• raw 4

    Ahoj, potřebuju poradit s procvaknutým pláštěm. O víkendu jsem si z boku poškodil plášt, je v něm tak do 1 cm škuba, z které ale nevylízá duše. Má vzadu plášť RaRa s ještě dobrý vzorkem a nechtěl by ho ještě vyhazovat. Napadlo mě tam dát ze vnitř záplatu na duši. Vydrží to? Nebo máte ještě jiný fígl, jak na to? Či ji mám vyhodit? Díky všem za rady.

    0 0
    • kubad  

      záplata, víc záplat, zalepení zašití, možností je kopec

      v historii to určitě najdeš

      0 0
    • Japhy  

      Já jsem zaštupoval obyč. Spešl Ground Control s drátěnou patkou vlascem Mitsubischi ION Power Super Část 0,35 mm 15,7 kg, kolega je rybář a tenhle zbytek mu přišel první pod ruku. Z vnitřní strany záplatu na duši, z vnější strany asi 3 vrstvy obuvnického lepidla na gumu. Od zaštupování jsem najel cca 500 km a drží. Teprv tenhle týden (pokud přijdou nový pláště) půjde do popelnice. Takže se zašitím spokojenost, byla by škoda pláště s ještě dobrým vzorkem.

      0 0
      • Stingray  

        Vlasec je pružnej, doporučuju raději tzv. pletenou šňůru – fireline,dynema, atd. dá se koupit v metráži za pár kaček. Ve větších průměrech to v ruce nepřetrhneš, je to hodně odolný, neprotahuje se to a všechno co tím sešiješ tak drží fest.

        0 0
        • Japhy  

          Ta pružnost vlasce nemusí být u pláště na škodu. Každopádně dík za tip, na nějaké hardcore šití třeba batohu se ta pletená šňůra může hodit.

          0 0
        • Concorde  

          Muze pouzit klidne i mensi prumery. Pletenky maji fakt obrovskou pevnost na svuj prumer

          0 0
    • Mamut  

      Z vnutra zalepit zaplatou vystrihnutou zo stareho tenkeho plasta a zvonka obyc. zaplatou. Len obyc. zaplaty bez spevnenia vlaknami neudrzia to roztahovanie pri nafukani. Na sitie sa vykasli, zbytocna namaha. Takto podlepujem Conti RK SuperSonic a aj drzi dlhodobo v pohode aj 3.5 atm na zadnom.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.