• MrtweyUbrus

    Mám problém! Chci koupit RB CRX ale pořád váhám nad velikostí, měřím 190cm a mám poměrně dlouhé nohy, můj stávající bike Author Versus má rám 21 a 110mm představec a je to akorát,je tu někdo kolem 190cm který jezdí CRX? a má xl nebo xxl? XL je proti authoru 21 o 1,6 cm vyšší u hlavovky a o 3cm nižší u sedlové trubky, celkově je o 1,1cm kratší, XXL je na tom stejně s hlavovkou, sedlovou trubku má stejnou jako Author(550mm) a je o 50mm delší, Radši bych bral XL rám se 120mm představcem a 400mm sedlovkou než XXL se 100mm představcem a 350mm sedlovkou, jo ještě na rámu budou vlaštovky.XXL se mi už zdá jako hrozná koza, ale třeba ne, fakt nevim, v RB mi řekli že moje výška je na pomezí a že si musím vybrat sám jestli chci delší nebo kratší rám, a ted babo raď! Dá se délka rámu nahnat délkou představce? Nebo je readši lepší mít delší rám a kratší představec? Fakt se vůbec nemůžu rozhodnout, pomoc!!!

    Anketa: Xl nebo XXl ?

    XL
    8x
    100%
    XXl
    0x
    0%
    0 0
    • jakub  

      tak to negde vyzkousej… rbecka sou negde na testovani pokud si pamatuju spravne…

      0 0
    • zac  

      Vozil jsem XL a mam 192cm, mel jsem 120mm predstavec a 400 sedlovku ktera byla pomerne dost vysunuta (viz muj bajk v profilu) ale rozhodne si myslim ze je to obratnejsi a lepsi nez mit XLL coz uz je opravdu jak pises koza.ale celkove je geometrie RB kratsi a takova vic enduro nez na zavodni posez.

      0 0
    • black.horse  

      jedině XL… ale to Ty víš…

      0 0
    • pos3k  

      zajed si do zakaznickeho centra na roztylske namesti (chvilka busem z kacerova), tam budou vedet nejlepe, i poradi, i vyzkousis :-) Roztylské nám. 9 141 00 Praha 4 +420 272 770 556

      0 0
      • JMT  

        uz to asi vi… v RB mi řekli že moje výška je na pomezí a že si musím vybrat sám jestli chci delší nebo kratší rám

        0 0
    • JMT  

      jedno temer nejetete xxl prodavam za 3000, dyztak koukni do bazaru (jezdil sem oba, mensi je hezci, ale lip se mi jezdilo na vetsim)

      0 0
    • -jon-  

      Mám stejné paramtery jako ty i s tema delsima nohama … a mam XL … jel jsem si to taky vyzkouset na Roztylak. Naprosta spokojenost. 130 představec a 410 sedlovka a jeste mam min 4cm rezervu nad rysku pro max vytazeni. XXL uz je opravdu leseni.

      0 0
    • peky  

      Jezdím XXL ale mám ještě o 4 cm víc a nohy jak modelka na podpatkách. Tak nevím co si mám představit u těch tvých a XXL naprostá spokojenost. (Jinak všichni co říkáte že to jsou štafle tak máte pravdu :D…ale jinak to nejde :( menší už bych nebral)

      0 0
    •  

      Ticho! Všechny vás zabiju!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.