• satanus

    Zdravím. Chtěl bych nějakou cyklo navigaci. Ale je jich nepřeberné množství. A taky nevím jestli má cenu zainvestovat více, na kombinaci sporttestru. Cenu bych viděl max okolo 5 000,– . Takže co má smysl za ty peníze? Díky moc za odpovědi

    0 0
    •  

      Mám Garmin Etrex30 a naprostá spokojenost,trasy plánuji na Mapy cz,podle mne nejlepší mapy i plánovač tras,pak importuji ve formátu GPX do Garminu.

      0 0
    • natureman42  

      Jestli do 5k i s mapama (cely Evropy) tak asi tohle :

      http://gps-navigace.heureka.cz/teasi-one-2/

      0 0
      •  

        přístroj možná pěkný ale ty mapy OSM moc nemusím ale na drudé straně ono ta mapa v tom přístroji zas tak důležitá není.

        0 0
    • Smazaný účet  

      vozím nějakou dobu Holux 132 a celkem spokojenost. Oproti mobilům krok zpět (rychlost, rozlišení) ale zase je to odolný a baterka vydrží celý den (je měnitelná, tj. jde i vozit náhradní). S mapama spokojenost (čr), dle mého názoru výrazně lepší jak OSM a byl to i důvod, proč jsem holux koupil (na druhou stranu mají jen čr a sr, ostatní země stejně musíš zobrzovat v nějakých osm mapách). Nevím, jestli se dneska nedá koupit odolný mobil s velkou baterkou, Smartmaps se dají koupit samostatně, osm najdeš i zadarmo. Pokud by se dneska na trhu něco takovýho našlo, bude to asi lepší řešení jak stará platforma holuxu.

      0 0
      •  

        u takových přístrojů je důležitá výdrž baterie a čitelnost displeje na slunsi,včemž chytré telefony hravě strčí do kapsy.

        0 0
        • Smazaný účet  

          čitelnost na slunci dneska už u i chytrých telefonů není problém. Naopak se lépe orientuješ v telefonu díky většímu rozlišení. Používat přístroj jen na jízdu podle předem naplánované trasy, tak je mi asi jedno co mám. Pokud plánuješ v terénu, tak je to celkem opruz na něšem, co má rozlišení pár pixelů a displej velikosti krabičky od sirek. V době nákupu holuxu jsem měl možnost porovnat s garminem (jeden oregon a etrex máme v rodině) a volba byla jasná. Dneska už možná ale najdeš něco v lepším kabátě (min. garmin edge 1000, ale tam je cena celkem vysoká).

          0 0
          •  

            Ale s vypnutým podsvícením jako u garmina to asi nejde,poverbanka zase znamená kabel,u garmina vyměním dvě tužky a funguje dalších 20–30 hodin.

            0 0
        • pepek  

          výdrž baterie není vůbec důležitá, nastavíš si ji libovolně dlouho nějakou powerbankou

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.