• muppet

    Přátelé,kamarádi vybírám nový rám a takříkajíc mám vybráno (RB – CRR),ale narazil jsem na Superior Racing Team G7 2008 a potřeboval bych tak trochu se ujistit jestli jsem vybral správně nebo je ten SUP lepší volba.Je dražší (2 000,–), lehčí a má delší geometrii i když RB je proti mému stávajícímu Giantu taky delší.Nejsem žádný ultra závodník,jen mám raději rychlejší tempo.

    Předem díky za užitečné podměty.     :-)

    0 0
    • pižmoň  

      Asi bych sel do SUPa RB je taky vynikajici ram a podle me bude mit delsi zivotnost nez superior,ale zase je tezsi a kratsi nez sup.Ale kdyz rikas ze rad jezdis rychle tak bych bral supa..

      0 0
    • walter.n  

      Kdybych to bral z čistě povrchního /funkčně nedůležitého/ mého subjektivního pohledu budoucího sladění k designu rámů, tak osobně si nemůžu okem zvyknout na jednu věc, a to na kombinace černého laku rámu u G7 (2008) a stříbrných klik XT nebo kombinací s SLX, což mi přijde, že u RB tolik nevadí.

      Ono 19" G7 je o 5 mm delší (Efektivní délka horní trubky) než RB CRR ve velikosti XL. Z mého spíše neodborného pohledu může hrát roli, krom představce, i typ budoucí sedlovky, protože hokejka (což teď sám u stejného rámu G7 poznávám) o kousek prodlužuje (či dává tu možnost) nebo jinak řečeno vypadá i hůř, když je sedlo na ní příliš vepředu (rovný zámek pak lepší volba as…).

      0 0
      • walter.n  

        Pro drobné nedůležité upřesnění: mám na mysli kombinaci nových užších klik XT s černými popisy na loňské G7, které se mi jinak velmi páčí jinde.

        0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce