Potřebuju poradit prosím (spěchá!!)

37 nepřečtených
  • oginecek

    Dobrý den potřebuju poradit mám 170 cm..chci si koupit svoje první freestylové kolo..vybral sem si kolo Mongoose Fireball 24¨…bude mi tato velikost stačit? prosím o radu..spěchá­..děkuji..

    Tady je odkaz na kolo:http://www.nejlevnejsi-kola.cz/…all-24-.html

    Vážně moc děkuji za každý názor…

    0 0
    • Pedro404  

      Těch 24 palců je průměr kol, o rámu to neřiká nic. Nejlepší je vyzkoušet na prodejně. Co na tom chceš jezdit? Freestyle a freeride se docela liší. I když, s tou vidlí je označení toho kola za freerideový celkem eufemismus.

      0 0
    • Tomcat  

      Vážně moc děkuji za každý názor… …že nevíš co chceš

      0 0
    • Volis  

      Hele proc to tak specha? to je posledni kolo ktery maj ci co?

      Ja bych si fakt rozmyslel co si chces koupit…

      0 0
    • umpalumpa  

      Tohle kolo spíš vypadá jako nějaké dětské než dirt/street. Já osobně mám 167 cm a vozím Authora 13" rám a nemůžu si stěžovat. Asi nemáš dost peněz podle volby ale i přesto by se dalo určitě najít něco lepšího. Do lesa to není určitě, vidlice s 4cm zdvihu působí spíš směšně.

      0 0
    • Ramius  

      Tohle kolo je opravdu dětský , na tomhle si myslim , že by jsi se ani náhodou nesvezl.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Stejná značka i název, nepatrně nižší cena (starší model) a pro Tvé účely určitě použitelnější… http://pcshop.pells.cz/…e_d9485.html

      0 0
      • Vilém  

        To kazdopadne. Oproti te hruze nahore to bude pouzitelnejsi.

        0 0
      • oginecek  

        Díky moc..sem rád že se konečně našel nkdo kdo jenom nekrafá ale spíš myslí věcně..dík moc..

        0 0
    • oginecek  

      http://pcshop.pells.cz/…l_d6212.html

      co třeba tohle?

      Já se važně nevyznám v těch velikostech…co vy na to?

      0 0
    • Mr.Duck  

      No jestli to chceš mít trochu univerzální, respektive mít slušný kolo na dirty, ale mít možnost se prohnat i v lese, tak bych šáhnul po tom Fireballu, cena pěkná, vidlice šílená ale ono za ty prachy nic lepšího nevymyslíš. Vykašlal bych se na 24" kola, jestli s tim nechceš jezdit vyloženě jenom dirt, štrýt a podobný, ne že by se s nima nedalo do lesa, ale bude to divoký.

      Nejsem sice žádnej expert, ale taky sem nedávno kupoval kolo za dost malej peníz, taky na nesmyslný poletování, tak sem zjišťoval co a jak, a přece jenom sou tam dost rozdíly. Stačí moje relativně dlouhej AM spešl, kterej sice chce trochu víc úsilí když chceš udělat trochu triku, ale zas v rychlosti ne třeba na velkym skoku je to celkem stabilní, oproti dirtu kterej je prostě divokej, hravej, ale na lesnim trailu kde netrávíš ve vzduchu půlku času trochu ztratí.

      Podle úrovně kola předpokládám, že to chceš na začátky, tak bych určitě vzal tu 26" která bude stabilnější a mohla by trochu víc odpouštět, a ten mongoose fireball zas neni tak dlouhej aby tě to znatelně omezovalo oproti ňákýmu „bmx“ (čti 24", i když vono i ten firebal,,, ;P)

      0 0
      • oginecek  

        fakt díky moc za cenný rady..vážně děkuju…ten fireball..vypadá fakt v pohodě jenom se bojim tech brzd..radši ybch kotoučový..protože s těmahle važně nemám dobrý zkušenosti..naká rada..?

        0 0
        • Mr.Duck  

          No osobně to můžu jedině podpořit, myslim že kotouče sou jedna z věcí co mi nejvíc zpříjemnily jízdu ) Otázkou je, kolik do toho můžeš investovat, určitě by stálo za to, prolýzt inzeráty na dolekop.com a kouknout po ňákym jetym dirtu s 2 kotoučovkama (do začátku bych nebral jenom zadní, ale taky se to dá) a ideálně s přehazovačkou, řek bych že singlespeed taky docela omezuje, kdyby tě začalo víc bavit prohánět se lesem z kopce dolu )

          0 0
    • oginecek  

      http://dolekop.com/…a-gt-chucker

      tak eště sem anšel tohle..tak čekám vaše komentáře :D

      0 0
      • Vilém  

        Vzdyt je to zase z unora. To myslis, ze je ma? I pokud by mel, tak bych jetyho Chuckera, ktery dost praskaly, nebral.

        Nespechalo to nahodou?

        0 0
    • krtex  

      zdar mám na prodej ve tvé cen. relaci 26" kolo na hrubší zacházení postavené na rámu CYCLETECH s Marzocchi DIRT JUMPERem na 20mm ose, kola JUMBO + Novatec, DUROLUX kliky atd..

      Ozvi se na email jestli máš zájem – tady není bazar – svůj nemáš vyplněný..

      KTX@

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.