• Njaji

    Ahoj,

    Jsme parta 4–6 rodin a hledáme vhodnou dovolenou. Děti máme už odrostlé, přesto (se divím) stále mají chuť jezdit s námi. K věci.

    Prostě sháníme kemp s bungalovy, kde je bazén (nebo čistý rybník),hřiště na nohejbal a poblíž hospoda kde si můžeme dát něco k snědku (aby nemuseli ženské o dovolené vařit) a nějaké to pivko Jo a hlavně aby to nebyla moc masovka.

    Všichni se samo věnujeme cyklistice a tak podmínkou je možnost někam vyrazit a něco v okolí vidět (zříceniny, zámky vítány). Obrážíme takhle Česko už mnoho let a vždy do jednoho místa jezdíme tak 2 – 3 roky. Čechách už jsme byli mnohokrát a tak pro týdenní dovolenou v roce 2015 by jsme rádi někam na jižní Moravu nebo Beskydy?

    Rád budu za každý tip na dovolenou za dodržení shora uvedených podmínek a naopak sám poskytnu rád reference o místech kde jsme už byli na dovče.

    Díky moc!

    0 0
    • WEGO  

      Rožnov pod Radhoštěm – kempy tam jsou dva, ve městě je Skanzen, v blízkém okolí jsou Pusteny, Radhošt, Velký Javorník (s novou rozhlednou) a plno dalších hor, na kole cca 25km jsou Hukvaldy (hrad)

      0 0
      • weekend warrior  

        no ale popiš i ty další požadavky: koupálko, klid, dobré jídlo, atd… bez toho to nemá cenu

        0 0
        • jIrI___  

          Na koupání je letos otevřené opravené koupaliště (v případě špatného počasí krytý bazén), klid je relativní pojem, s jídlem není problém (Brasserie Avion, Koliba Kordulka, Eroplán, kavárna Billbar na náměstí se skvělými dezerty atd.). Na kolo se dá nenáročně (cyklostezka Bečva) i náročněji (všechny kopce kolem).

          0 0
          • karliner  

            Camp v centru města mi přijde jako úchylnost, ale vzhledem k tomu, že je v létě furt plný, tak jsem asi v menšině :-)

            0 0
        • WEGO  

          tak jak píše Jiří.. nový koupák mám letos 2× vyzkoušený za cenu 55kč naprostá paráda, navíc hned vedle je Gibon park, což je lanové centrum, trampolíny apod… restaurací tam je dost (hned u kempu Hotel Horal, kde vaří parádně, ale taky to stojí o něco víc než jinde)

          0 0
          • jIrI___  

            Koupák má jediný ******* v tom, že není vyhřívaná voda (a proto jsem tam byl jen jednou :) ). Při tak rozsáhlé rekonstrukci tenhle krok absolutně nechápu. Horal je fajn, cenově bych řekl takový rožnovský průměr.

            0 0
    • weekend warrior  

      zlatý grál! těším se na reakce…

      0 0
      • Njaji  

        Prima děkuji, téma sleduji a za pár dní jdu „surfovat“ po odkazech :-)

        0 0
    • Rubi  

      pred par lety jsme byli se skolou na branaku na jizni morave v pasohlavkach – autokemp merkur, splnuje to vsechny pozadavky a nedavno tam postavili kousek od toho jeste akvapark, na cyklo pro rodiny super, hlavne manzelky, pritelkyne a deti, protoze tam nejsou kopce, ja jsem si to az tak neuzil, ale vis jak…

      jinak letos jsem byl na vysocine kousek od noveho mesta na morave ve trech studnich- kemp sykovec, nadherny mensi kemp v lese u rybnika, akorat tam jsou jen asi 3 chatky, jinak pouze stany, ale na kolo je to top!

      0 0
      • jIrI___  

        V Merkuru jsem byl teda jen jednou, ale dokonale naplnil moje představy o masovce :D

        0 0
        • Rubi  

          ja tam byl v kvetnu, takze to jsme to meli takrka pro sebe… ale zas kde najdes prazdnych 4–6 bungalovu pres sezonu s tolika pozadavky a aby to nebyla masovka …

          0 0
      • AussigBiker  

        Koukam, zes byl rychlejsi :). Ted tam maj i lanovku pro vodni lyze / prkno.

        0 0
    • Az29A  

      Ostrozska Nova Ves, vicemene nove postaveny kemp, prirodni koupaliste cca 300m od kempu, Chriby cca 15 km, rovinata cyklostezka vede primo kolem kempu

      0 0
    • Drno  

      Mohl bys napsat, kde uz jste za ta leta byli a jak jste byli spokojeni? Jako tip :-)

      0 0
      • Njaji  

        Nechranická přehrada- kemp u Vikletic: pro klídek na kole kolem Ohře do Žatce, pro kopce do Krušnejch hor a pro adrenalin :-) Doupovské hory.

        Malý Ratmírov na rozhraní České Kanady a rovinek za J. Hradcem…paráda ubytování ochotný provozní (kemp Agmar).

        Šumava za Čkyní na úpatí hor…soukromá chata v obci Bošice.

        Autokemp Zátiší v Úštěku (nevím jestli ještě funguje) paráda skalních měst, tak jako Drhleny v Českém Ráji…

        Mám rád Česko :-)

        0 0
    • rasto  

      cerna na sumave? u lipna, nepreberne mnozstvi vyletu. jak po rovine tak do kopcu.

      0 0
    • gerrard  

      Straznice, vedle kempu koupak a zamek. Na kolo na jednu stranu placka na druhou bile karpaty. Da se jet i kolem batova kanalu a moravy.

      0 0
    • AussigBiker  

      ATC merkur v Pasohlavkach u Brna. V kempu je spusta atrakci, Aquapark je hned u toho, daj se tam vyzkkouset vodni lyze / prkno, pujcujou tam Windsurf, je tam spousta hospod a po okoli se daj delat pekny vejlety.

      0 0
    • kolečko  

      Kemp Olšovec v Jedovnici. Sice jsme bydleli v chalupě vedle, tak přímo z něj zkušenost nemám, ale je tam rybník, nějaké ty hospody a okolo Moravský kras, takže parádní kraj.

      0 0
    • šimlos  

      Z toho si nic nedělej,děti máme ještě asi odrostlejší a jezdily by s náma pořád :-).

      Skvělý kemp je v Hejnicích,na severní straně Jizerských hor. Žádná masovka to není,spíš komorní záležitost.Kou­paliště je hned vedle,patrové chatky,stany,hřiš­tě,čistý sprchy a záchody,v areálu je malý obchod. Ideální místo na turistiku, bajkování ale i silnici. Pokud někdo z vás leze po skalách,tak je jich ve svazích Jizerek spousta. Hospoda Dělnický dům je poblíž kempu,česká klasika,nic výstředního. Jinak další doporučuju U Kozy v Oldřichovském sedle a nebo Bartlovku v Bílém Potoce.

      http://autokempink-hejnice.e-camping.cz/

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.