scott scale 50 vs. GF Hoo Koo E Koo

14 nepřečtených
  • sette

    Vybírám mezi těmito dvěma biky: www.mtbs.cz/katalog07.html?… www.mtbs.cz/katalog07.html?… Obě kola se mi vzhledově líbí a měly by být na stejné kvalitativní úrovni. Preferuji spíše sportovní jízdu a natažený posed. Seděl jsem na obou a GF mi připadá možná o něco delší. Měřím 178cm a toho Scotta jsem zkousel velikost M a pripadala mi docela na hraně.Myslím, že M je do 180cm.Tady bych uvítal vaše zkušenosti s těmito rámami. Vidlice Tora a Sliver mi připadají, ze jsou dost podobné. Nejsem závodník,vidlici bych uvítal spíše komfortní.Prodejce mi za příplatek nabízí možnost výměny vidlice za RS REBA Dual Air Lock PopLock , tak jestli to má vůbec cenu měnit a hlavně jaký by byl rozdil při jízdě a jak je to s životností a údržbou vzduchove vidlice. Díky za každé info.

    0 0
    • Mug  

      Podle mě: Scott Scale – spíš delší nataženější posed, spíš závodní geometrie, dobře ovladatelný kolo (technický sjezdy) snadnějc se zvedá do vzduchu. GF HKEK – genesis geumetrie je klasika, vzpřímenější posed (kratši a zdviženej představec) klidný kolo ve sjezdu i výjezdu, dobrý na delší vyjížďky.

      Komponentově podobný, ale tu vidlici bych vyměnil na obou. Pokud se s prodejcem dohodneš, že ti to dá za stejnou cenu s lepší vydlí, tak jdi do toho. Jinak zavírání z řidítek je příjemná věc.

      0 0
      • Mug  

        Jo Scotta určitě L a případně kratší přesdtavec. Přítelkyně má 170cm a M s 90mm představcem je akorát. Já 183cm a 120mm představec taky akorát.

        0 0
      • Tomcat_1  

        Tomu vzprimenejsimu posedu moc neverim :-) Mam neco pres 180 a Lko u GF je jen taktak. Coz nic nemeni na tom ze to je vybornej ram, pokud nekoho bavi vylepsovani – ma slusnej zaklad.

        0 0
        • Mug  

          Rám je to určitě moc dobrej. Mám 29 Paragon v M a dával jsem delší sedlovku i představec. A srovnal jsem se na tom dobře. Ale ta 29" má trošku jinou geometrii. Materál ZR9000 je myslím taky docela dobrej. Neslyšel sem, že by někdo Genesis vyloženě odsoudil. Otázkou jaká je ta G2. Třeba se tu někdo ozve kdo to jezdí.

          0 0
          • Tomcat_1  

            Souhlas. Ono i zalezi na individualni fyziognomii jezdce. ZR9000 je fajn, i kdyz treba u stredovy mufny mozna trochu tenkej – mam to lehce promackly bud po havarce, nebo od nejakyho leticiho sutru (to spis)…kdybych na to neprisel pri myti, nevim o tom :-)

            0 0
            • Mug  

              No já to mám ještě klasiku bez hydroformingu a starý patky. Ale nějakej důlek bych asi taky našel. :-( Známej říkal, že mu 2× prasknul GF rám na Jizerský 50ce. Ale už je to dýl.

              0 0
    • ziki007  

      Scale spíš velikost L, já mám 180 rovnejch a na Mko jsem se nenaskládal, bylo krátký.....

      0 0
    • kesu  

      hlavne si over jestli ten scale jeste je,dovozce ma tusim posledni dva

      0 0
      • Mug  

        Letos je vypráskaná sezóna. Když už něco maj tak v blbý velikosti. A to bohužel platí všeobecně :-(

        0 0
      • ziki007  

        Kdyžtak máme jedno bezprizorní Lko skladem… Příští tejden v rámci J50 se slevou…

        0 0
    • Ladap  

      Já bych to vzal v M. Měřím 174cm a M je na mě tak akorát. Manželka měří 186cm má L a říkala že by to M taky klidně mohla mít. (dokupovala si kratší představec i když má dlouhý ruce)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.