• Krutor

    Kdo s ním máte zkušenosti: ve funkcích je udávána funkce „počítání částečné trasy podle Moser-Guide“. Můžete mně popsat, vo co gou?

    Díky.

    0 0
    • Daf  

      Je tam jeste jedno denni pocitadlo ktere muzes kdykoliv behem jizdy vynulovat.

      0 0
    • biker007  

      Jak psal Daf, ale doplnim ze jde nejen nulovat ale i nastavat na libovolnou hodnotu. zrovna v nedeli sem behem jizdy asi 5km nemohl z toho nastavovaciho modu vyskocit.. skoro sem si pri tom dvakrat rozbil hubu:D Moser Guide je edice pruvodcu pro bikery(garda+dalsi oblasti alp). Sou tam popsany trasy stylem ‚po 200m okolo velkeho stromu doprava‘.. a podobne. pruvodci sou to dobry, ale stoji cca 40euro.. Jinac tuhle fci na computeru vubec nepouzivam..

      0 0
      • Daf  

        JA to pouzivam treba jako pocitadlo km na tyden, nebo toto pocitadlo nuluju na startu zavodu, kdes si take zapinam ty manualni stopky.

        0 0
      • Krutor  

        Ještě doplňující dotaz: jak se uchycuje snímač k vidli? Je tam taky ta nalepovací plocha a na upevnění takový ty rychloupínací plastový pásky? Měl jsem doteď Cateye a tam postaru se upínal snímač pomocí objímky s dotáhnutím šroubem. Bylo to pohodlný pro doladění vzdálenosti + výšky proti magnetu. Teď už to Japončíci dělají výše popsaným způsobem, což mně nepřipadá moc dobrý…

        0 0
        • Daf  

          Sigma to ma na gumicku. Ja mam teda to bezdratovy cidlo ale podobne to bude i u toho dratoveho.

          0 0
    • Honza z H  

      Mám doma 2 staré Sigmy BC 1200 a ty ještě mají i kadenci, základní funkce pro 2 kola a podle mě dost velké písmo, ty nové se mi nelíbí. Dneska bych si koupil buď 1600, nebo něco levnějšího (Targa nebo 600).

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.