• kapsch  

Podle toho kalendáře na obrázku nás čekají dvě neděle za sebou, jupí – posledního května a prvního června! :))

0 0
      • MavasH  

No což o to, ale cyklistky budou v Římě kroužit už v sobotu a tím pádem budou mít volnou nedělu :D Edit: a to samý cyklisti na CdD a TdS

0 0
    • hustolez  

Moc jsem nevěděl kam to dát, snad to tady neurazí.

Půlhodinové hypnotické ASMR video skládání WvA kola.

7 0
      • Smejči  

Teď si ho mohou rozložit a složit a dát si u toho dvě kafíčka, protože teď nemají kam spěchat :-)

1 0
        • MilesWheeler  

Černý humor? Ten kluk je fakt pechfógl. Sotva přestane padat Roglič, začne s tím WVA. Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby byl na jaře opět… Marnej.

1 0
          • Smejči  

Obecně ty pády mě u profíků hodně štvou právě pro jejich výpadky v tréninku a pak ta férovka v hlavních závodech je taková nevyrovnaná. Viz např. Vinge min. rok. Na to jaké zranění utrpěl, tak druhé místo na TdF s tím odstupem a ty výkony co předváděl – neskutečný borec.

2 0
            • MilesWheeler  

Jinak pod tím ASMR videem hned první příspěvek vtipkuje o nevhodném obutí… A máš pravdu. A ono nejde jen o pády samotné ale o vlivu na tu naši tělesnou schránku. Někde jsem četl o potřebě speciálních uvolňovacích cviků například pro Evenepoela… Ten vliv na výkonnost tam podle mně být musí když si člověk zlomí kyčel, pánev nebo i kotník… Nejsme roboti a tělo se opotřebovává. A například Van Aert měl už zranění spoustu. Svého času jsem si myslel že bude úspěšnější než Vám der Poel… A ono ne. Ale je pravda, že Mathieu měl také ošklivá zranění.

1 0
              • rejdy  

Vliv na výkonnost tam musí být značný. Místo, aby tělo přirozeně regenerovalo, spotřebovává kapacitu na hojení. Ani to nemusí být nějaká velká zlomenina, třeba Pedersen měl po pádu na Dwars door Vlaanderen 2024 (tam, kde se zrakvil Aert) 4–5 kg nahoře, jak tělo začalo v reakci na zranění zadržovat vodu. Sice pak jel Ronde, ale na výkon to mělo jednoznačně vliv.

0 0
              • Aduldinho  

Svého času podle mě také lepší byl, ale to byly právě ty sezóny před vážnými zraněními, však ho na MS v krosu taky mezi elitou párkrát porazil, sic je to trošku pravěk, ale cinklo to zlatě! A jak si vodil na Tour v kopci i Pogiho, na to se taky nezapomíná! ;-)

0 0
    • jkcz  

„Three months for a full return to competition“: Wout van Aert’s recovery may be far longer than initially expected"

Tak to je po jarních klasikách. :(

https://cyclinguptodate.com/…an-initially-

expected

0 0
      • andy97  

Nevěřím, že bude 3 měsíce mimo. To je bráno jako ta nejhorší možnost. Spíše se očekává kolem toho 1 měsíce.

1 0
        • jkcz  

No jo, ale pokud chce na Ronde nebo Roubaix zkusit porazit ty dva nadčlověky, tak musí být v topu topovatém a ne to teď měsíc dva regeneračně šmrdlat. :(

6 0
        • MilesWheeler  

Nemůže se do února dávat do kupy a pak konkurovat Matesovi v možná životní formě a Pogačarovi… To je vyloučené.

0 0
          • andy97  

To určitě souhlasím, že i ten měsíc je dost fatální a bude mu chybět pro ty jarní klasiky.

0 0
            • MilesWheeler  

A Van der Poel vsadil v zimě více na krosy a létá. To zaměření na jarní klasiky je evidentní.

1 0
          • jonys  

Takhle: pomoc to není určitě. Z druhý strany: kolikrát měl tu přípravu vypiplanou do šroubku, mraky kempů, tréninky jak pro tažnýho koně, vychytávání úplně všeho a časování na minuty. A nejlepší sezónu měl v roce 2020, což byla totální improvizace kdy nikdo nevěděl, co bude zítra.

Podle mě měl udělat pár let zpět jednu věc: odstěhovat se na jih. To je to, v čem nemůže VDP a Pogačarovi konkurovat – tréninkový možnosti v zimě. Teď už mu jedno dítě chodí do školy, navíc belgická zima+dětma donešený bacily=je častěji nemocnej. Já mu to nevyčítám, asi k tomu má svoje důvody a nikdo nemá právo mu do toho kecat. Ale zrovna u něj je to takový paradox – na jednu stranu tomu sportu dává strašně moc, z těch top borců možná nejvíc. A na druhou tenhle krok neudělal.

0 0
            • jkcz  

To je dobrý point s tou rodinou. Decka seberou hodne energie, furt se neco resi a improvizuje. Z tohoto pohledu maji Pogi a Mates vyhodu. A co teprve pokladka podlahy v Dansku…

3 0
              • Melvin  

Někde jsem zaznamenal, že MVDP bude brzy otcem, tak pak uvidíme jestli ho to nějak ovlivní. Jsem si právě říkal, jestli třeba i tohle není důvod, proč už příští sezónu nechce jezdit krosy.

0 0
                • andy97  

Myslím, že to říkal Mejtský v televizi ale nevím kde na to přišel. Nikde jsem takovou informaci teda nenašel :) možná ví víc než oni dva :D

2 0
                • MilesWheeler  

Někde jsem se dočetl, že chce vše podřídit XC s cílem na MS a olympiádu. Což by načasováním perfektně sedělo. V klasikách už si nemá co dokazovat, je mistr světa na silnici a bude nejspíš rekordman v cx a podle mně ho ten neúspěch v xc zatraceně dráždí.

1 0
                  • Jáchym 1  

To XC ho určitě zajímá,ale při vší úctě k jeho kvalitám,tohle je jiná písnička.

0 0
                    • MilesWheeler  

Tak jasný, že jsme viděli, že technikou nestíhá. Možná ale právě proto by dávalo smysl se od příští sezóny soustředit na xc.

1 0
        • ladys  

Dle informací co proběhli, tak je to jednoduchá zlomenina lýtkové kosti u kotníku z vnějšku. Asi se odštípla při pádu. Nějak to sešrobovali. Tak je pravděpodobné, že po opadnutí otoku začne na trenažéru.

0 0
        • andy97  

Tak Wout už byl dnes poprvé na kole po zranění.

12 0
      • JerryRed  

Tak to je v pr..li :/ :(

0 0
    •  

Tak snad na Dwars door Vlaanderen uz bude v pohodě a bude zase moct rozjet Powlesovi sprint jako v loni :-D

0 2
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován moderátorem.
      1 8
    •  

Upoutávka na Astanu na fb ,koho by kdy napadlo že uslyší rapovat Betiola :-D

https://www.facebook.com/…/1CPZ15Tndg/

2 0
    •  
      0 0
    • MilesWheeler  

UAEa první výhru… Pěkně.

3 0
      •  
        0 0
    • Pecer  

https://mtbs.cz/…tymy-a-kluby

Nové repre dresy. Nějak mě to neoslovuje. Takové nevýrazné. Těžko se budou nositelé tohoto dresu v balíku hledat.

1 0
      • andy97  

Byli by i lepší varianty třeba :D

5 0
        • MilesWheeler  

Hokejovej je stylovka, ne že ne. Ale jinak mě nový repre dres vůbec neuráží.

0 0
      • Aduldinho  

Mně se to celkem líbí, i když ten předchozí byl prostě tradiční, ale je to asi jen o zvyku! ;-)

0 0
        • BikerM  

Ja jsem asi hrozna konzerva, ale me se ten predchozi libil vic. Coz bude nejspis tim, ze jsem na nej proste zvyklej. Aspon ta zmena neni az tak zasadni, tedy uplna.

Zvlastni mi z toho oficialniho vyjadreni prijde to, ze prodavaji jako by ta zmena byla nejak zasadne dulezita. Myslim si, ze svaz by se mel soustredit na uplne jine veci nez zmena dresu.

6 0
          • cubista  

To je dnešní celospolečenský trend, měnit zavedené dresy a loga. Proč, to by chtělo asi hlubší psychologický pohled. Aspoň, že zachovali nějakou kontinuitu. Některé změny designu a loga jsou úplně na hlavu.

1 0
            • Melvin  

Tak když zůstaneme u cyklistiky, tak si vzpomeň jaké designy dresů se vozily mezi hobíky tak 10–15 let zpátky. To byl každý chodící reklama. Dneska vedou dresy bez nápisů. To samé designy kol. Takže změna je běžná věc.

1 0
      • gerrard  

Mně připadne, že jediný důvod je, aby vynikla loga sponzorů. Ta modrá v trikoloře ztrácející se v modrém podkladu to je děs a ještě se celá trikolora ztrácí v půlce dresu. Za mně se to nepovedlo.

3 1
        • BikerM  

Pred chvili jsem se na to podival znovu a napadlo me to same. Na novem dresu jsou loga vyrazne vice viditelna nez na starem a mam z toho pocit, ze tradicni trikolora je jakoby v pozadi.

1 0
      • Smejči  

Za mě to je skoro jako ten starý. Mohli přijít úplně s něčím novým.

0 1
      • TheJD  

Kdyby radsi neco udelali s tou modrou. Za me to proste neni pekny odstin a je z toho porad vetsina dresu :/

Bile olympijske dresy byly top.

2 0
      • iceduck  

Dres neni uplne spatny, ale mohli popracovat a trochu vic dotáhnout výsledek hlavně kvuli té modré trikoloře.

Co mě ale opravdu vadí je že je Kalas má jen v klasickem a ne aero střihu, což bych uplně nečekal.

0 0
        • skaj  

Bud v klidu, urcite ti udelaji spravnou velikost az ho budes fasovat na sezonu:)

2 0
      • kucka7  

Vám nikomu nevadí nápis " Czechia" ?

Mě to hodně vadí. Ačkoliv to může být správně.

5 5
        • zbartos  

Ve vlastním jazyce to mohou mít asi jen Suomi a (dokonce v azbuce) Rusko…

A navíc ještě nedošlo k celonárodní shodě, že Moravané a Slezané chtějí používat slova Česko a Czechia a už se to pár let nějací ignoranti snaží cpát všude jako oficiální název…

0 0
          • cubista  

Není právě pro Moravany a Slezany přijatelnější Česko než Česká republika?

0 1
        • BikerM  

Me se to vubec nelibi, kdekoliv.

2 4
        • cubista  

Česko, Czechia, Tschechien znamená celá Česká republika. Jednotlivé země mají pak svoje názvy Čechy, Morava a Slezsko, německy, Böhmen, Mähren a Slesien, anglicky Bohemia, Moravia a Silesia.

3 1
      • rejdy  

K tomu už dřív potvrzený Vacek, bude komu fandit.

7 0
        • Aduldinho  

Pecka! Jen bohužel žádný čský GC jezdec jako za časů Romana a Lea! ;-)

0 0
        • brtníček  

Já doufám, že se nejaký Čech objevi i na Giru.

1 0
        • jonys  

Vacek si makne. Jestli pojedou s Milanem a nekym na GC, tak bude rozjizdet ve vlaku i zustavat co nejdyl s lidrem v kopcich. A v TTT samozrejme dulezitej. Bittner by mel byt jednicka, Jakobsen uz asi nic, Eekhoff zuzena tepna a Andersen pryc…

2 0
          • Honzas  

nema jet Tour Pedersen a Milan Giro?

0 0
            • andy97  

Ano. Ayuso lídr na TdF.

0 0
              • Aduldinho  

Tak na toho jsem zvědavej, snad se bude soustředit na výkon a nerozloží tým zevnitř, ale kluci si ho snad srovnaj, myslím, že tam teď mají dobrou partu! ;-)

0 0
                • jonys  

No má tam jet i Skjelmose. Ten byl dost naštvanej a když ještě koupili Geeho, tak zuřil úplně. Ayuso by spíš měl mít nějakou úplně oddanou skvadru. Verona a tak. Pedersen si pojede na zelenej s podporou Vacka. Cicco chce puntíky, Simmons je naprostý solitér, to bude zajímavý.

1 0
                  • rejdy  

Skjelmose má jet i Vueltu a jestli je soudnej, tak musí vědět, že Tour na nějakou zajímavou (top5) pozici v celkovým je nejspíš mimo jeho možnosti. Takže někde potáhnout a třeba zkusit etapu. Ale pravda, jsem zvědavej, koho ještě dopíšou, protože představa, že Cicco a Skjelmose jedou vláček Ayusovi, je taková zvláštní :).

Gee asi teda Giro…

0 0
                    • jonys  

Na mě ten Trek působí, že tam jedinej dělník je Vacek :-)

Milan tam má vlak a jinak to jsou samí takoví lídři nebo sólisti. Kamna, Simmons, Cicco chroničtí únikáři, Mads jako top hvězda, Nys totéž do těžšího terénu, no a Ayuso, Skjelmo a Gee nikdy nikomu tahače nedělali a dělat chtít nebudou. Tao nevím, jestli ještě žije, Mollema už taky asi dojíždí na klid…

Verona, Konrad, Oomen jsou domestici do hor, ale nemají kvalitu.

5 0
                  • andy97  

Skjelmose má jet jako domestik pro Ayusa bez svých ambicí GC na Tour. Prý s tím nemá problém, co tak říkal do médií. Ale skutečnost může být jiná. Celkem pohybuji, že tam nechá život pro Ayusa na Tour :D Mě celkem překvapilo, že prodloužil v Treku smlouvu.

0 0
                    • jonys  

Počkej, já právě myslel, že on prodloužil s tím, že bude GC lídr. A pak tam vpadl Ayuso. Což Skjelmo moc nedával…načež dotáhli ještě Dereka.

0 0
                      • andy97  

Tour pojede na Ayusa. Vueltu by měl jet na GC. Gee bych tipl, že pojede Giro, tam nikdo nemá jet na GC. Cicco jen na etapy.

0 0
                      • BikerM  

Jestli se nepletu, tak prodlouzeni smlouvy u Skjelma bylo oznamene az po prichodu Ayusa. Ale jestli nebylo nahodou podepsano uz predtim.. to tezko rict, to se nejspis snadno nedozvime. Kazdopadne si myslim, ze moc dobrych zavodaku s podobnyma, ne-li stejnyma ambice v jednom tymu nebude delat dobrotu.

Chapu, ze je fajn mit vicero karet, ale toto je asi nestastne kombo.

2 0
                        • andy97  

Něco jak v Boře, tam též je moc kohoutů.

Jsem zvědav na Vismu, tam je podstatě jen Vingegaard na GC, pak teoretický Kuss a Jorgenson.

0 0
                          • jonys  

Bora taky, no.

0 0
                          • rejdy  

Koukal jsem teď na video s Jorgensonem a má cíl vyhrát nějakou klasiku a etapu na Tour (z úniku), na GC se asi zatím nevidí. No, jestli platí ten UAE blacklist, tak good luck :).

0 0
                            • jonys  

To je pro Visma teda slusny ustup z pozic mit prakticky 1 top GC borce. Jestli maji nejaky talent co vystreli nevim, ale meli byt asi vic aktivni na prestupovym trhu.

0 0
                              • andy97  

Je tam Nordhagen který letos skončil třetí na Aveniru ale jinak asi nic. Otázka koho přivézt aby hned jezdil o podium na GT. Možná takový Hindley z Bory by nemusel být špatný.

0 0
                                • jonys  

Dumo, Rogla, Cian a ted Yates a jestli Jorge nechce byt GC jezdec…se jim to rozpadlo. Ale treba nekym prekvapi.

0 0
                                  • rejdy  

On Jorge mluvil ve smyslu, že má teď možnost se nějak vyprofilovat, má nejlepší věk, smlouvu ještě na 4 roky… Že nechce být GC jezdec, nezaznělo. Ty cíle zmiňoval na rok 2026, takže třeba postupně může doplnit/nahradit Vingeho, u kterýho bych se nedivil, kdyby to za 3 roky zabalil… Doplnit by Visma měla, ať už teda rovnou GT GC jezdcem, nebo vrchaři domestiky.

1 0
                                    • MilesWheeler  

Taky si může rozvazovat ruce.

0 0
                                    • jonys  

Aha. Diky. No ja byt jim, jdu do klasik. Ma motor, je odolny v chladu, na GC mi prilada moc urostly. Ale Kruijs ma taky siroky ramena a GT umel, no.

0 0
    • andy97  

Kdyby se někomu stýskalo po závodech.

Tak v Austrálii se jede národní šampionát.

https://kick.com/…g-live-video

5 0
    • MavasH  

Bahrain bude vozil čínský kliky s powermetrem ELILEE https://x.com/…267723620559?s=20

1 0
    • Cabasekxxx  

Magene partnerem Astany ve WT

3 0
      • rejdy  

Jak jsme řešili Jorgensona, tak zaměření na Ardeny s vrcholem na Liege…

https://www.procyclingstats.com/…eo-jorgenson

https://www.youtube.com/watch?…

1 0
        • andy97  

Jorgenson asi chtěl zkusit změnu. A Visma nemá momentálně moc nikoho kdo by mohl jet o přední příčky na Ardenských klasikách. Na kostkových klasikách ten výběr je lepší (Wout, Laporte, Campernaets, Brennan).

0 0
        • MilesWheeler  

Pauline to přes zimu zase sluší.

0 0
          • andy97  

Je to dobře. Na Tour “nevypadala” dobře no.

0 0
          • MavasH  

Ve Vismě angažovali rekvizitáře/techni­ka z Cimrmanovy Zlatovlásky? :-O

0 0
      • andy97  

Určitě dělá Jonas dobře, že pojede na Giro. Při vší úctě na Tadeje momentálně nemá nárok. Když vyhraje Giro tak bude mít všechny Grand Tour vyhrané.

2 0
        • jonys  

Je to tak. Příležitost je potřeba zkusit využít, nevíš, kdy přijde další.

2 0
          • rejdy  

Jo, jo, taky by Pog mohl letos vyhrát Roubaix a WCH a příští rok jet všechny GT :)…

1 0
        • Melvin  

I divácky by to mohlo být zajímavé. Jak moc bude mít navrch na další GC soupeře. Asi to nebude jak Pogi, který jede Giro defakto jako rozjetí před Tour.

2 0
        • MilesWheeler  

Přesně z toho důvodu jel tenkrát Tadej Giro. Ne že by snad na Jonase si nevěřil, ale po dvou prohrách potřebovali v UAE výhru na GT a s vybraným Girem se pak prohra na Tour nejen lépe kouše, ale hlavně vysvětluje sponzorům.

0 0
    • Pecer  

Kateřina Obstová a její vyjádření

https://www.facebook.com/photo?…

0 0
      • andy97  

Jak jsem to postupně četl ty problémy, tak hned mi bylo jasný, že to bude problém s tepnou, to se níže v článku potvrdilo. To jako nikoho v týmů / lékaře nenapadlo, že je to tento problém, když to byl ukázkový případ. To mě překvapuje celkem. Kór když poslední dobou těch případů bylo dost.

5 0
        • rejdy  

Úplně stejně… Jak jsem přečetl: „noha se změnila v kámen“, tak byla tepna jasná. (nebo bych o ni jako o možnosti uvažoval)

0 0
        • jonti  

Zpětně když to takhle popsala, to smysl dává, ale vzhledem k tomu, že ani u profíků v pro tour to často roky neumí diagnostikovat, to nebude tak jednoduché zjistit.

0 0
        • MilesWheeler  

Taky jsem si říkal. A těch případů je opravdu hodně. Snad se to Katce podaří vyřešit lépe, než Elimu. Zdenda už se na předchozí úroveň bohužel nevrátil…

0 0
          • bara2  

Aru se taky nevrátil :-(

0 0
            • andy97  

Loni byl F. Jakobsen na operaci u obou noh. Tak uvidíme, jak se mu povede. Ten si těch problémů teda vybírá hodně :(

0 0
            • MilesWheeler  

Aria jsem měl taky rád. Pravda. Mně prostě přijde, že pokud je už jednou zúžená tepna, tak těžko po operaci bude fungovat líp, než zdravá…

2 0
      • keymaker  

Člověk by řekl, že kontraindikace někdo objektivně zhodnotí a popřípadě pomůže… mno, asi ne… :-( holka si musela projít peklem. Psychicky to musela být opravdu náročná sezona…

0 0
    • rejdy  

Před chvílí potvrzen Gee na Giru + další program:

https://www.procyclingstats.com/rider/derek-gee

1 0
    • MilesWheeler  

https://www.roadcycling.cz/…ivotni-forme

No nevím, jestli je ten kluk ještě nohama na zemi. Jeden rok místo soustředění pokládá podlahu v kuchyni a teď pojede na dvě GT? Nevěřím, že bude na Tour lepší než na Giru. Není to Pogačar. Navíc bude na Giru bojovat proti Almeidovi. Když jel Pogačar double, tak soutěžil s Thomasem za zenitem…a to, že by ho vloni dostal na kolena jsem si to nevšiml..... Ale asi si taky představuju jinak než chytit 5 minut.

0 0
      • Aduldinho  

Za mě určitě lepší vrabec v hrsti v podobě Gita než Tour na střeše a nepodceňoval bych dvojnásobného vítěze Tour! A hlavně když vyhraje Giro bude mít triple a to ani mistr mimozemšťan zatím nemá.

V květnu mu budu určitě držet pěsti, Tour už bude jen třešnička! ;-)

6 0
      • rejdy  

Myslím, že nohama je na zemi celkem pevně. Nebude vykládat do novin, že si je vědom konkurence v podobě Pogačara na Tour, proto jede radši před tím Giro, protože Almeida je v porovnání s Pogem pořád o level níž. Stejně tak nebude říkat, že je možný, že na Tour pak bude unavenej. Tohle jsou připravený odpovědi pro média, už to není v tomto ohledu žádnej zelenáč…

Jinak to smysl dává, jak píše Adul. Jo a snad si najdu ten rozhovor v originále, protože jsem přesvědčenej, že Jonas rozhodně neřekl, že dostali Pogiho na kolena, to bude zase nějakej zajímavej novinářskej překlad :), ale můžu se mýlit.

6 0
        • Paja  

Možná řekl, že Pogiho bolelo koleno ;-)

1 0
        • MilesWheeler  

Dobře. To s těma nohama na zemi se mi nepovedlo. Nemělo to vyznít tak hanlivě. Už jsem před tím zmiňoval, že 24 to Pogi pojal stejně. Lepší Giro v hrsti… Však víme. To, že se pak tři největší konkurenti zrakvili pak z mise téměř nemožné, udělalo misi velmi pravděpodobnou… A nikdo neříká, že Pogi bude pořád na stejném levelu. I on je jenom člověk. I když osobně mu pátou Tour a první Vueltu přeju.

1 0
      • SantiagoK  

Zatím predbežně predpokladané sestavy ,vzpomněl jsem si na Kusse jak v roce 23 nejdřív pomohl vyhrát Rogličovi Giro pak Vingovi Tour a po tom sám vyhrál Vueltu to byl skvělej úspěch na který by se nemělo zapomenout.

5 0
    • Agent007  

Začátek tour 2027:

První etapa v rodném kraji Oscara Onley.

2 0
      • Agent007  

Podle Gemini bude nejpravděpodobnější start tour 2028 v Lucembursku, na druhém místě v Praze, na třetím v Reims ve francii, a nejmíň pravděpodobně ve Slovinsku. Během pár měsíců se to dozvíme. Já tipuju Lucembursko

0 1
        • Aduldinho  

Aaa…tady se někdo probral ze zimního spánku? Stále čekáme na foto v červeném dresu! :-)

2 0
          • Agent007  

Tak čekejte, čekejte…to že je někdo nejlepší znalec profi silniční cyklistiky, nezáleží na červeném dresu, ale na jeho znalostech. Ještě budeš muset hooodně zabrat, abys se mi vyrovnal.

2 2
            • Aduldinho  

Tož to ja! :-)

0 0
            • andy97  

Když si takový znalec, tak vyhraje letos někdo z Ineosu konečně nějakou GT? Nebo budou zase marný?

1 0
            • gersa  

Je u zdejších GT soutěží gentlemanská dohoda, že vítěz dodá foto v trikotu příslušné barvy.

Takže ty nemusíš…

1 0
              • Agent007  

Bohužel, nemám ve svém šatníku žádné růžové, žluté ani červené tričko, jelikož nejsem homosexuál. A kupovat si ho kvůli tomu určitě nebudu.

Další nepsaná dohoda říká, že vítěz se může celý následující rok vytahovat se svými znalostmi na zdejším bike fórum. Což tímto činím.

0 14
                • andy97  

To jediné, čím se zde vytahuješ, je, že jsi úplný kok*t :D

2 0
                  • keymaker  

To uz ani neni potreba zminovat, ne? :-)

0 0
                  • Agent007  

Jen si tu něco odložím…ten tvůj duševní vulgární průjem chápu, neúspěšní, neznalí a mrzcí závistivci se tím vyznačují. Kde chybí argumenty, používá se vulgarita

1 7
    • SantiagoK  

Píše že je znalec,ne jasnovidec

1 1
    • SantiagoK  

Picnic postNL budou letos skoušet airbag

https://www.bikeradar.com/…for-cyclists

V tomhle videu je vidět jak to funguje,mě přijde že je to docela šupa kdyz se nafoukne.

https://www.facebook.com/…/1G7aoNpvNd/

2 0
      • TheJD  

Je to technologie, ktera se bezne pouziva napriklad v MotoGP nebo pri sjezdovem lyzovani. Tady je to asi hlavne zmensene a odlehcene, jinak stejne.

0 0
      • Aduldinho  

Jak může ten borec, co jede s ním, jezdit s ráfkovejma brzdama a ještě po zadním? :-D

1 0
    • robb  

Tour Down Under začíná už zítra

https://www.procyclingstats.com/…n-under/2026

3 0
      • miche  

Dnešní ženská 3. etapa byla zábavná, sestřih na youtube, ten dojezd … co tam ty holky z UAE dělali? :-)

0 0
      • Agent007  

Dnešní prolog dopadl podle očekávání. Moc hezký závod a začátek sezóny.

0 0
    • Agent007  

Oscar Onley za mlada. Konečně se mu splnil sen, jezdit za vysněný tým.

1 1
    • jonys  

Tak zkusime prvni sazku…

Jestli porad plati, ze QS je zlata adresa sprinteru, tak tu nemuze byt takovy kurs.,ne?

0 3
      • jonys  

Těsně :-)

Vyhrála posila jinýho týmu. Tak uvidíme, jestli se Godon chytne naopak v Ineosu.

0 0
        • andy97  

Na sprinty by měl být hlavně Welsford. Godon je větší univerzál.

0 0
        • jonys  

Opraveno. Easy :-)

To je zas dominance, kolik tech vyher daji letos? 200?

0 1
    • Pecer  

Teologická rada Vatikánu došla k závěru, že ze všech sportovců si nebe nejvíce zaslouží boxeři a cyklisti. Základním principem boxu je totiž co nejvíce rozdávat a cyklisti se zase příkladně starají o duše.

:D :D :D

6 0
    • jonys  

Bora :-)))

https://x.com/…655771648431

3 0
      • Albert8  

Třeba Pog myslím dává altitude camp až před Tour a na jaře jezdí i tak docela obstojně.

0 0
    • SantiagoK  

Uz to zase začíná, Uae dominují v první desítce

0 0
    • andy97  

Wout a jeho nové kolo :)

3 0
      • orm  

Nevedel jsem, ze prestoupil do Decathlonu :-).

4 0
        • Vrci  

To by mě zajímalo jak velikou radost z toho mají v cervelu.

0 0
    • robb  

Něco z domácí tvorby

https://www.youtube.com/watch?…

1 0
    • SantiagoK  

Aktuální informace na síti :

These two Strava accounts claim that Jonas Vingegaard crashed today during training in Malaga.

The first fan Pedro Garcia Fernandez said that Jonas crashed while going fast in downhill and the second one writes that at the last bend, he found Jonas by the guardrail, with blood on his face, the aftermath of a heavy crash. He stopped, offered help, and was waved away in anger.

Let’s wait for the official news from Visma about it.

Uvidíme jaký budou oficialní zprávy.

0 0
      • rejdy  

prý je ok

https://x.com/…197272293468

0 0
        • daymaker  

Takže se jim tam motali nějací ocasové s GoPro a to byl důvod pádu? :-)

0 0
          • rejdy  

Pochopil jsem to tak, že jel Jonasovi nějakej místní ocas v háku, což se mu nelíbilo, tak mu chtěl ve sjezdu ujet, přepálil to a lehnul.

https://velo.outsideonline.com/…led-amateur/

0 0
            • andy97  

Je to každým rokem horší. Se nedivím, že i Pogačar byl někdy z toho podráždění a nejezdil někdy i v duhovém dresu aby nebyl tak poznat. Myslím, že Pidcock v Chile takový starosti nemusí řešit.

0 0
              • SantiagoK  

Pogačar byl spíš už unavenej z toho jak se s ním chtěl někdo pořád fotit tak mu sponzor vyrobil ten dres s nápisem do not disturb.Nedávno jsem viděl video od kluků s Křižakovo akademie jak behem tréninku potkali skupinku profíků z wt byl tam i Pogačar a Evenpoel jeli za skupinkou a nikdo je nevyhánel jen Remco tam dělal velitelská gesta a korigoval kolegy kde mu mají jet ale to už je takovej jeho styl a když jede sám borce z háku odhání.Většina profíků je s tim v pohodě, vědí že se tam hobík stejně moc dlouho neudrží.Jako hvězda wt musí Vinge předpokládat že během tréninku potka hobíky co ho znají a budou se chtít třeba kousek za ním svézt když se mu to nelíbilo mohl zastavit a normálně jim to říct přece jenom netrenuje na uzavřených silnicích s doprovodem a musí myslet především na svoje bezpečí.

0 0
            • daymaker  

Takže ano, buď ctižádostivý hobík, nebo insta lovec. :-(

0 0
            • Melvin  

Jako nechápu, proč nepočkal na nějaký brdek, kde by ho orval a ani by se nezpotil, nebo mu rovnou řekl ať se na něj nelepí.

3 0
      • keymaker  

Tvl začíná z něj být druhej Rogla

0 0
    • rejdy  

Vine out s frakturou člunkové kosti asi po srážce s klokanem v 5. etapě TDU.

0 0
      • SantiagoK  

Ano je to po té srážce ,Mikel Bjerg má také nějaké zlomeniny ,přesto že tdu vyhráli to pro ně nedopadlo úplně nejlépe.

0 0
    • JerryRed  

Tady to moc nevypadá : Ani klokan ho nezastavil

0 0
    • robb  

Týmy co pojedou Flandry

1 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.