• Ivoch

    Vlastím starší brzdové páky Shimano Dual Control ST-M765 a chtěl bych je překopat na Shimano XT Rapidfire model 08. S řazením nebude problém, ale když koupím jen brzdové páky BL-M775, tak bych měl 2 dotazy:

     
    1. Jakým způsobem napojím hadičku od brzd do těchto brzdových pák?
    2. Budou tyhle páčky kompatibilní se třmeny XT ze starší XT řady ST-M765 (jestli třeba nebude jiný krok páčky, atd).
    0 0
    • Seadat  

      Napojis ji snad naprosto stejne jako je napojena u dualu ne? jestli si to nedelal najdi nejakej servis, kde maj volno a soupni jim to tam je to prace na par minutek :-) A s pompatabilitou si starosti nedelej, bude to chodit vpohode :-) jtreba stary paky XT tusim 98 nejdou zkombinovat s novejma trmenama jinak dnes by to problem  byt nemel. pockej na reakci ostatnich, ale snad se nemejlim.

      0 0
    • kubad  

      pod tou krycí gumou na konci páky je šroubení, mělo by to být stejné jak na samotných pákách, pokud ne stačí koupit nové koncovky na hadice

      0 0
      • Ivoch  

        Skvělé. Myslel jsem si, že na straně páček to bude horší. Nechtěl jsem nic rvát dolů. Takže sundám tu gumu a uvidíme. Snad to bude sedět. Díkes!

        0 0
        • Vilém  

          Hadicku v trmenech nechas, staci ji pouze prepojit na jine paky. Predpokladam, ze Shimano nepreslo na jinej zavit. Takze maximalne prikoupis 2 olivy a prepojis.

          0 0
          • Ivoch  

            Jaký olivy? Co to je?

            0 0
          • Ivoch  

            A jo – už to vím – nějaký ty koncovky… Ale ty tam přece nechám, ne? Hadičku nebudu zkracovat, jen přešroubuju šroubení a odvzdušním. Nebo je to jinak?

            0 0
            • Vilém  

              Teoreticky je menit nebudes muset, nekdy vsak byvaji moc rozlisovane a tak je lepsi hadicku o 1cm zariznout a dat novou olivu s pouzitim stareho insertu. Jinak tyto dily vede cykloprofi. Konkretne je to v odkazu HK-13 a HK-16 href=„http­://www.cyklopro­fi.cz/katalog­.php?vyr=2&kat=14“ target=„_blank“>

              0 0
              • Seadat  

                Jinak staci zajit do servizu oni ti to bud prehodej, nebo ti prodaj olivky. jinak ja bych si to nechal udelat v serízu -  jakopzto jedinou vec co nedelam doma jsou hydry ale asi jen proto, ze nemam sadu doma :-( ale naco jednou za cas si za to zaplatim mile rad to kilicko :-D

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.