• Tomkac

Hledám něco čím přitvrdím RS domain… prodávají se tvrdší pružiny nebo tak něco? Pamatuju si že to řešil kdysi kámoš a říkal mi něco o tom že dovnitř narval nějaké podložky, ale nevím jestli je tohle zrovna správná cesta..

0 0
    • Tomkac  

aha… tak prodávají… nevíte jaká tam je od výroby?? Ať si neobjednám tu samou …

0 0
      • kubad  

stačí povolit jednu matici a podívat se na barvu pružiny

0 0
      • Pedro404  

Vyšroubuj horní víčko na levý noze a pružina na tebe vyleze, je na ní barevnej proužek, kterej značí tvrdost.

0 0
        • Tomkac  

ok… díky… jinak s těma podložkama je to asi blbost, že?

0 0
          • Tomkac  

jak je to s těma barvama?? žlutá, červená atd…

0 0
            • Pedro404  

Záleží na ročníku, v ňákym roce to tušim změnili. Vygoogluj si rockshox coil spring chart nebo tak.

0 0
          • Pedro404  

Podložky změní předpětí pružiny, takže bude tvrdší, ale de to aplikovat jenom omezeně. Každopádně se tam nějaký dávaj už z výroby, je dost možný, že tam nějaký budeš pod víčkem mít.

0 0
    • Tomkac  

tak jsem vytáhl pružinu a zjistil, že na ní žádné barevné označení není… (kde to jako má být?) Nebo to už jde má porucha barvocitu tak do kytek??? :-D Naštěstí jsem na levé noze našel nálepku a v malém červeném obdelníčku bylo napsané medium coil spring… Takže teď bych měl mít pružinu na 72 až 81kg… Ale to sakra mám!! mám s hadrama tak 75 a fakt chodím na doraz furt… takže modrou?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.