• Vilém  

Hm, kolo.

0 0
    • Bubaaak  

vidím dobře tu zadní nábu, nebo mě šálí zrak? :D

A já si dělám starosti jestli deore, nebo XT na ženino kolo, oni kydnou 35 na kolo za 30 :D

0 0
      • Ondris92  

Takze za tu cenu je to nic moc kolo

0 0
        • Bubaaak  

to osazení mi příjde dost zmatený, výplety bych se bál dát i mámě na kolo, brzdy jsou nějaká acera, přední vidle…já nevim, raději bych si koupil RB CRR29 base, ale to není jednoplacka

0 0
          • Ondris92  

Jojo diky toz jednoplacka neni prioritou jeste se mi libi kellys gate 30 2017 ma pevne osy

0 0
            • MatS  

Tak ten Kellys Gate je aspoň slušně vyvážené kolo a snad v poměru ceny a výkonu bezkonkurenční sériovka. Sice to nemá tak trendy název jako SCOTT a Specialized apod, ale na to se nejezdí.

Měl jsem SCOTT Scale 40 kolo 8 let a rám byl špičkový. Zbytek bylo třeba potunit a stálo to dost peněz. Hlavně ta kola se kroutila i pod mýma 75kg. Ty šly hned pryč. Takže dnes bych volil jinak (i jsem vybral jinak :-) )

0 0
      • bikemike  

Specialized Camber 2017 v karbonu za sto litrů je osazenej brzdama Sh BR-M 506…tomu říkám úlet!!! :-)

0 0
    • couffy  

Na to co na tom je,trochu předražený,pro holku dobrý,ale pro chlapa,který na tom chce opravdu jezdit to znamená výměnu kol a minimálně brzd,co jsou další investice navíc.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.