

    Pokud jste příznivci této značky, pak vás jistě potěší zpráva, která prosákla od českého zastoupení, které se chystá v letošním roce uspořádat sraz Santařů a prezentovat novinky širší veřejnosti. V každém případě se inovací jednočepů, které směřují do levnějších cenových hladin, chystá Santa Cruz zaútočit na širokou bikerskou veřejnost. Uvidíme, zda-li se mu to podaří.

    Jako fanda jednoho čepu a jedné nohy mi to nedá a prostě musím se podělit s váma o tu radost, že tenhle systém je fakt dobrej. Prostě ať bádám jakkoliv příde mi jako nejlepší. Co? ostatně i GF to řekl…

    Anketa: Co je podle mě nejlepší v zadním odpružení?

    7x
    21%
    0 0
    • hanz  

      ty jseš majitel canona…co se fullu týče tebe nikdo vážně nebere

      :-))))))

      0 0
    • Mamut  

      Prostě ať bádám jakkoliv příde mi jako nejlepší.

      Tusim ze v emeeerickom Biku roky vyhraval ako najlepsi 4-cap typu Specialized. Ale uznavam, ze GF je autorita.

      0 0
    • Páník  

      Taky mam 1-cep a sem spokojenej. Ty novy ramy od SC jsou fajnovy…kazdopadne novejsi typy odpruzeni maj v urcitych situacich navrch

      0 0
    • Lister  

      takže zase jenom kecy :o(((((

      www.bike-forum.cz/…3/forum.html#…

      0 0
      • lanko  

        V 7.02 po ránu se takhle mračit. Vlastně bez keců by nebylo fóra. A o čem by jsi potom psal:-))

        0 0
        • Lister  

          …nejspíš by nebylo špatný psát o kolech místo toho abych vyřválal, jak je to tady na hovno, všem ukazoval, že tady na to z vysoka prdím, pak si dal tak 1/2 roku pohov než se to uklidní a lidi zapomenou a pak se v tichosti zase vracel.....no ale každý má asi svůj vlastní styl…

          0 0
          • lanko  

            Neviděl bych to tak dramaticky. Jde o to jak se na to fórum člověk kouká. Třeby si myslím, že ty na to koukáš momentálně hodně špatně.

            0 0
      • Mamut  

        Skvela pamat. Ja som si jedine pamatal, ze lanko je mi nieco negativne pripomina a styl zakladneho prispevku mi to potvrdil, ale na toto som si ani nahodou nespomenul.

        Najprv z tadeto s velkym vreskom vypadne a potom tu pise take chujoviny.

        0 0
    • Vilém  

      Spis mas radost,ze nekdo rek co jsi chtel slyset.Pravda to vsak byt nemusi:)

      0 0
    • lanko  

      Myslím to tak, že jestli fakt se složitost jiného systému než 1čepu vyplatí oproti tomu jakou dobu ti vlastně ten systém poskytuje výhodu. Jasně, že i sám v určitých situacích nejsem spokojenej s prací pružení ale to je možná půl procenta veškeré práce systému. A to vše lomeno údržbou která by měla být zásadně náročnější u vícečepů.

      0 0
      • mastihuba  

        si myslim že jsi tudle informaci špatně pochopil. V tomto případě se podle mne jedná čistě o obchod. Santa má jméno. Na trhu je poptávka po levnějších verzích, tak proč se ochuzovat o obraty. Přece jen ty svoje kola nedělají jen pro zábavu.

        0 0
      • wroum  

        jednocepy sem mel dva (merida, RB), vicecepovy zavesy sem mel taky dva (banshee a norco) a udrzba je plusminus uplne stejna – jenom u toho RB se povolovala porad osa kyvky a utahovat to byl vopruz, ale jinak nepozoruju zadnej zasadni rozdil v udrzbe. nicmene kvalita pruzeni je uz rozdilna vic nez dost.

        0 0
    • Manas  

      Skvely, nemusim menit kolo .. :-)

      0 0
    • wroum  

      neni mrtvej, to je jasny. dokud budou lidi koukat vic na napisy nez na funkci, budou mit mylne predstavy o udrzbe a nebudou mit srovnani, tak bude zit dal – vzdyt je to vyhodne i pro vyrobce – vyroba je nepomerne levnejsi a pritom kdyz je na trubce spravnej cool napis renomovanyho vyrobce, tak se to da prodat furt dost draho :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.