• kukin

    Koupil jsem si nedávno led světlo NiteNumen BC-A2 LED u Ledexpert- http://www.led-expert.cz/…yklosvitilna. Musím říct že svítí parádně a hlavně to dálkové ovládání je fakt dobrá věc. Při nabití svítí na světle 3 kontrolky ale asi po 10minutách už svítí, spíše bliká jen jedna-to bych měl bych už nabít. Tak se ptám je to normální, potřebuje ten akupack nějakou dobu na naformátování? Nabíjel jsem ho zatím asi 4×.Od Ledexpertu jsem dostal odpověď že to normální není, že to mám ještě vyzkoušet a když tak poslat na reklamaci. Nemáte s tím někdo zkušenost?

    0 0
    • Smazaný účet  

      Normální to není. Akupack žádné formátování nepotřebuje. Pošli jim to zpět.

      0 0
    • z0diaC  

      poslat zpět … LiIon se neformátuje ..... jak jsi se svítilnou spokojený ? – napiš nějakou „recenzi“ …zaujala mě.

      0 0
      • kukin  

        Jezdím na podzim a na jeře ráno do práce ještě potmě a tak jsem potřeboval světlo které opravdu svítí. S tímto jsem spokojený. Svítí opravdu silně, i kužel světla je dobrý. Ta baterie se opravdu nějak po několika nabití NAFORMOVALAˇ. Zkoušel jsem výdrž doma a na nejmenší výkon s přestávkami jsem naměřil 17h.Výrobce sice píše 33h ale i těch 17 je v pohodě. Jinak dálkové ovládání je paráda. Nedovedu si představit přepínat světlo tlačítky ne jeho těle v rukavicích a potmě. Když proti mě nikdo nejede tak zapnu dálkové světlo a když tak ho rychle přepnu dálkou co mám po ruce na řidítkách.Jen konektor od dálkového ovládání co se zasouvá do světle má nějaký špatný kontakt a stačí s ním malinko pohnout a už dálka nefunguje. Ale stačí tento káblík zajistit stahovací páskou nebo ho rovnou přiskřípnout pod ó kroužek co drží světlo a je to dobrý. Dálková ledka svítí rovně a druhá je pod úhlem sklopena k zemi.

        Funkce dálkové ledky je blikání, plný výkon, slabší výkon.

        Funkce potkávací ledky je blikání, plný výkon, střední a nejslabší výkon.

        Ledky mohou svítit nebo blikat nezávisle na sobě. Dálkové ovládání ovládá každou led zvlášť.

        Jsem tady spokojen.

        0 0
        • itvostro  

          Kup si redukci (nebo udelej) DC – USB a kup si powerbanku, ktera je mnohem levnejsi nez akupack a mas po problemu

          0 0
          • drood  

            Jenže powerbanka dává pro 2 XM-L příliš nízké napětí i proud. A USB se na vyšší proudy fakt nehodí. Jediná použitelná powerbanka je ta, která má DC výstup, který obchází USB driver. Jinak to svítit sice bude, ale méně, než by mělo.

            0 0
    • Staifus  

      Využiji tohle vlákno. Mám nově Nitenumen X8 a super. Jen ten držák bych si představoval pevněší. Jak ve sméru nahoru tak dostran. Řešil jste to někdo? Třeba něco jako má Fenix BC30?

      0 0
    • CZ_Bee  

      Dnes mi dorazilo nové světlo Nitenumen X8 a byla jsem příjemně překvapená – držák je inovovaný. Už tam není ten stativový šroub – světlo se pouze nasouvá do kolejnice a zaklapne. Na upevnění není pásek, ale je tam šroub (podobně jako u Fenixe v příspěvku nahoře). V těle svítilny už není ani otvor pro šroub.

      0 0
      • CZ_Bee  

        Ten držák je asi nejlépe vidět tady: http://www.gearbest.com/…_504268.html?…

        0 0
      • Staifus  

        Odkud objednáno? U Led-expertu je na obrázcích třeba stále původní držák. Díky

        0 0
        • Smazaný účet  

          Dnes mi doslo z Led-expert a uz ma pevny drzak. Maji to uz pridane i v popisu svetla. Je to pecka, zatim vyzkouseno v garazi a uz se tesim na vecerni prijizdku. Hlavne ho musim mit na riditkach trosku povolene, protoze jinak s tim nejde ani silou hnout a kdyby jel nekdo naproti me tak by asi chvilku nevidel…

          0 0
      • bajkondra  

        Mám ho cca tři týdny a také s novým držákem.....až dnes jsem se tedy dozvěděl, že je nový :-) světlo svítí peckově, nezkoušel jsem ještě max výdrž, ale jsem spokojen

        0 0
    • Staifus  

      Pořídil jsem si novější verzi tohoto světla s pevným držákem. Výrobce uvádí, že si světlo pamatuje poslední režim světla i světelný okruh. Režim bych řekl ano, ale světelný okruh vždy jen základní… jak to máte vy?

      0 0
      • cyklon  

        Koupil jsem ho asi pred mesicem a ma to taky tak.

        Pamatuje si mod 1 okruhu a pokud mam pri vypnuti 2. okruh, pri zapnuti je to na prvnim modu 1.okruhu.

        Celkove to ovladani a rozdeleni na 2 okruhy mi moc nevyhovuje a blikaci mody jsou nepouzitelny.

        Ale jinak sviti pekne.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.