• kany94

    Čau, chtěl bych se zeptat. Koupil jsem nové zapletené karbonové kola. Staré bych chtěl prodat najeto cca 7tis. Jedná se o DT Swiss R460. Na netu jsem našel jenom ráfky. Vůbec nevím jakou nahodit cenu. Máte někdo nějaký rozumný tip? Díky moc

    0 0
    • virtualcop  

      A na to musíš založit samostatný thread (ještě s neobsažným nadpisem, kterých je tu nesmyslných asi tak milion)? Není lepší se na to dotázat třeba ve vláknech jako 32. Daruji, vyměním, levně prodám, nebo technických dotazech? Tam máš celkem šanci, že ti někdo třeba rovnou dá nabídku, která ti bude vyhovovat.

      Dal sis ty kola do vyhledávače a zjistil si nějakou průměrnou cenu, co se zhruba prodávají (bazary, e-bay apod)?

      0 0
      • kany94  

        Pardón, kvůli dotazu jsem se zaregistroval a nevím, jak to tady funguje. Do bazarů jsem se díval, ale e-bay mě nenapadl. V obchodech nic nebylo. Díky za pomoc, příště budu chytřejší a napíšu někde do již existujícího vlákna. :)

        0 0
      • milan.v  

        On je z generace XYZ, ti přece nebudou s ničím ztrácet čas (kromě Facebooku, Instagramu,… ), hledat více, pokud to není přes Google a za pár sekund a také jim nic nemůžeš vyčítat, protože se hned urazí, co si to dovoluješ… Oni a jejich způsob života má přece zelenou…

        2 2
        • Tomcat  

          Dědo je to milénial nebo posledni z X Generace a co? Tohle to s tim nesouvisí. Ok boomer!......

          0 1
        • virtualcop  

          Tak zase je alespoň slušnej a má i nějakou snahu (na rozdíl od velké většiny těch ostatních) :)

          Kany94 – dej to do toho bazarového threadu – prodávaj či naceňujou se tam věci i dražší. Ale dej to tam pokud možno s fotkou/fotkami a dobrým popisem (ráfky nejsou to primární, cenu běžných hliníkových kol dělají především náboje a samozřejmě celkový stav).

          0 0
          • kany94  

            Díky moc! Mrknu na ty náboje, umyju nafotím a hodím to tam! Jinak jsem se omluvil a byla brána vážně bez sarkasmu, přístě už budu vědět. Jinak co se týče generací a škatulkování na základě věku… Mám kamarády i v té Z generaci a většina je slušnější, vychovanější a mají respekt ke starším, kdežto hodně starších si myslí, že věk je zásluha a jsou neustále zapšklý. Howgh

            2 1
            • adam320  

              „kdežto hodně starších si myslí, že věk je zásluha“

              To si mysli jenom zoufalci, na ty se muzes vyprdnout

              0 0
            • Breakpain  

              Neboj, dorostes do toho ;)

              0 0
        • skaj  

          Gratuluji, skvele jsi demonstroval ze schopnost se rozumne chovat s nejakou generaci a vekem vubec nesouvisi:)

          0 0
    • Vilém  

      Bez toho abys vedel co je pouzito za naboje nema smysl nic odhadovat.

      2 0
    • JachymP  

      Můžeš zkusit tak za 1500 Kč (cena nových ráfků), ale spíš myslím, že po 7000 km to ani takovou hodnotu nemá. Jaký máš náby je skoro jedno, počítám, že DT240s to asi nebudou, takže ty náby tomu cenu až tak moc nezvednou. A špice už vůbec ne.

      0 0
    • jonti  

      Bazarová cena jetých průměrných kol bude velmi nízká – přibližně polovina až třetina běžné internetové ceny. Pokud je na ráfkové brzdy, tak spíš ta třetina.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.