Sigma BC 2006 a funkce TIMER UP a TRIP UP

4 nepřečtené
  • meiilax

Ahojte,

nevíte jak funguje fce TIMER UP a TRIP UP u cyklokompu Sigma BC 2006 ? V návodu žádný popis není a nabízelo by se, že to měří čas a vzdálenost pouze při stoupání, mě to ale měří úplně všude a naměří to stejné hodnoty jako celkový čas a vzdálenost cesty, nahoru i dolů. Máte s tím zkušenosti ?

Díky Milan

0 0
    • vsn  

u 1609 to měří taky stejně jak popisuješ. používal jsem to jako týdení hodnoty…

0 0
    • moncco  

Měří to čas a km od vynulování pořád nahoru (Up). Naměřené hodnoty se nevynulují při stisknutí a podržení nulovacího tlačítka na tuším min. 5s (All Reset), pokud je cyklocomputer přeplý na jinou funkci. Nulování se musí provést přímo u této funkce.

Já na své 1609 funkci TRIP UP využívám tak, že měřič vynuluji při výměně řetězu a mám tak představu, kolik na něm mám najeto a kdy už začíná být čas vzít do ruky měrku.

Taktéž s dá využít např. pro měření počtu km ujetých za rok atd., atd.

0 0
      • meiilax  

Aha, to jsem tuhle fci špatně pochopil :-) Takže naopak TRIM DOWN odečítá km, když si třeba nastavím kolik bych chtěl najet..jasné.

Díky za objasnění, fce počítající kilometry při stoupání by ale byla dobrá, abych si spočetl průměr stoupání kopců..

mp

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.