• gloom

Zdravím, tak jsem po dlouhé době oprášil kolo a namontoval stařičký computer sigma bc600. Bohužel jsem zjistil, že vůbec nereaguje a po delším zkoumání jsem zjistil, že reaguje jen když magnetem ťukám do čidla. Pokud je mezi nima nějaká vůle (samozřejmě menší než 5mm) tak nefunguje. Je možné, že se magnet nějak „unavil“? Popřípadě jde nějak opravit nebo dokoupit? Děkuji za každou radu

0 0
    • borda  

jestli se magnet unavil netusim :-), kazdopadne koupit jde, stoji asi kilo, příp celá kabeláž tak dvě kila

0 0
      • gloom  

Děkuji moc za radu. Magnet koupen a tachometr funguje. Jen teď nevím, jaké číslo nastavit (WS) pro plášť 2.1 52/47, 26×52/47 52–559 A ještě by mě zajímala jedna věc. Abych měl magnet u čidla do 5mm, musím mít magnet s čidlem asi uprostřed ráfku. Má vliv na naměřené hodnoty to, v které části ráfku mám magnet s čidlem? Děkuji

0 0
        • pos3k  

navody ke vsem, i starsim, tachometru je na strankach sigmy k dispozici v pdf

0 0
          • gloom  

Ten mám, ale v tabulce není rozměr mé pneu a je tam jen napsáno, že vnější průměr mám vynásobit číslem 3.14. Lze zjistit z těch čísel na mé pneu vnější průměr, abych to nemusel měřit metrem? Chtěl bych to mít co nejpřesnější. Dě­kuji

0 0
        • borda  

Změř to metrem, tabulkove hodnoty jsou k prdu, kazdy plast je stene jinak vysoky. Kde mas magnet a snimac je uplne fuk, na fci zivocichare to nema vliv :-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.